Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TPS SZENZOR az mi leírnád,van az E-n is?
Bocsi! Nekem is csinált ilyet, egy karbitakarítás megoldotta!
Helló Trobee!

Holnap Táborfalván nyomulunk!
jenel! Ne engedd vissza a gázt!

Jafi! Martin is jön! Itt találkozunk nálunk!
TPS SZENZOR 15 000
Pihenj egyet hátha holnapra megtáltosodsz!
Sziasztok. Lenne egy kérdésem,drz 400s nél alapjáraton szépen ketyeg,gázadásra normálisan felpörög,de ahogy visszaengedem a gázt leáll.Valakinek valami ötlet?
Heló!
Holnap verjük neki a pininél!
Gyertek át!
mentem ma egy karikát(tankolni) de olyan molyfing az erőnlétem hogy 15km alatt meg kellett állnom vagy 4x
Egyébként majdnem biztos, hogy nekem is szelephézagot kell állítani! Minden jel arra utal! Hidegen nehezen indul, néha elmegy az alapjárat és kis gázról főleg alapjáratról hirtelen megtorpan. Úgyhogy megintcsak egy cipőben járunk! :D Hézagoló lapkák milyen árban vannak egyébként? Mit tudtok erről?
Na akkor az már az enyém! (ha ki tudom fizetni!)
lehet van -lessz vele szivás.mert már 3-4 ezernél el kezd csuszni.de a gazdája elég hanyag,majdnem sajnálom aszt a motort.
Mindenki kidőlt, csak Jafi88 meg én szedünk Béres cseppet?
Kár! Hátha holnapig még meggondolod! Mindenesetre jobbulást!
mentek orgoványra? most kihagyom a dolgot, nem vagyok igazán patent állappotban
Egri04! Egy biztosíték volt, cseréltem...és megy! Holnap akkor a megbeszélt időpontban!
ilyen berúgó szett merre beszerezhető?
csak nem az usából kell rendelni ezt is
Phoenix-t kérdezd valahova tett föl service manualt
esetleg képek blokkrol? vezérlésről?:D
11,3:1
Kuplung lamella szett. Szétszedés után látni,hogy mi kell még acéllamella? nyomórúgó? De ha a kosár is bevan verődve az szívás
Sziasztok! valaki tudna nekem segíteni,hogy mennyi egy drz 400 s kompressiója? meg esetleg rajzokat blokkról vezérlésről! fontos lenne köszi!
szevasztok,lenne egy kérdésem,nem akarnék vissza olvasgatni a topiban,a haveromnak van egy DR 650 rse-je.fos rajta a kuplung.mit kell cserélni és mennyibe kerülne meg hol lehet olcson alkatrészt venni hozzá.nagyon nem kell túl bonyolitani mert amúgy se tud motorozni nagyon,
Okés vettem!