Kicseréltem erősebb égőre,és raktam az állító csavar alá kb 1.5-2 cm távtartót így rendesen lehet vele látni tompítottal,refi meg alapból jó volt.De ha refivel megyek nem villognak a szembe jövők,annyira nem erős.
ui.:ha ilyet akarsz nézz körül lehet kapni 10.000 alatt is.
üdv
Csak azért írtam mert mostanában igen sokszor hallatom hogy ilyen fos gépet meg...erre én hát te vetted.De akkor ha tisztában vagy vele az jó,főleg ha belealkudtad.
De ez a váz toldat cucc engem is érdekelne.
üdv
Segédváz toldatot (nem tudok neki jobb nevet), tud valaki készen, vagy azt házilag kell barkácsolni?
A célom, hogy a hátsó sárvédő alatt végig legyen fém merevítés
igazad van. bírom hogy mindenki az előző tulajt fikázza.
meg kell nézni milyen motort veszel, aztán vagy otthagyod ha gáz van vele, vagy ha olcsó a gép akkor meg számolni kell az ilyenekre
Megnéztem, tudtam mit veszek, és keményen be is alkudtam.
Szerencsére a blokkot nem merte elhanyagolni, frankón indul, nem csörög, sehol egy csepp folyás, és a szintek is rendben voltak
Szia
Nem bántásból de ezeket meg se nézted?
Én biztos nem vennék olyan motort ami oly módon le van gyalázva.Ha erre nem figyelt biztos nézte és cserélte rendesen az olajat.De ne legyen igazam,és remélem jót fogtál ki.
üdv
Indexes tükröt veszek, mert akkor eggyel kevesebb kilógó cucc, de mégis villog :)
Jelenleg átnézés és renoválás allatt a verda, mert az előző gazdájának a kezét eltörném, de az tuti, hogy még rollert se adnék neki, nem hogy motort... A hátsó lánckeréken (gyár) 3 azaz három fog volt meg a 48 -ból, a többit még púpnak se nevezném 5 pedig kitörött, a többi rész is hasonlóan "ápolt"...
Igen koszono csak nem tudom kicsit tarok toluk mert most egy aprilia rx 125 om van es az ehez kepest nagyon mas es foleg a suj miatt tartok tolede majd kiderul hogy milesz szerinted jobb lenne?
Nekem dr600-am van. Szerintem eléggé igénytelen igásló ez a motor, ezért tökéletes a számomra. Ha bármi baja van otthon meg tudod csinálni, nem sokkal nehezebb szerelni mint egy simson-t, és egy 10es kulccsal darabokra szeded.
Ami a szervizigényét illeti, néha szelephézag állításon és a karbiállításon kívül nem sok minden más kell. Persze jöhetnek közbe más dolgok is, de többségében ki is merül ezzel. Otthon is el tudod ezeket végezni, csak egy hézagmérő és pár szerszám kell hozzá.
Nekem hidegen,melegen könnyen indul, de kényelem szempontjából hiányzik róla sokszor az önindító. De ennyi pénzért szerintem tökéletes választás.
Eléggé hirtelen, próbáltam xt600-at is, attól harapósabbnak tünt.
Nekem a súlyával nincs gond, elvileg 140 kg szárazon.
A léghűtés miatt hangosabb mint egy vizes motor, ez ezzel jár.
Remélem segítettem.
Üdv
Helló, üdv a fórumon.
pl.
universalmotor.hu
motormann.hu
motoroswebaruhaz.hu
parilla.hu
eba
y
Gyári tükreim meg vannak eladók, szinte új, 6000ft a pár, ha esetleg ilyet szeretnél.
Tegnap lettem DRZ-400 E tulaj , és szeretem a szép/jó dolgokat.
