Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
Suzuki drz 400 E-re keresek dobot összekötő csővel aki tud segítsen.
Köszi
ja, ha gondolod neked adom a gold fren-t kb 300 km van benne... :)
ócskák.. szerpentinen nekem 1km után elmelegedett és nem volt féjhatás.. cseréltem is le most ferodo van benne (bármelyik bárdi autóan van készleten 6000ft) az nem melegszik és jl fog.. állítólag még az ebc is nagyon jó.. a gyári is nagyon jó a nissin de 11000 ft egy pár..
Trobee!
Mennyi lenne egy pár hűtővédő és vázvédő?

köszi
Én ma após csettegőjével raliztam arra és akkor fogant meg a gondolat: "hajjjak meg ide mocivais kikő jönni csapatni! "
írt
a 15.-i hétvége tök jó, akár minden nap
sajna nem lett kész a gépem hétvégére, a csomagküldő baszott kihozni az anyagot......
szóval a mostani hétvégét szimón töltöm, az meg nem endúrós tempó
tázlár felé találtam én is egy kacskaringós motoros nyomvonalat a dombok között, végén annyit mászkáltunk rajta hogy azt sem tudtam hol is vagyunk
Hali ini!
MÁSA írt neked is? Vasárnap Tázlár felé akarok motorozni. Mit szólnál hozzá, ha találkoznánk valahol? Kinéztem egy pár dombot és azokat akarom meghódítani!
megmondom a frankót, ennyiért nem vennék ilyen idős és kis ccm-es gépet
tudom hogy kevés van belőle és ezért ennyi az ára, azt is tudom hogy jó gépek (tényleg ez 2 vezérműtengelyes?)
de akkor sem ér ennyit(nekem)
Heló!
Halasról szokott itt "lenni" valaki?
Állítólag alu cuccokat kerestek.
na eggyezzünk meg! :D legyen 1300/cm3! nahh?
Holnap ki jön Majsára motorozni? És mikor?
Majsa-Kígyós felé akarok majd menni egy kis Majsai bemelegítés után.
1000ft/ccm és vinném is az asszonynak
én az eladót nézem meg először, ha nem tetszik akkor már tuti nem veszem meg a gépet
vettünk már kupec cigóktól is aztán avval sem faragtunk be, láttam rajtuk hogy fingjuk sincs a motorokhoz
Helló Mindenki!
Én már egyszer elugattam, hogy nem szabad a motorvásárlásra rágörcsölni! Kinézed a neten, amelyik tetszik azt elmész megnézni és ha élőben is tetszik, akkor meg kell venni! Kész! Hogy milyen, az majd ugyis kiderül használat közben. Ismered azt a fogalmat, hogy "piacra felkészítés"? Ettől rettegtem anno én is!
Na ezért kell úgy vásárolni mint a nők! Ha tetszik megveszed, ha nem, akkor nem! Nekem bevált! ENNYI!
köszike :D ezt nemtudtam hogy út jobban öli :D
sziasztok eladó a mocim! rendszámos! akit érdekel csörr!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
olvass vissza írták
A henger falán mik azok az összevissza csíkok karcolások
Szép kis sm, grat! Utcán jobban szét lehet gyilkolni egy motort, mint terepen! Na nem külsőleg, motorikusan!
Szép a gxr-ed eladó?
Szia én most január 6.-án vettem 1drz-t én aszfaltozniakarok így sm-et vettem ha rámhalgatsz olyat keress amelyik sm-szettel van ha a tulaj csak azzal hajtotta akkor valószínü nemkapott durva terepezést esetleg pályát ja és még "öregtől" vedd akinek már benőtt a felyelágya :D enyém full gyári 24000 van benne 2005-ös 20 percel a vétel előtt néztem 2007est sportkipuf meg minden tiszta karc. sok sikert a vételhez
Kössz a képeket öcskös. Szóval így néz ki 8év használat után. Én sem akartam hinni a szememnek.
Szerintetek a Gold fren féktárcsák milyenek?SM-re!
Na most örülök hogy odaírtam hogy amatőrként kérdezem,különben égne a pofám xD
Most már ezt is tudom.
Azok a "karcok" a gyárban kerültek bele.Hónolásnak nevezik és az olaj hengerfalról való lefolyását akadályozza meg,illetve olaj járatként szolgál.Ha ezek eltűnnek a henger faláról,akkor nevezhető kopottnak.
Szia
Mint amatőr kérdezek.
A hengerben ezek a karcok milyen mélyek? mennyi idő után néz ez így ki,és mennyit lehet ezzel menni még ebben az állapotban?
köszi üdv