Helló!
Szerintem még menthető! Nekem is az egyik felnimet a küllőkig megvágták, majd úgy egyengették vissza és meghegesztették. Majd ismét görgőzés. Még most is használom, igaz csak terepen, mert vettem a Dávidtól egy másik szettet aszfaltra. Polírozás után nem is látszik, hogy hol volt javítva. Mondták, hogy nézzek rá időnként, hogy megrepedt.e, de nem találom a javítást. És szerencsére még repedést se találtam eddig. Muszáj megvágni, mert kinyúlik az anyag.
Szerintem ez a felni kuka. Nem akarlak elkeseríteni, de ha valamit is csinálnak rajt nem lesz tökéletes. Ez nem olyan anyagból van mint az autók meg a speed motorok felnije. K....va egy anyag. Inkább nézzél egy másik felnit helyette.
Üdv kollégák!
Végre megszereztem a nagymotoros jogsit,és szeretném lepapíroztatni a dokit,azt szeretném kérdezni hogy esetleg nincs e valakinek elfekvőben otthon egy S-es műszerfal,vagy valaki tudna é nekem ajánlani valami olcsó és műszakira is megfelelő dolgot.
csak az 530as lassabban kopik
a cagiván volt 530as 2 idény után is makulátlan volt még az első lánckerék is
bár az olyan 20 ló körüli volt csak, de járt tengelyig homokban-sárban eleget
kenni se nagyon kenegettem ám....
Ez pech! Most erősített láncot "quadlánc" rendeltem rá. Ugyanúgy 520-as, csak a oldalsó lemezek vastagabbak. De az 520-25-530-as láncok méretei megegyeznek teljesen, csak szélessége tér el. Fel lehet tenni a sima lánckerékre is az 530-as láncot.
amúgy jó neked, nálunk olyan genyó mindenki hogy senki sem mer maszekolni mert van egy rakat besúgó
pedig lenne minden....... akár még vázat is lehetne festeni...... csak sok a köcsög
Ki gondolta volna, az USA-ban a 2013-as évre feltámasztották az SM-et, a régi, változatlan formájában.
Ezek nem szaroznak Euro3-as baromságokkal, mint ez a töketlen, agyatlan brüsszeli gárda.
Persze az IFA hátsó lámpa az most is ott figyel.
akkor biztos gyürű nélküli láncod volt, de ha gyűrűst veszel akkor azt kerékkel együtt cseréled, mert mire a lánc elkopik addigra a lánckerekek is , az 100%
Helló! Én is most akarok láncot cserélni, de a fogaskerekeket nem bántom. Tudom, hogy elvileg együtt kellene, de nem érdekel, mert tökéletes mindegyik.
Dave.