Én végigolvastam ennek a fórumnak a 90%-át (eddig), de bizton állíthatom hogy a fórum indulása óta, legalább 15x feltették már itt ugyanezt a kérdést , és mindig volt aki türelmesen leírta , szerintem most is jön a válasz hamarosan, de akár bele is írhatod a keresőbe hogy "különbség" :), tuti lesz találat.
Sziasztok!
Valakinek volt már hasonló gondja a DRZ-vel?
Alapjáraton szépen jár a motor, de egy kis gáz húzástól fullad és dadog. Ha megyek vele és szépen alapjáraton felváltogatok 5.-ig akkor jó, de ha odahúzom a gázt akkor csinálja ezt. Légszűrő tiszta, gyertya ki lett cserélve, meg egy kicsit nehezen teker az önindító, pedig új az akksi. (nekem azt mondták, hogy a membránt kell kicserélni)
Meleg víz és mosószer amivel otthon mostok.
Utána kiöblíted alaposan..........
Megszáradás után légszürő oillal átitatod vékonyan,kicsit levegőzteted és mehet vissza.
üdv.
durrogot . És az nem tiszta igazából nekem azért is írtam mert amikor utána rögtön probáltam indítani , és minden egyes indításnál , elején ad szikrát , tehát ,4- 5 pöffen és leál mindig , és nem indul , és nem tudom ,h ogy ez most trafo baj lehet , vagy a gyújtás vezérlő elektronika , vagy egyáltalán mi miatt csinálhat ilyet .
Sziasztok Dr 650 rs em van és valamiért , fogja és elmegy rajta a gyújtás ,de nem teljesen ... kezdetektől fogva ez volt velede csak mostanra sikerült nagyábol beazonosítani a hiba forrását.. most lett felujítva motorikusan , vezérmű lánc/tengely , szelepek , stb, stb , karbi lékszűrő patyolatra lett tisztítva. És menet közben amig van gyújtása akkor is lehet észlelni h valami nem okés alacsony fordulatról gázrántásra torpan mintha sokat kapna, de szerintem utólag most kiderült h kevés lehetett a szikra. Illetve ma motoroztam vele és , menet közben elment a gyújtás hatalmasakat
DRZ ALKATRÉSZEK!
SM-ENDURÓ SZETTEK!
Kék gyönyörű idomszett-tank!
Sport dob szép öblös hangal összekötő csővel felfogatással.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
mikorra kell oda érni meddig lehet nevezni lehet tudni?
gondolom 9-10?
Kaja is lesz!
Szombat DRZ-kupa!
Gyertek időben!
Valakinek volt már hasonló gondja a DRZ-vel?
Alapjáraton szépen jár a motor, de egy kis gáz húzástól fullad és dadog. Ha megyek vele és szépen alapjáraton felváltogatok 5.-ig akkor jó, de ha odahúzom a gázt akkor csinálja ezt. Légszűrő tiszta, gyertya ki lett cserélve, meg egy kicsit nehezen teker az önindító, pedig új az akksi. (nekem azt mondták, hogy a membránt kell kicserélni)
Utána kiöblíted alaposan..........
Megszáradás után légszürő oillal átitatod vékonyan,kicsit levegőzteted és mehet vissza.
üdv.
Szerintetek a légszűrőt mivel mossam ki,ha nem akarok gyári tisztítót venni, ki mivel szokta?
SM-ENDURÓ SZETTEK!
Kék gyönyörű idomszett-tank!
Sport dob szép öblös hangal összekötő csővel felfogatással.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Segédváz cserével lehet orvosolni.
üdv.
üdv.
Index kapcsoló, index relé volna? És, ha igen mennyi az ára? Üdv!
még mindig eladó henger+dugószett, alig futott ujszerű dugószettel, már nevetséges áron, de levittem 34990re, valaki?
Hátra meg ha cseréled a segédvázat.
üdv.
Na gyerünk nekem van egy pöpecc simsonom !:)