Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, ha veszek 1 k&n szűrőt+ nyitott dob és kivágom a szűrőházat, akkor mekkora főfúvókát kellene belerakni a gyári karbiba, hogy jó legyen?
Sziasztok!
Volt valaha valakinek gondja drz e elektronikával?
Annyi a történet,hogy reggel indítottam,jó minden.
10 perc múlva indítottam volna de semmi,se világítás,se önindító semmi....
Tolásra 1 méteren belül indul....
Aksiban van 13 V,ráadom a gyújtást 0,01 V
töltés nincs semmi..
Ötlet valakinek?
Köszönöm!
Sziasztok a következő lenne a kérdésem.Laikusként mik azok a jelek a 4T motornál ha nincs vagy kevés a kompresszió ,sajnos kompresszió mérő nincsen.Köszönöm a választ.
meghúzhatod magad is egy 6os vagy 7es villáskulccsal nem tudom már melyik megy rá. az a lényeg egyforma feszes legyen és akkor nem deformálja el a ráfot.
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne a motorral, hogy a hátsó kerékben a küllők nagyon lazák és hova lehet ezt vinni javításra? Vagy én is megcsinálhatom nyugodtan, hogy csak meghúzom a küllőket és után megpörgetem a kereket?
Szia,
Pontosan mit értesz az alatt, hogy nem vigyáztál vele?
Mert én is meghajtottam már szépen egy párszor, de mégsem adta fel. Igaz az én már felújítottam előtte.
Bepróbálom még1x hátha :D
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a 2 illetve 3 lábú index relé között? Illetve DRZ-E-re melyik kell csak simán jobb/bal oldali indexeléshez kell semmi vészvillogó stb. Előre is köszi
Azt szeretném megkérdezni, ha veszek 1 k&n szűrőt+ nyitott dob és kivágom a szűrőházat, akkor mekkora főfúvókát kellene belerakni a gyári karbiba, hogy jó legyen?
Volt valaha valakinek gondja drz e elektronikával?
Annyi a történet,hogy reggel indítottam,jó minden.
10 perc múlva indítottam volna de semmi,se világítás,se önindító semmi....
Tolásra 1 méteren belül indul....
Aksiban van 13 V,ráadom a gyújtást 0,01 V
töltés nincs semmi..
Ötlet valakinek?
Köszönöm!
mi avval tömtünk meg egy sportgép csövét
bírta amíg el nem lett adva
Kipufogóba hol és milyen cuccot érdemes venni? Üveggyapottal tömtem ki de kb 300km után kiég belőle és megint olyan hangos....
köszi
üdv
Nem megy valaki holnap Balatonkenesei motoros 7végére?
Egy olyan problémám lenne a motorral, hogy a hátsó kerékben a küllők nagyon lazák és hova lehet ezt vinni javításra? Vagy én is megcsinálhatom nyugodtan, hogy csak meghúzom a küllőket és után megpörgetem a kereket?
Pontosan mit értesz az alatt, hogy nem vigyáztál vele?
Mert én is meghajtottam már szépen egy párszor, de mégsem adta fel. Igaz az én már felújítottam előtte.
ebben minden benne van ami kell hozzá!
erről mit gondoltok?
http://lukesracing.com/Merchan...
Tuti nem egy nagy márka, de 10.000km-t biztos elmegy, nem?
Nekem 3 lábú van!
Nem tudom hogy mi a különbség,de a 3 lábú tuti jó!
Sziasztok azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a 2 illetve 3 lábú index relé között? Illetve DRZ-E-re melyik kell csak simán jobb/bal oldali indexeléshez kell semmi vészvillogó stb. Előre is köszi