Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lesz egyszerű találni, ajánlom az ebay-t, én fúvókát is onnan rendeltem bele.
nem, a jobb oldali az MX
Helló!
Nem is tudtam, hogy az fcr39- ből is 2 féle van! A képen a bal oldali az mx-es ugye? De nekem még az alján van egy szellőztető izé. Amit még sose használtam.
Amikor tavasszal szervizelték a motoromat, panaszkodtam, hogy gyorsan kihűl és csak szívatóval indul egy már egy fél óra állás után is. Akkor mondták, hogy nem jól indítom, ugyanis ilyenkor húzni kell indítás előtt 2-3 gázföccsöt és utána szívató nélkül kell rúgni. Tényleg jobb így indítani!
Én személy szerint nem raknék rá gyárit mert méreg drága keveset tud és spirálos.....
Vagy inkább rakd fel az enduro szettet, és nem kell a téliesítéssel vacakolnod :
tuti nem
meg minek hidegen járatni 1 percig?
keress egy hozzávaló csavarhúzót aztán pillanatok alatt megvan
úgy nem jó ha kiégetem belölle járatással? nem ég ki belölle minden?
arra
lent kitekered aztán kifolyik minden
csak ne cseszd szét a profilját a csavarnak
te most csak a akrbira gondolsz?
inkább engedd le a naftát
köszi igen erre gondoltam, csak nem tudtam hogy hol láttam múltkor. Kezdem téliesíteni a kis dörzit :) Benzincsap zárás után a maradék benzint elhasználom a karbiból akkor utánna nem kell már csinálni vele semmit ugye?
töltő gondolom erről van szó
FCR karbihoz keresek alapjárat állító csavart
nem, én kihúzom addig úgy marad amig vissza nem tolom.
nekem nem. van mikor visszapattan magától, és van mikor vissza kell nyomnom
A szívatót nektek is tartani kell bemelegedésig, hogy ne ugorjon vissza?
tudna nekem segíteni valaki? Valahol a fórumon láttam múltkor valaki beszélt egy Lidl ben árusított aksi töltőről, mikortól elsz az a lidl ben?
még én is kerestem egy időben csak megcsináltam házilag, kifoltoztam :) de télen lehet beruházok egyre
Valaki keresett a múltkor kiegyenlítő tartályt:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
még mindig eladó gyári DRZ 400 henger + dugószett. a dugószett alig futott, henger hibátlan : 25.000 FT fix + posta ( az ár azért ennyi, mert ennyi maradt a motorból, felesleges tárolnom)
Bazseeee9877 írtam e-mailt!
Nekem a jelölt helyen kell állítani a keveréken, egy nagyon rövid csavarhúzó segítségével nehezen hozzá lehet férni kifordítás nélkül.
1. kép FCR 39, 2. kép FCR 39 MX. Sztem gyakorlatilag az MX csak annyival tud többet hogy az melegindítós. Nekem is MX van, de sose használom a meleginditót, mivel ha jól van beállítva a motorod akkor melegen is indulnia kell melegindító nélkül is.
Sztem simán mehet rá a 120-as!
Hello!
Nekem van egy eladó fékadapter 320 mm-es tárcsához való!
adatlapomon találhatsz elérhetőséget!