Tavaly sajna elmaradt a BALATON KÖRBEMOTOROZÁSA ( legalábbis számomra )! Na azt mindenképp be kell iktatni, meg sok embert beszervezni. Természetesen azon kívül is mehetünk, csak legyen már jobb idő
Van itt 1-2 embernek ha minden igaz ilyen toldata ahogy néztem csak épp nem sűrűn jelentkeznek be a fórumra. A kérdés a következő, ez feltehetőleg akkor jó a DRZ-re, ha már egyszer több szuzin is láttam itt a fórumozók körében de nekem ami nagyon FONTOS hogy fel-e lehet rakni a gyári helyére úgy hogy nekelljen kifúrni a hátsó sárvédőt.. mert az SEMMIKÉPP sem szeretném..
Sziasztok! Várnék 1-2 javallatot!
Olajcsere előtt állok az SM DRZ-vel.
Nem pályázok......
Milyen olajakkal érdemes foglalkozni ami jó a kis nyunyukinak...?
Castrol nem érdekel... boldog boldogtalan hamisítja már...
azt nem tudom sajnos mekkora a gyári, bár nekem is fcr van, de ez egy yamahán volt és ebbe 175ös volt, amit lecseréltem 158ra, ezzel fasza ebayröl vettem fúvókát
ja várjál, a vizpumpa a deklivel együtt lejön, de a víz nem folyik ki ha leveszed csak nagyon minimális, azt letöröltem és bedugtam a vízjáratot amíg szereltem. ennyi.
szia, jövőhéten csinálom a kuplungcserét és hallottam egy olyat hogy engedjem le hozzá a vizet is a motorból, de a képeidet nézve te nem engedted le, vagy igen?
Figyu az a tank hol található ami a képeden van?
Állat...