Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy drz s-nél az olajszűrő alatt(belül), kell e hogy legyen egy kis gumigyűrű, vagy tömités? Mert igy félő esetleg hogy melett is megy szűretlen olaj?
9-10 ezer HUF a Suzuki márkakereskedésben. Lehet én inkább ezt veszem bele, mert egyrészt ezzel tervezték a mérnökök (remélem a legopitmálisabb fékhatás érdekében ~ megfelelő összetételű és keménységű anyagból), másrészt még nem próbáltam.
Tudom hogy fura ,de hidel sarasabb idöbe csak ezel lehet haladni igazán mert igy terül ki a gumi és a mozgás miat jóbban eltudja dobni a sarat
Volt olyan aki ki jött 1.9-el alig tudot megmocani eleresztetük vele
egyböl jóbb lett
Gyárilag Nissin betét van benne. Azt cseréltem le, mert már csak 2-3 mm volt rajta meg szerintem egy kicsit megsült mert nagyobb fékezésekkor nyekergett. 14500-at mentem el vele és a tárcsán semmi kopásnyom nincs.
Nem mondták véletlenül mennyibe kerül a gyári betét?
Köszi a hasznos infókat! Suzuki márkakereskedésben azt mondták az előbb, hogy csak gyári fékbetétet tegyek bele, mert erre a Nissin féknyeregre az van tervezve. Nem tudom milyen lehet a gyári betéttel, mert használtan vettem, és GoldFren volt benne.
Én úgy tudom mind a kettő polietilén-glikol alapú és csak forráspontban különbözik a kettő, Dot 4 230 °C, Dot 5.1 270 °C.
Bővebben: http://www.olajinfo.hu/index.p...
Nem, még nem cseréltem le, viszont 4.1-es van rágravírozva nekem a fékolajtartály tetejére, nem 5.1-es =- szóval gyártó szerint 4.1-el kéne használni nem? Jobb az 5.1-es?
Fékolajcserével próbálkoztál már?
Én most a hétvégén cseréltem betétet is meg olajat is (5.1 raktam bele). Igaz sokat nem tudtam menni a motorral a csere után így nincs nagy tapasztalatom, de a fékkaron határozottan lehetett érezni a változást.
Ahogy látom nem fém fékcsövet, hanem gyári gumicsövet használsz ugye? A goodridge kb 16 ezer lenne postával együtt. Ha lehet akkor minél olcsóbban ki akarom hozni, így egyelőre csak fékbetétet veszek, ha még úgy se jó, akkor fém fékcsövet is veszek. Köszi szépen az infókat!
Azt szeretném kérdezni, hogy drz s-nél az olajszűrő alatt(belül), kell e hogy legyen egy kis gumigyűrű, vagy tömités? Mert igy félő esetleg hogy melett is megy szűretlen olaj?