Nem tudna valaki ajánlani olyan boltokat/webshopokat, ahol kiegészítőket tudok böngészni?
ilyesmiket: index, kormánykapcsoló, tükör, világítóberendezések, műszerfal, spéci cuccok
Hello erdekelne a velemenyetek a dr600 rol pl milyen manoverezni vele suly/ero arany magas vagyok igy milyen vele allva motorozni menyire szerviz igenyes menyire indul nehezen minden tapasztalat edekel ajaljatok vagy isten ovjon toluk?
Ha esetleg vkit érdekel egy ilyen, akkor eladó......
Nekem ez van csak sárgában: link
Kicseréltem erősebb égőre,és raktam az állító csavar alá kb 1.5-2 cm távtartót így rendesen lehet vele látni tompítottal,refi meg alapból jó volt.De ha refivel megyek nem villognak a szembe jövők,annyira nem erős.
ui.:ha ilyet akarsz nézz körül lehet kapni 10.000 alatt is.
üdv
Érdekelne milyen moci a dr van olyan jó mint a Honda xl vagy xr?
örömmel látom, hogy egy jó fórumközösség van, akik segítenek egymásnak
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
De ez a váz toldat cucc engem is érdekelne.
üdv
A célom, hogy a hátsó sárvédő alatt végig legyen fém merevítés
mire leírom, te is írtál. akkor jóvanakkor
meg kell nézni milyen motort veszel, aztán vagy otthagyod ha gáz van vele, vagy ha olcsó a gép akkor meg számolni kell az ilyenekre
Szerencsére a blokkot nem merte elhanyagolni, frankón indul, nem csörög, sehol egy csepp folyás, és a szintek is rendben voltak
Nem bántásból de ezeket meg se nézted?
Én biztos nem vennék olyan motort ami oly módon le van gyalázva.Ha erre nem figyelt biztos nézte és cserélte rendesen az olajat.De ne legyen igazam,és remélem jót fogtál ki.
üdv
Indexes tükröt veszek, mert akkor eggyel kevesebb kilógó cucc, de mégis villog :)
Jelenleg átnézés és renoválás allatt a verda, mert az előző gazdájának a kezét eltörném, de az tuti, hogy még rollert se adnék neki, nem hogy motort... A hátsó lánckeréken (gyár) 3 azaz három fog volt meg a 48 -ból, a többit még púpnak se nevezném 5 pedig kitörött, a többi rész is hasonlóan "ápolt"...
Többen írták már, hogy terepre nem nagyon való, pont a súlya végett...
Nekem dr600-am van. Szerintem eléggé igénytelen igásló ez a motor, ezért tökéletes a számomra. Ha bármi baja van otthon meg tudod csinálni, nem sokkal nehezebb szerelni mint egy simson-t, és egy 10es kulccsal darabokra szeded.
Ami a szervizigényét illeti, néha szelephézag állításon és a karbiállításon kívül nem sok minden más kell. Persze jöhetnek közbe más dolgok is, de többségében ki is merül ezzel. Otthon is el tudod ezeket végezni, csak egy hézagmérő és pár szerszám kell hozzá.
Nekem hidegen,melegen könnyen indul, de kényelem szempontjából hiányzik róla sokszor az önindító. De ennyi pénzért szerintem tökéletes választás.
Eléggé hirtelen, próbáltam xt600-at is, attól harapósabbnak tünt.
Nekem a súlyával nincs gond, elvileg 140 kg szárazon.
A léghűtés miatt hangosabb mint egy vizes motor, ez ezzel jár.
Remélem segítettem.
Üdv
pl.
universalmotor.hu
motormann.hu
motoroswebaruhaz.hu
parilla.hu
eba
y
Gyári tükreim meg vannak eladók, szinte új, 6000ft a pár, ha esetleg ilyet szeretnél.
Tegnap lettem DRZ-400 E tulaj , és szeretem a szép/jó dolgokat.
Nem tudna valaki ajánlani olyan boltokat/webshopokat, ahol kiegészítőket tudok böngészni?
ilyesmiket: index, kormánykapcsoló, tükör, világítóberendezések, műszerfal, spéci cuccok
Köszi!
http://www.sportmotor.hu/teszt...