30x40x6 +alatta van egy "O" gyűrű ami 2.5x21 ha már cseréled a szimeringet cseréld az"O-t" is.
Pont tegnap rendeltem meg én is ezeket mert nekem is könnyezik ott!
Urak!
Mindenki itt a fórumon karbon deklivédőt ajánlgat, de ez is megfelel a célnak?: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hogy rögzítik ezt?
Valamint van valakinek ellenvetése a használt fcr karbiról? Van itt egy-két kolléga aki drz-ket bont, olyanra gondolok.
Igen,csodálkoztam is rajta!Más motoros boltban meg valami márkátlant akartak 7000-ér,miközben a neten prox van 1900-ért,nemis mondok véleményt a boltról.............
simán elment volna vele évekig
na de a gyári a legjobb
amúgy érdemes elsőnek a suzukit megkérdezni, mert sokszor nemigen drágább tőlük mint az utángyártottak
simson telószimmeringnek is ez a mérete, elég jók szoktak lenni a 4-500ft kategóriában
na de most már mindegy........
amúgy le lehet köszörülni a 7 es szélességéből 5ösre is
sufnituning
Hali! Abban szeretném segítségeteket kérni hogy: A hűtőventilátor nem forog és nem értem h miért nem. Amikor elhoztam az eladótól még forgott. Utánna már nem. Egy bizonyos hőmérséklet után kezd el forogni vagy az mindig forog menetközben?
A hétvégén annyian voltak fenn, hogy már a kuplung nélküli váltáson gondolkoztam, mert állandóan integetni kellett. De KáTéjeMet egyet se láttam. Na jó volt az is, de főleg hegymászók Sirokban.
jójó. de ez csak 2 órás volt, meló utáni :) Főleg helyieknek de szerintem simán összehozható nagyobb tali is egy hétvégére de az a poén hogy tegnap délbe eldöntöttük hogy csinálunk egy összeröffenést másnapra és lett egyből 7 drz meg egy dr, más 1 hónapig szervezi a találkozót és akkor sincsenek többen 8nál
Pont tegnap rendeltem meg én is ezeket mert nekem is könnyezik ott!