Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! SM építés előtt állok minden megvan de kivéve az első fékhez az átalakító,hogy elérje a féktárcsát a féknyereg. Olyan kérdésem lenne, hogy esetleg valakinek van-e rajza méretekkel az átalaítóról? Előre is köszi!
Köszi!
Hali
Nekem 17" 110/70-es van fent! De ezt a felnit már megvettem.
üdv
Mekkora az a gumi ami ajánlott erre a ráfra?
Előre kellene.
Sziasztok! mi a különbség fcr 39 és fcr 39 mx között? nekem nem mx es van. nagyon érdekelne ,Persze meg az is ,hogy mi a megoldás a keverék állitásánál ? nem lehet hozzáféri . Előre is köszönöm mindenkinek!
Eladó 3x17-es ráf.
Nem az enyém, csak egy ismerősé! Érdeklődni a 06302792030-on lehet.
Szia!
gaboor007@freemail.hu
Várom a képeket.
Üdv
Az is van, dobj egy mail címet, és küldök róla pár nagyobb képet.
Sziasztok ! Szuzuki DR 750 Big papiros vázat vennék ! Elérhetőség kufu1984@freemail.hu
Engem is érdekelne 17-es ráf elöre...
Hali Veszprém környékén tudtok valakit aki felnit fűz ill centíróz?
köszi
üdv
Írtam privátba!
Sziasztok eladó lett szeretett motorom egy DR 600 djebel 300.000-Ft patent állapotban,de lejárt műszakival mert nincs időm használni de igényesetén műszakival +20.000.Ft felújított hengerfejjel gyári fényezéssel,gyári ülés,michelin gumikkal,friss olajjal.0620 3474992
Hali
17x3.0-es felnit(ráf) keresek!
Használt ,új minden jöhet,főleg alu színben!
Ha valaki tud kérem jelezze!
köszi
üdv
Szia!
Bocsi elnéztem, az sm hátsó sárvédő érdekelne, meg még pár kép róla.
köszi
Szia, nekem lánccal kapcsolatban nincs sok tapasztalatom, de azt mondják a DID jó márka, és JT lánckerékkel jó kombináció. 43-asom van is eladó, abszolúte jó állapotban, nem cápafogas vagy kopott, ha esetleg érdekel:
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
http://youtu.be/ibySb_58S6k martin is csinált videót :)
Hali!
RK 520so láncot használ valaki? Gondolkodok rajta.
az jó lánc, nem baj ha hosszabb, majd kiflexelsz belőle
Szia, 3500+posta. Valószínűleg rá lehet tenni a hátsó lámpát, ez egy az egyben a E modell hátsó sárvédője utángyártva, (tehát a rövidebb fajta segédvázra passzol, ami az E-n van), de egyébként a lámpa nem véletlenül a sárvédő toldaton van? Legalább is az SM-en, S-en ott van.
Bocs!
Protektor!

Ma voltunk ott Misivel is.
Szia!

Nem sokkal könnyebb a motorod mint az én dr600-am, de ez gázadásra kettesben is kerékre áll.
Szia!

Engem a hátsó sárvédő érdekelne, az acerbis.
Árban mennyi lenne, és lámpát lehet rátenni?
köszi