cagiva mito, és valamilyen honda cb öntött kereke belemegy, távtartót kell variálni, az apriliájé is jó lehet a megfelelő távtartókkal ha a felni szélessége megfelelő
Barmolt már bele valaki drz-be más motor kerekét? Pl én egy aprilia kerekein gondolkodom, hogy jó lehet-e bele. Elméletben tudom hogy kell átalakítani, de jobb lenne, ha valaki aki csinált már ilyet leírná!
Vennék gyári E-s kipuffot 10-ért!
26.99$-ért vettem ebayröl egy kinyomó tárcsát a kuplungba, 680 mérföld volt a motorba állitólag amiböl van, ennyit megért, nem? remélem az állapota is olyan lesz
vagy az olajszint, vagy a rugó-t cserélték keményebbre,vagy sűrűbb olajat raktak bele,de lehet át is szelepelték...ezt csak az előző gazdája tudhatja..
HEló.
Lenne egy kérdésem a drz s és a drz e első futóműve között mi a külömbség? Mert vettem egy e set és sokkal keményebben dolgozik mint az előd S esemé azt jócskán bekellett tekerni hogy megfelelő legyen ne üssön fel. Ez az E meg totál kitekert csillapításokkal is kemény mint a dög szerintem. Ez miért lehet? lehet mahinálták az olajszintet a telóban?
Finszter Csaba örülne, ha ezt hallaná, akkora világmárka lett a nevével fémjelzett márka, hogy már hamisítják is
igaz kb minden motorra ugyan azt a kipufogót rakja más összekötő csővel...valamikor sikerül is elérnie, hogy a gyári teljesítmény legalább nem csökken!
érd email:patvaros87@gmail.com
tel.:06303207630