Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

125ccm Aprilia Rs Extrema kerekek eladóak, jó állapotúak, supermoto épitéshez tökéletesek!
érd email:patvaros87@gmail.com
tel.:06303207630
cagiva mito, és valamilyen honda cb öntött kereke belemegy, távtartót kell variálni, az apriliájé is jó lehet a megfelelő távtartókkal ha a felni szélessége megfelelő
nemtudom, de ha valamit én szétszedek azt megnézem mi hol volt, én sose dobtam még ki, pedig cseréltem jópárszor olajat
van!és általában az első olajcserénél ráragad a szűrőre és megy a kukába
Halló!

Barmolt már bele valaki drz-be más motor kerekét? Pl én egy aprilia kerekein gondolkodom, hogy jó lehet-e bele. Elméletben tudom hogy kell átalakítani, de jobb lenne, ha valaki aki csinált már ilyet leírná!
Vennék gyári E-s kipuffot 10-ért!
Köszönöm a gyors válaszokat.Hétfőn az első a szimeringes lesz.
13,5 belső átmérő, 2es vastag, de 14es is jó
Ja,és a pumpa maradt a Suzuki gyárija,és tökjól ellátja.............
Én tettem előre 4 dugattyús Brembo nyerget,és a Brembo-betét nagyon jól megállja a helyét a 320-az tárcsával...
14 a belső mérete,2 mm a vastagsága
Keresek,Nekem van,mert én minden olajcserénél cserélem ezt is.
Én is megnéztem,nekem sincs az olajszűrőnél belül gumigyűrű.Ha valaki lőne róla méreteket,örülnék neki.Mert én sem akarom hogy elszökjön az olajam.
vagyis biztos veszek
lehet az lesz a vége
Józsi, nagyon csöcsre ugrottál ezzel a rendszerrel, jobb ha veszel hozzá inkább egy DRZ-t
26.99$-ért vettem ebayröl egy kinyomó tárcsát a kuplungba, 680 mérföld volt a motorba állitólag amiböl van, ennyit megért, nem? remélem az állapota is olyan lesz
vagy az olajszint, vagy a rugó-t cserélték keményebbre,vagy sűrűbb olajat raktak bele,de lehet át is szelepelték...ezt csak az előző gazdája tudhatja..
HEló.
Lenne egy kérdésem a drz s és a drz e első futóműve között mi a külömbség? Mert vettem egy e set és sokkal keményebben dolgozik mint az előd S esemé azt jócskán bekellett tekerni hogy megfelelő legyen ne üssön fel. Ez az E meg totál kitekert csillapításokkal is kemény mint a dög szerintem. Ez miért lehet? lehet mahinálták az olajszintet a telóban?

Köszönöm, meg kell tartani, hátha később sokat fog érni!
Én egy slip on leo-ra vagy akrára gyűjtök.
akkor neked akciós áron adom!
Finszter Csaba örülne, ha ezt hallaná, akkora világmárka lett a nevével fémjelzett márka, hogy már hamisítják is
igaz kb minden motorra ugyan azt a kipufogót rakja más összekötő csővel...valamikor sikerül is elérnie, hogy a gyári teljesítmény legalább nem csökken!
Igen van gumigyűrű csak amikor kiveszik a szűrőt rajtamarad és nem pótolják.Úgyhogy rakj csak be egyet.
Bakter... Akkor pótolnom kell...
VAN!
Nincs ott gyűrű. (Nekem nem volt.) Csak az olajszűrő tartály és a fedele között van egy gumi tömítőgyűrű.