Kaphatnék tanácsot hogy hol és milyen lánckereket vegyek (44)? Milyen láncot ajánlotok 20rongy alatt, ti mit használtok? Adhattok linket is hogy ti honnan szoktátok rendelni, kösz! most néztem universálnál egy did 520 o ring erősített láncot arany színű 17ezer ft csak 118szemes és úgy tudom nekem a S-es drz be 110szemes kell.
Szia, végre van fent kép a hétvégéről.Ha van még fotód légyszíves rakd fel őket a supermoto-ra.Egyébként először voltunk itt Visontán és király volt.Csak sajnos nem motorral hanem autóval.
Nemrég vettem egy 1996-os DR 650-et!
Elvittem egy szerelőhöz,feltett hátulra egy 49-es lánckereket!
Azt mondta,ezzel 1-es 2-esben kerékre kellene hogy álljon...
és a motorom ezt nem teszi meg neki
Azt mondja gyenge a motorja nagyon!
Sztem meg inkább qva nehéz a motor...
Szerintetek?
Jó kis videó lett a minősége is élvezhető. videót megnézve elég béna vagyok :) legalább tudom hogy következőnek több gázzal kel menni , mikor jöttünk visszafele a vasút és az majsai út között mögötted mentem kb. 20 méterrel fél öklömnyi kő eltalálta a vállamat még most is érzem a nyomát :)
Szia, csak fekete van, olyasmi amit te küldtél, a képen a baloldalon az első, de az eleje nyúzott, ez egyébként gyári SM sárvédő. A mellette levő az új, Acerbis, olyan mint ami az S-en, E-n van.
Hali,
itt a karbileeresztő csavar, az első ami kissé eszétikailag hibás de abszolute becsavarható, 500ft+posta ha kell,vagy van egy új is, az viszont jóval drágább (Suzuki-ból volt rendelve)
Sziasztok,
Érdeklődöm, hogy ki milyen telóolajat használ S-hez, ha főleg országúton használja túrázásra. Most állok ott, hogy lecserélem a gyári olajat, de kényelmesebb / puhább csillapítást szeretnék, mert a gyári olajjal (persze 5 éve benne van) még totál puhára állított csillapítással is kemény, pattogós, csak a nagy úthibákra reagál.
Nemrég vettem egy 1996-os DR 650-et!
Elvittem egy szerelőhöz,feltett hátulra egy 49-es lánckereket!
Azt mondta,ezzel 1-es 2-esben kerékre kellene hogy álljon...
és a motorom ezt nem teszi meg neki
Azt mondja gyenge a motorja nagyon!
Sztem meg inkább qva nehéz a motor...
Szerintetek?
köszi!
Zoli megcsinálta az egyik videót!
http://youtu.be/95I06BAbjhA
beszélek cimbivel és megkeres valaki mailban
köszi!
itt a karbileeresztő csavar, az első ami kissé eszétikailag hibás de abszolute becsavarható, 500ft+posta ha kell,vagy van egy új is, az viszont jóval drágább (Suzuki-ból volt rendelve)
Érdeklődöm, hogy ki milyen telóolajat használ S-hez, ha főleg országúton használja túrázásra. Most állok ott, hogy lecserélem a gyári olajat, de kényelmesebb / puhább csillapítást szeretnék, mert a gyári olajjal (persze 5 éve benne van) még totál puhára állított csillapítással is kemény, pattogós, csak a nagy úthibákra reagál.
Köszönök minden tippet.