de legalább ki lett cserélve........
én is így jártam az autó hidrotőkéivel, most itt van a polcon 16db aztán abból 14 teljesen tökéletes kettő meg majdnem
de legalább nem kell cserélni egy ideig őket
Én ezt a kis vitát ott zárnám le,hogy mint írtam nem értek hozáá!De a tolómérőt ismerem ..és ha nem látok egy új és egy régi közt külömbséget..akkor igen is azt nem kelet volna cserélni!Magyarul át lettem baszva!És szerelő olyat soha nem mond.."bocsi tévedtem"!Valamint itt kérek elnézést a JÓ ÉS BECSÜLETES szerelőktől!De ugye nem vagyunk egyformák! Végül pedig de nem utoljára...már elnyűttem egy pár motort tudom mit lehet és mit nem! ZeHeR-69 te menyi idős is vagy?
érdekes dolog ez a szelep csere.....én egy szóval sem írtam hogy szelepet kell cserélni....szelepet akkor kell cserélni ha a szelep tányérnak a szélén a záró rész elvan kopva itt megvannak adva értékek hogy mit bír még el a szelep. ha elvan kopva ott akkor nincs mit magyarázni meg isteníteni a drz-t mert igenis ennél is előfordul hogy megadja magát a szelep.
az meg hogy kicserélte " nem láttam a régit " lehet hogy szügszég volt már rá. És milyen érdekes hogy a magyarok mindíg ezzel vannak hogy pénz tárca igen nekem sincs sok sajnos igen kell spórolni ha alkatrész kell de mi van ha nincs kicserélve és tönkre megy a blokkod ?
a kolléga az összekuszálódást gondolom arra értette hogy szelep törés volt vagy hajlás.
Igazad van megadom a számát...és a te pénztárcádra nyugodtan csinálja..de ne az enyémre! Akár kinek meséltem eddig kinevették 16ez km hol eszi meg a szelepet? De látom érted te is dolgokat...."összekuszálódtak a szelepek" ha segítenél mit is jelent mert és asztalos vagyok.!
Üdv!Én nem vagyok szerelő...de szerintem ez cserélem..dolog km-hez van kötve (gazdától is függ) !Az "eszi az olajat"pedig lehet... egy húzás a hengerbe is oka (hidegen meghajtás,megfőzte a vizet.levegő szűrő nem takarítása! Az enyém is eszi az olajat 1000km 1-2 dl és cseréltem szelepet+szim ..holott semmi baja nem volt! Hanem kiderült,hogy 80%ka csipegeti az olajat
Eladó!
90/90-21 Michelin Enduro Competition
100/90-19 Dunlop Sport B 756
Mindegyik gumi új, 15e / db
Ha valakit érdekel mind a kettő akkor 28-ért az övé.
Szasztok
Drz-E-n központi tagon van ugyebár 3 állítási lehetőség:
Lent: egy "csavarhúzóval" állítható csavar
Fent: egy "csavarhúzóval" állítható csavar,és egy villáskulccsal állítható csavar
Melyik mit állít?
köszi
üdv
Súrló vagy ciripelő esetleg a hang ?
egyébként nem tudom mennyire kell könnyűnek lennie az rmz berúgójának. mármint hogy mennyire dolgozik ott az autó deko.
Marha erős lehetek, de tényleg kézzel lenyomom, és el is indul. baromi erős, kompressziót kell mérnem majd.Nemrég vettem, kb 1 hónapja van nálam a motor..sok infóm nincs róla.. Hidegen melegen csinálja.
azért mondjuk kézzel nem feltétlen kellene tudni lenyomni a berúgó kart. hogy jön elő a hang ? kuplung behúz kienged ? hidegen melegen ? dugó hajtókarra mikor lett ránézve ?
Sziasztok!Remélem még valaki emlékszik rám, régebben Doktor Z-s voltam és is!Olyanban kérnék segítséget, véleményt, jelenleg RMZ 450-nt nyúzok, 2006 -os modell. Egyik pillanatról a másikra elkezdett száraz, zajos hangja lenni. Először szelepre gondoltam de kézzel el tudom indítani a berúgókarral. ebből gondolom én nem ez a baj.. köszi előre is tudom nem Drz de a rmz fórumban nem érkezett komi...
Hi
Van a vázon ill a blokkon egy csavar,mind a kettőt csavard ki. 1 szűrő van benne.
Olajat ajánlanám a Motul 5100 10w40-et nekem ebből semmit nem eszik és haverok is csak jót mondanak róla. link
Milyen hosszú kormánymarkolatot használtok?
én is így jártam az autó hidrotőkéivel, most itt van a polcon 16db aztán abból 14 teljesen tökéletes kettő meg majdnem
de legalább nem kell cserélni egy ideig őket
az meg hogy kicserélte " nem láttam a régit " lehet hogy szügszég volt már rá. És milyen érdekes hogy a magyarok mindíg ezzel vannak hogy pénz tárca igen nekem sincs sok sajnos igen kell spórolni ha alkatrész kell de mi van ha nincs kicserélve és tönkre megy a blokkod ?
a kolléga az összekuszálódást gondolom arra értette hogy szelep törés volt vagy hajlás.
egyik ismerősnek 300-ba lett volna a javítás amikor összekuszálódtak a szelepek
Tudom nem igazán cserél senki egy dr-t de ha valaki cserélne volna egy Honda Mtx-m 125 poveres
Eladó!
90/90-21 Michelin Enduro Competition
100/90-19 Dunlop Sport B 756
Mindegyik gumi új, 15e / db
Ha valakit érdekel mind a kettő akkor 28-ért az övé.
Drz-E-n központi tagon van ugyebár 3 állítási lehetőség:
Lent: egy "csavarhúzóval" állítható csavar
Fent: egy "csavarhúzóval" állítható csavar,és egy villáskulccsal állítható csavar
Melyik mit állít?
köszi
üdv
egyébként nem tudom mennyire kell könnyűnek lennie az rmz berúgójának. mármint hogy mennyire dolgozik ott az autó deko.
Van a vázon ill a blokkon egy csavar,mind a kettőt csavard ki. 1 szűrő van benne.
Olajat ajánlanám a Motul 5100 10w40-et nekem ebből semmit nem eszik és haverok is csak jót mondanak róla.
link
üdv