Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így jött a gyárból,én bontottam ki a dobozt!
Sziasztok! Ha valakit érdekel, van egy eladó Új, Brembó típusú hidraulikus kuplung szettem. E,S,SM típusukhoz. Vaj puhán jár.
Köszi....mákod volt:))
Kérdés hogy megéri-e ennyiért motort venni ?! nagyon nézzél szét ezen a határon.... egyébként megsúgom hogy a WR em igen jó vétel ként 600 ért hoztam el

csak ki kell fogni. sok sikert !
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_dr-z_400_e-6340250

Ez
t a gépet, lehet megveszem. Dorogi , normális srácnak tűnik a tulaja....Ha árban megegyezünk, elviszem tőle.
Wr 426 f-et jóval magasabbnak éreztem, a drz-től...
Erőben sztem is jobb a Wr. Alapból az 5 szelep miatt jobban harapnak. 5-6 kilós értékhatárban jobban tudok lehet DRZ között válogatni.
a WR mért magasabb mint a Drz ? lehet ezt is ültetni....mint minden mást de nem rábeszélni akarlak én szóval csak tanácsot adtam. mind a kettőhöz lehet kapni alkatrészt de szerintem menet tulajdonságban és erőben biztos hogy a WR nyer és még azt is mondom hogy könnyeb de ettől még nem kisebb. szerény véleményem szerint.

de majd hozzá szólnak a többiek is.
DRZ 400 s szóba sem jöhetne....Csakis az E-t nézegetem.
Könnyebb, erősebb...
Nem a külseje érdekel...Próbáltam, Drz futóműve kicsit szarabb sztem, de a Wr túl magas és keskeny...
Nehéz....nekem Xt 600 után minden pille könnyű
Szia igen volt egy DRZ 400 S em én főként közúton használtam. terepre nehéznek találtam és így nem is eröltettem.
Nem voltam vele megelégedve egyáltalán sok bajom volt vele DE lehet hogy azért mert az előző tulaj nem nagyon cserélgette benne a dolokat vagy pedig én akartam többet tőle és nem bírta.

Nos a WR el még nem volt ilyes jellegű problémám nagyo dinamikus motor erős jó egyensúlyú és könnyű.

de teszem hozzá hogy ki kell fogni mind a két tipusból a megfelelőt
én azt ajánlom hogy ne a külső érdekeljen elsőként hanem inkább a motorja és a felfüggesztése.
Hello, látom Neked volt Wr-ed meg drz-d is....Most állok vásárlás előtt/közben... Csak terepre használnám..
Vélemények, pro-contra? Köszi
máskor ha ilyet szereltek be azért nem árt hogyha átfúrt csavarokat használtok biztosító dróttal....
üdv DRZ re mejik hátsogumit ajánlatok hokomoks talajra erdözésre? c 10 vagy mejik jo? köszi üdv
sziasztok valakinek esetleg van eladó dr vagy drz 4 db index ...baráti áron ? elérhetőség adatlapon...köszi
Szia! 47.000 forint.
Hello!
mennyit gondoltál?
Sziasztok!
Eladók lettek a Hotcams vezérmű tengelyeim.LTZ400 ban voltak,de DRZ be is jó.Link:http://www.hotcamsinc.com/Prod...
Tel:30 9530999
Nagy Dávidnak biztosan van,,,06-20-563-6213
Keresek Suzuki DRZ 400 S 2003 - 2007 motort első tulajdonostól maximum 15.000 kilométerrel!
Megkímélt utcán használt papiros motor érdekelne!
Aki tud ilyen motort kérem jelezze e-mailben! (hunter.3@freemail.hu)
Köszönöm!
hol a legolcsóbb a cross gumi ?
üdv. valaki tudne e drz e tipushoz kilométer orát bovdennel? köszi üdv
Hali!

Ha esetleg valakit érdekel, egy jó kis buli!
Mi megyünk egy páran.
http://loco4x4.uw.hu/
Hali
Kérdésem hogy suzuki rm 125-250 tank és tank idom és a drz tank tank idom között nagy különbség van?Csak képen láttam rm-et de fontos lenne ezt tudni.
üdv
310 mm-es szinte kopásmentes SM első féktárcsa eladó!
Érdeklődni az adatlapomon lévő elérhetőségeken!
Írtam a mail címedre,ami a profilodon van!