Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna nemtudom!
ha 2nappal ezelőtt kellett volna tudni akkor mértem volna mert kivolt szedve !
Hali
Szerintetek milyen hosszú lánc kell?
13,14,15-40-es átételhez?
Elég a 110-es?
üdv
A csavar méretét nem tudod véletlenül,mert nem akarom feleslegesen leengedni az oilt majd ha lesz alátét.
A blokkból ereszt amióta szerelőnél volt!
Nekem rézből van blokkban 2mm körüli vastagsággal!
és nem enged!
hol blokkban vagy vázban ereszt?
Igen nekem a henger épp volt!nekem is 240körül ált meg!

Petike akkor te is költöttél rá pár forintot úgylátom !
merre szoktál motorozni látom Tószeg lakhely?
Nem nem a rodeónál onnan csak az alkatrészek vannak!
egy maszek szerelőnél...30körül volt a folyamat !
Sok?
Hali!
Valaki megtudná mondani,hogy drz-s olajleeresztő csavar alá milyen alátét kell (méret,tipus,anyag)? néha csepeg onnan az oil.
Válaszokat előre is köszönöm.
Hali!Nincs valakinek eladó Dynokitt E-be?Rápróbálnék egyre!
435 hengerszett, dugo, gyuru, hajtokar, szereles. 270be allt meg 2eve. Szomoru, de muszaly volt.
nem rég én is újítottam
http://www.sportmotor.hu/motor...
nem rég nekem is megvolt.
http://www.sportmotor.hu/motor...
RodeoRide-nél javítgattad? menyi volt?
Hali.
Van minden.
Kár volt a telót bántani.
Én cseréltettem benne oilt és szintén motult tettünk bele.
Hívj.06-20-5-636-213
üdv.
Dávid kilóméter spirálod van S-re? Illetve egy gyári csavar is kellene, ami a kilóméterspirál tartódrótját rögzíti a villához.

Ma bementem szegedre, amikor célba értem semmi gyanú. Hazafele jövet indulás után nézem, hogy 0-t mutat az óra. Mondom mi a fasz, félreállok, drótcsilingelés. Hát nézem, csavar nincs meg, a drót a bowdenen lóg. Sajnos szerintem nem jól állt a drót, a szervízelés után rosszul rakták vissza, valami engedett, csavar kilazult és jobb létre szenderült, a drótot meg elkaphatta a küllő, megtörte a bowdent és csókolom lett neki. Abban reménykedem, h a kihatásnak nem lett baja, bár ahogy megforgattuk a kereket mint ha vmi gumigyűrű nyiszorogna benne. Istenit neki hogy ilyen balfaszságoknak kell történnie!
Legközelebbi szerviznél előtte utána képeket fogok csinálni... Nagyon remélem garanciás lesz a javítás.

Más járt már így?
Ja, meg mintha kicsit nehezen járna az első teló. Az új olajtól lehet, vagy az is vmi turpisság lesz?
DRZ KERÉKSZETTEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Kollégák tul vagyok 1 full felújításon !
nem kívánom senkinek!
azon kívül hogy a kopo alkatrészeket cseréltük dugó,hajtókar,csapágyak ,olajpumpa,hengerfej felújítás,tömítés készlet..!
és a nem kopókat is cserélni kellett pl kuplung kosár hiányzott egy fog,kisebb fogaskerekek,lendkerék,karbi tömítés ! ugyhogy sok pénzt kiadtam érte de most pöpec a járgány!
hozzáteszem 450ért vásároltam és 1 rakás sz.r volt:)!

valaki újította már fel a drzjét mennyit bírt?
Köszi,h írtál.Tegnap előtt szerviznél beraktam én is.Azt vettem észre h jobban lehet szabályozni a fékerőt,mint a TRW-vel.Remélem ez is elbírja a 4000 km-t.
Hát ez sajna nem is jó az enyémre, ebben csak 5 csavar van.
Wanted:
2 zsák cement!

Hátra lehet rövidebb "kutyacsontot" rakni, elöl meg a teleszkópszárakat tudod feljebb engedni.
Nagyon egyszerű!
Hívj és elmondom.
üdv.
Supermoto ültetéshez valakinek van- e tuti receptje?
Sebaj, a Dörzivel nincs lehetetlen!
Igen van, de inkább krossz, mint endúró.