Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Igen énis így gondolom,kb 100km van a fékpofában tehát most lecsiszoltam belőle kb 2 milit most elkezdett fogni,majd meglátom hogy milyen lesz.
köszi
üdv
A tárcsát le tudod mosni, de a fékbetétet elvileg nem. Porózus az anyaga és ha egyszer beszívta az olajat akkor azt onnan kimosni nem lehet, cserélni kell.
én is betérdeltem :D de kifoltoztam
Sziasztok.

2003 DRZ keresek tágulási tartályt jó állapotban! NE LEGYEN REPEDT SE TÖRÖTT! S.O.S kellene akinek van az jelezzen legyen szíves!
Aki tud jöjjön!
Hali
Köszi,gondoltam veszek ha más nincs,most úgy ahogy lemostam ,de kedvem már nem volt kipróbálni így sötétben.
üdv
Benne van a nevében:FÉKTISZTÍTÓ nagyon jó cucc!Motip,Würt,Berner,autós bolt,csapágybolt...stb 400ml spray.
Hali
Mivel mossam le a hátsó fékpofát és féktárcsát? Telement olajjal az egész...brigéciollal mostam már de az nem sokat segített.
köszi
üdv
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_sm-6245683

Tokaji DR-Zs kolegák! Indítunk vasárnap reggel egy terepúrát Békéscsabárol-Tokajba. Ha hétfőn tudnátok mutatni valami fasza racsingolós pályát mutatni azt megköszönném:))))) Vagy csak 1 vasárnap esti piálást?! Ha tudtok esetleg valami jó száláslehetőséget,az is nagy segítség lenne. köszi
Szerbusztok Japánok!
Nem tud valaki E-betűs DR_Z-re gyári rendszámtábla tartó idomot? Kicsit lerugtam:) Ledes lámpa nem kell belőle. Előre is köszönöm. Vagy mi a fene.
az lenne jó valaki lemérné akinek a motorján van, aztán NX-Sheetmetallal megcsinálom, azt ki lehet teríteni, aztán lézer, na meg hajtogatás és kész a saválló féknyeregvédő
Sziasztok!

Kérdés, DR 650 RSE 1995. Hidegen, napi első indításnál is szivató nélkül pöccre indul, gyönyörűen beáll az alapjárat 1800 környékére ezt az egész üzem alatt tartja. Ugye ez így nem oké, mert egyéb jelek is arra utalnak ,hogy sokat kap a gépes?
Sajnos nekem is csak fele van meg! A másik fele elment vadászni. Csináltam már egyet, de az gagyi lett és kidobtam.
szia, az nincs, de nekem a motoromon eleve nincs, akinenk van és lerajzolná a méreteket megköszönném, aztán csinálnék belőle modelt meg alketrész rajzot...
Hali!
Féknyereg védő rajzod van-e? (geo, vagy dxf) Lusta vagyok megrajzolni!
Köszönöm a segítséget!ha annyi voltot töltene a generátorom,ahányan nem segítettek a problémám megoldásában,akkor már rég szétdurrant volna az aksim :(
ELADÓ ha esetleg valakit érdekel.
Van tudok adni.
10eft.
Szia E-be érdekelne lámpa van-e ha igen mennyi..?
drz-s 2004-es első lámpa üveg kellene majd .
Csizipeti!A link amit betettél teljesen jó,igaz kicsit régi de gyakorlatilag az elv nem változott!A 2.3.5.1 fejezet alatt megtalálod a kérdéseidre a választ.Állandó mágnesü generátor felépitése,és tulajdonságai.Akit érdekel érdemes elolvasni!A valós terhelhetőségről talán csak annyit,ha a 200W teljesitményt vesszük 12V fesz esetén,akkor kapunk 16A-rt./Ohm törvény AxV=W,tehát 200/12=16,6.Ez természetesen a max,ami nem jellemző egy drz-n,és valószinü nem is egészséges!További jó "mazsolázást"Ha esetleg tudok valamiben segiteni háborgass nyugodtan,szép esős napot mindenkinek!
Hali.
Mi lenne a kérdés?
üdv.
Sziasztok. Valaki nem tudja h mi a 7es és 9es alkatrész?
Igen, most már biztosan kikristályosodik ez a téma.
Ezért jó, hogy szántál időt a válaszra, így segítettél előrébbvinni a dolgot.

Közbe kerestem még anyagot, hogy jobban átlássam ezt a generátor témát:
http://www.vet.bme.hu/okt/val/...

A generátor 200 W-os teljesítményét 5000 1/min -en meg innen vettem (Clymer SUZUKI DR-Z 400E, S, SM 2000-2006: Electrical system specification):