Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv a motor előzőleg műszakis volt! Újra leszeretném műszakiztatni.
Dave.
nekem jó martinnak is . de még misivel + tamással nem beszéltem
Hali!
Nem jó! Szombat-vasárnap melózok! Hétfőn akarunk motorozni. Akkor jó neked? Krosszgumival gyere, ha jössz!
Helló!
Szerintem még menthető! Nekem is az egyik felnimet a küllőkig megvágták, majd úgy egyengették vissza és meghegesztették. Majd ismét görgőzés. Még most is használom, igaz csak terepen, mert vettem a Dávidtól egy másik szettet aszfaltra. Polírozás után nem is látszik, hogy hol volt javítva. Mondták, hogy nézzek rá időnként, hogy megrepedt.e, de nem találom a javítást. És szerencsére még repedést se találtam eddig. Muszáj megvágni, mert kinyúlik az anyag.
Hali!

Szerintem ez a felni kuka. Nem akarlak elkeseríteni, de ha valamit is csinálnak rajt nem lesz tökéletes. Ez nem olyan anyagból van mint az autók meg a speed motorok felnije. K....va egy anyag. Inkább nézzél egy másik felnit helyette.
Üdv. vasárnap motorozás ?
Helló!
Nem kell műszerfal a műszakihoz.
Lepapírozni? Ha nincs forgalmid nincs műszaki.
Üdv kollégák!
Végre megszereztem a nagymotoros jogsit,és szeretném lepapíroztatni a dokit,azt szeretném kérdezni hogy esetleg nincs e valakinek elfekvőben otthon egy S-es műszerfal,vagy valaki tudna é nekem ajánlani valami olcsó és műszakira is megfelelő dolgot.

Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv:Dave
DRZ ALKATRÉSZEK!
06-20-5-636-213
mobilcentrum2001@gmail.com
http://www.
kepesmotor.hu/motor...

csak az 530as lassabban kopik
a cagiván volt 530as 2 idény után is makulátlan volt még az első lánckerék is
bár az olyan 20 ló körüli volt csak, de járt tengelyig homokban-sárban eleget
kenni se nagyon kenegettem ám....
Hali
Veszprém környékén tudtok felni javítást ,görgőzést?
link
köszi
üdv
Nem sikerül beszúrni a képet!
Mérettáblázat.
Ez pech! Most erősített láncot "quadlánc" rendeltem rá. Ugyanúgy 520-as, csak a oldalsó lemezek vastagabbak. De az 520-25-530-as láncok méretei megegyeznek teljesen, csak szélessége tér el. Fel lehet tenni a sima lánckerékre is az 530-as láncot.
amúgy jó neked, nálunk olyan genyó mindenki hogy senki sem mer maszekolni mert van egy rakat besúgó
pedig lenne minden....... akár még vázat is lehetne festeni...... csak sok a köcsög
miért nem vágsz inkább 530ashoz?
az csak jobban bírná
Helló!
A 13-as tényleg gyorsan kopik, de a 14-es jól bírja. Új korában lemértem mindkettőt és most, ha kell 14mp alatt csinálok egy újat!
Ki gondolta volna, az USA-ban a 2013-as évre feltámasztották az SM-et, a régi, változatlan formájában.
Ezek nem szaroznak Euro3-as baromságokkal, mint ez a töketlen, agyatlan brüsszeli gárda.
Persze az IFA hátsó lámpa az most is ott figyel.
akkor biztos gyürű nélküli láncod volt, de ha gyűrűst veszel akkor azt kerékkel együtt cseréled, mert mire a lánc elkopik addigra a lánckerekek is , az 100%
nem jó ha megfordítod, mivel az egyik oldalt van egy váll ami kissé eltolja, de ha fordítva rakod be akkor ferdén fog futni a lánc...
nincs :D
az eleje sincs megnyúlva?
az első lánckerék tök gyorsan szokott "cápásodni"
mivel sóher vagyok szoktam fordítgatni
Helló! Én is most akarok láncot cserélni, de a fogaskerekeket nem bántom. Tudom, hogy elvileg együtt kellene, de nem érdekel, mert tökéletes mindegyik.
a láncom elég cserés de a fogakon semmi kopást nem látok még, muszály együtt cserélni őket?