üdv!
Aki ismer jó motor szerelőt aki nagyon jól ismeri az 1 henger 4 ütemű motorokat írjon a kisszirt@citromail.hu -ra
Ja, és Dunaharaszti, és körzetében!
vagy akinek van dr 650-enje az vegye fel velem a kapcsolatot!
köszönöm üdv!
Hali.
Nekem semmi bajom nem volt a bandit váltójával mondjuk nem is sok km volt benne mert 18000 km el vettem és 26000 el adtam el de addig semmi baj nem volt vele, mondjuk az 2002 es s es típus volt még a lég olajos blokkal. nem tom a tiéd milyen de ha már javítani kell a váltót akkor mennyi lehet benne a km?amúgy szét nyűhetetlen a masina.
Csak azmiatt kérdeztem mert elvileg a 160-ast elmondás alapján csak úgy lehet bepréselni hogy le van engedve , berakod és felfújod. Nekem most 140-es van fent ez a gyári méret.
Köszönöm szépen Nekem hála istennek nincs ilyen gondom, nem zavarja őket ha itt jár az udvaron. De az az igazság nagyon melegíteni se szoktam szívató ki indít és megyek is. Szép lassan elindulok 30-35el menet közben visszaadagolom neki a szívatót és addig így megyek még át nem melegszik teljesen.
Szerintem is jól néz ki :) Igen kicsit a lámpa testen kellet faragni mert nem volt elég széles h illeszkedjen a vázrészre. De majd meglátod te is. Gyönyörű fénye van és jól bírja a terepet is. Igen ami hátul van nekem az egy 160-as Continental Sport. Nagyon jól tapad
Cula, szép a vasad.
Nekem is ilyen dob van a motoromon, amivel (szerintem) nagyon szép a hangja, viszont a melegítést nem igazán szeretik a szomszédok.
Te ezt hogyan oldod meg? Vagy esetleg nagyon megértőek a szomszédaid?
Ejha! Ez -igen marha jól néz ki Na akkor ez hamar eldőlt ennél a toldatnál maradok Végülis amit meghekkeltél az maga a lámpatest vagy a toldaton kellett operálni? Látom tényleg nemkellet fúrni a hátsó sárvédőt sem a felrakáshoz. Nagyon állat! :) Amit belinkeltem az 12V-os gondolom a tiédhez sem kellet semmiféle feszultségátalakító csak rákötni a régi helyére!
Nekem is ilyen hátsó lámpám van. E-s-nél mivel nincs segédváz, kellett három süllyesztett furat a hátsó sárvédőbe. De nincs gond, matricával el lesz takarva.
Srácok,
Az olajszintet melegen nem tudom melegen megnézni, mert nem bírom kitekerni a nívópálcát. Hidegen szépen kézzel kitekerem, de (szerintem) melegen "szokásí2 olajszintet mérni.
Segítsetek
Másik kérdés!
Használtam már rengetegféle láncspray-t de egyikkel sem voltam megelégedve.
Ti mit használtok?
Legutoljára Castrolom volt.... oké rátapad meg minden...DE a kosz is bele, meg ahova ráfröcsögött pl kerék vagy villa, sárvédő belső fele...onnan aztán lehet vakarászni...csak a brigéciol vitte le vagy a higítós rongy...
Aki ismer jó motor szerelőt aki nagyon jól ismeri az 1 henger 4 ütemű motorokat írjon a kisszirt@citromail.hu -ra
Ja, és Dunaharaszti, és körzetében!
vagy akinek van dr 650-enje az vegye fel velem a kapcsolatot!
köszönöm üdv!