Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a választ, bár közben már beszereztem ilyen ovális végű önzárósat, kipróbálom, aztán ha mégse jönne be, akkor marad a műanyagos. Egyébként ami rajta volt előtte az a DIN980M jelű önzáró volt, olyat keresetem, de a csavarboltos szerint ilyet csak külföldről lehet beszerezni, számomra nem érthető miért, de valamiért magyarországon nem őshonos :)
lentebb van egy video, mi mind debrecen kornyekiek vagyunk ;)
hello, en muanyag onzarosat hasznalok 3 eve, nem lazul ki, nem kell menetrogzito, csak a fektarcsa csavarokhoz.
Hellosztok! Segítségeteket szeretném kérni. Bárki akinek van drzje Derbrecenben vagy a környékén, ha megengedné hogy meghallgassam a motor hangját az nagy segítség lenne. (Most szeretnék venni és nincs olyan ismerősöm akinek ilyen motorja van.)
Köszi
úgy-úgy
Köszi, akkor ha nem kapok mást, rárakom a sima műanyagos önzárós anyát, és csavarragasztózom mindenképp. (ezt a fém önzárós-t már 3 csavarboltban kérdeztem, valahogy nem nagyon tartják, bár nem értem miért). A féktárcsát is ragasztózom, mindenképp, gyárilag is volt rajta.
Ragasztót mindenképp tegyél rá,mert nekem is kijött hiába volt önzáró anya
Féktárcsa csavarokat is ragaszd be mindenképp,mert ez miatt álltam fejre :)
Üdv fórumtársak,

egy kérdés, a hátsó lánckerék csavarjainál, használhatok műanyag betétes önzáró anyát, mondjuk egy kis csavarragasztóval együtt, vagy mindenképp fém önzárót anyát tegyek-é rá?
bal oldalt 2 van a lánchajtás miatt!
eladó gyujtáskapcsolója van valakinek esetleg?
Ezt nem igazán értem, hátul, hogy lehet 2 + 1 db kétféle méretben? Nem csak két csapágy van benne a két szélén a szimeringek alatt? Mondjuk nekem S változat van, de talán ez egységes..
Belerohad, vagy mi?
Szevasztok

Ha esetleg érdekelne valakit egy eladó bőrruha XL méretbe
Az összes protektor benne van + térdkoptató
DRZ SM dizájnnak be bele illik fekete sárga színvilággal
Annak idején én is emiatt vetem ezt a ruhát
Szakadás ,esés mentes , nincs ki kopva, cipzárok is rendben van
rámegy átalakítás nélkül, kicsit ki kell bőviteni a gumicsonkot ami összeköti a hengerrel, de megmelegited hőlégfúvóval és rá fog menni!
itt egy kis segitség még, egy lemezt át kell tenni ami a motort tartja.
http://www.drzparts.com/2010/0...
Hali!
Gyári ülés van rajt!
gas-gas topik: csika1 felhasználó teló javítás elöl hátul
kérdezd meg egri4-tól milyen lett neki

nekem sokkal jobb lett az eleje, valami biszbasz nem volt benne azért nem volt faca
Kicsit leírnád bővebben? köszi
Én úgy hallottam hogy minimális macerával rámegy, nem kell semmi hozzá!
Elnézést az ügyetlenségemért, de nem találom a fórumban a megoldást. Rákerestem az fcr kulcsszóra is, és megnéztem a hozzászólásokat, és a keihin szóra is.
Megvettem a bontott DRZ E karbit. Hogyan lehet ezt felrakni az S-re? Kell valami átalakító szett? Honnan lehet olyat venni?
akkor nem tudom.......
hosszú állás után a benzinnel is szokott gond lenni, haver úgy indítja a hondát hogy kiengedi a benzint a karbi alján lévő leeresztőcsavaron
bár ő néha hetekig nem megy vele
csikához küldeni gyorsan
szia. Az ülés gyári, vagy csináltatott?
szia. Tudtommal nem ac-s.