Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én végigolvastam ennek a fórumnak a 90%-át (eddig), de bizton állíthatom hogy a fórum indulása óta, legalább 15x feltették már itt ugyanezt a kérdést , és mindig volt aki türelmesen leírta , szerintem most is jön a válasz hamarosan, de akár bele is írhatod a keresőbe hogy "különbség" :), tuti lesz találat.
eladó a láncom, ha valakit érdekel, írjon!
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
Még a gépem doktornál van,műtik,de remélem meggyógyul teljesen szombatig és megyünk 3motorral a futón!

mikorra kell oda érni meddig lehet nevezni lehet tudni?
gondolom 9-10?
Persze!
Kaja is lesz!
GYÍK pálya is lesz?
hali!biztod nrm én vagyok az első akinek ez eszébe jut,de mi a különbség a 40 lóerős és az 50 lóerős drz között?választ előre is köszönöm!
vegyél 5literes kiszerelésben mosó folyadékot ami minden elözőleg belekent légszűrő olajat kimos belölle és full tiszta lesz
Szasztok!

Szombat DRZ-kupa!
Gyertek időben!
Sziasztok!
Valakinek volt már hasonló gondja a DRZ-vel?
Alapjáraton szépen jár a motor, de egy kis gáz húzástól fullad és dadog. Ha megyek vele és szépen alapjáraton felváltogatok 5.-ig akkor jó, de ha odahúzom a gázt akkor csinálja ezt. Légszűrő tiszta, gyertya ki lett cserélve, meg egy kicsit nehezen teker az önindító, pedig új az akksi. (nekem azt mondták, hogy a membránt kell kicserélni)
Meleg víz és mosószer amivel otthon mostok.
Utána kiöblíted alaposan..........
Megszáradás után légszürő oillal átitatod vékonyan,kicsit levegőzteted és mehet vissza.
üdv.
Hali!
Szerintetek a légszűrőt mivel mossam ki,ha nem akarok gyári tisztítót venni, ki mivel szokta?
durrogot . És az nem tiszta igazából nekem azért is írtam mert amikor utána rögtön probáltam indítani , és minden egyes indításnál , elején ad szikrát , tehát ,4- 5 pöffen és leál mindig , és nem indul , és nem tudom ,h ogy ez most trafo baj lehet , vagy a gyújtás vezérlő elektronika , vagy egyáltalán mi miatt csinálhat ilyet .
Sziasztok Dr 650 rs em van és valamiért , fogja és elmegy rajta a gyújtás ,de nem teljesen ... kezdetektől fogva ez volt velede csak mostanra sikerült nagyábol beazonosítani a hiba forrását.. most lett felujítva motorikusan , vezérmű lánc/tengely , szelepek , stb, stb , karbi lékszűrő patyolatra lett tisztítva. És menet közben amig van gyújtása akkor is lehet észlelni h valami nem okés alacsony fordulatról gázrántásra torpan mintha sokat kapna, de szerintem utólag most kiderült h kevés lehetett a szikra. Illetve ma motoroztam vele és , menet közben elment a gyújtás hatalmasakat
DRZ ALKATRÉSZEK!
SM-ENDURÓ SZETTEK!
Kék gyönyörű idomszett-tank!
Sport dob szép öblös hangal összekötő csővel felfogatással.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Igen csak az S és az SM en van lábtartó felfogatás.
Segédváz cserével lehet orvosolni.
üdv.
A kér segéd váz ugyan az? Csak az s-es verzión van két hátsó lábtartó felfogató?
Küldtem e.mailt.
üdv.
Hello!
Index kapcsoló, index relé volna? És, ha igen mennyi az ára? Üdv!
sziasztok fcr 39 karbi tűszelep,gumitőmités érdekelne,valaki tud segiteni ebben
okt. 20-an lesz őszi mopedrallyi szegedtől-ladánybene kb 150 km, martinnal akarunk menni
http://www.kepesmotor.hu/motor...

még mindig eladó henger+dugószett, alig futott ujszerű dugószettel, már nevetséges áron, de levittem 34990re, valaki?
Előre biztos jó.
Hátra meg ha cseréled a segédvázat.
üdv.
DRZ E -re jó az s- vagy sm lábtartó?
Egri!
Na gyerünk nekem van egy pöpecc simsonom !:)
Dehogynem! takacsek.hu oldalon találsz róla infot. Kérd meg takit, hogy küldje el valamelyik nyomvonalat! Jó volt! Igaz nem mopival voltam!