Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni, drz 400E-ről lekerült a sport dob(yoshimura) és vissza egy elméletileg gyári kipufogó.A motor azóta lehörög nem ejti rendesen a fordulatot,nincs rendes alapjárat. MI A TEENDŐ ?
A segitségeket előre is KÖSZÖNÖM !
Az S és Sm 40 LE blokkal, irányjelzőkkel, tükrökkel, utcai gumikkal stb. vannak felszerelve. Az E verzió 50 LE, utcai kiegészítőktől mentes enduro. Röviden ennyi.
Nem tudom de megkérdezem a volt gazdáját és megírom.Viszont addig itt vannak a méretei hátha ez alapján megtudod állapítani.A cső belső átmérője a dob csatlakozásnál 35 mm a külső 38mm.A hengerfejnél a belső 38 mm a külső 49mm.
Szia igy is kell azt nem mondtam hogy nem lehet jót kifogni Ha meg engeded még azt elmondom a drzét anak ideén egy nagyon szép Januári napon vetem és nem volt vele semmi szuper hepi
Na most a Bandita is ugyan igy lett vásárolva ,egy szép Januári napon ,mondom is magamba oooooooooooooooooooooooo milyen romantikus
Minden ugy zajlot mint a drz vásárlásnál
Csak nem szotak pontosan hogy fogazik ( neked nem volt ilyen problémád ? ) na most zugok mint a Ikarusz busz
de a szerelem még mindig nagy .
Elvitem szervizbe 250,000- ft-ba fályt a javitás
Ebbe komplet 4-5 és a 3-snak egyik fogaskerék szere és 1 léptetövilla cser
Szerencse a szerencsétlenségbe hogy korrekt volt a elözö gazdi és beszált ö is a javitasba egyharmad részt
Hali.
A banditban nem fogsz csalódni nekem is volt 2 évig de lecseréltem busára, hibátlan motor erős strapabíró. A drz ket meg továbbra is nézegetem hátha kitudok fogni valami jót.
Amugy bocs nem vállaszolta a kérdésedre
Nagyon jó 2004 év végi rendszámos de még mindig bontatlan a blokja elsösorba enduroztam vele és bandáztunk Bp-en supermotoba igazábol nem szeretném eladni
de egy éve áll sajna
vetem egy másikat 1200 banditot
még én is vivodok rajta hogy mi legyen a sorsa remélem a bandita is igy beválik mint ez a kis drz de ha eladom a következö tulaj nagyon jól jár vele az tuti
csak idézö jelbe mesélem el volt itt egy drz koléga hajtotunk együt is gazdagon , eladta a legjóbb motorját hasolan jól tartota karba
és 3 honapig ivogata csávó hogy köszöni hogy milyen jó motort kapot ..........................milyen király stb enm is volt utána csak vackai be is dölt a motor projek nála sajna
na remélem én nem követek el ilyen hibát hogy eladom és nem lesz még egy ilyen jó motorrom azt alapithatok vele egy klubot
Ni ná és milyen jó a géped? Esetleg eladó lesz? Azért na köztünk legyen mondva hogy egy 8-9 éves motorértv vagy amin látszik hogy arra használták amire való azért lutri ennyi gempát leszurkolni mert ugye az E -s típusok kilehetnek fingatva ha úgy használták őket, de a gazdájának a legszebb a világon!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, drz 400E-ről lekerült a sport dob(yoshimura) és vissza egy elméletileg gyári kipufogó.A motor azóta lehörög nem ejti rendesen a fordulatot,nincs rendes alapjárat. MI A TEENDŐ ?
A segitségeket előre is KÖSZÖNÖM !