Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
10 miliméteres a menet hossza, most cseréltem épp előbb olajat
Köszi
Majd ha meglesz a moci meg a Vapor is lehet még kérdezek.
üdv
Elkéstem.
Hali!

Ami a linken szerepel Vapor óra az 130 dodo körül van. Ami rá van pattintva fekete kiegészítő visszajelzők az kerül 55 dodóba.
http://trailtech.net/motorcycl... ez kell neked.
http://www.trailtech.net/75-30... -ez az alapműszer a DRZ-hez,ami 130 dollár. Az alapcsomagban benne van egy hőmérséklet érzékelő,sebesség jeladó,fordulatszám jeladó,amit rá lehet tekerni a gyújtókábelre. Azt a fekete burkolatot külön kell megvenni 55 dollárért,amibe benne vannak ezek a visszajelző lámpák.
Hali!

Nekem van egy, 2000-2006 E, S, SM, Manualom ami nem olyan részletes, és van egy 2000-2007 S az elég részletes mindegyik így szelephézag méretet. Én nem tudom már honnan töltöttem le, de ha valaki megmondja hova tudom feltölteni akkor szívesen feltöltöm. Az egyik 22Mb a másik 117Mb
Köszi a leírást,olvasgatom
de ez komoly nagyon,hogy a ... méri a gyújtókábelról a fordulatot?erre nem jöttem rá.De fent az oldalon azt nem írta hogy ez benne van-e a csomagban,meg a feketénél még a km ill a hőmérőt sem találtam.
Valaki rendelte már a feketét ? amin vannak a visszajelző ledek?
üdv
Hali!

Üres jelző van az S és SM-eken...de E-ken nem hiszem, hogy meglenne az érzékelő...bár ki tudja... 55 dolcsi a műszer? elég jó ár!
link-en leírja a bekötést! A gyertyakábel köré kell tekerni egy kábelt és úgy méri a ford.számot.
Hali
Ha veszek egy ilyen műszerfalat link mit kell hozzá még rendelnem hogy a fordulatszámot is mutassa? Illetve a drz-n van üres kapcsoló ,hogy az tis betudjam kötni.
köszi
üdv
Sziasztok!
Valaki tud mondani nekem nyitott rendszerhez karburátor beállítást, /DR-Z S gyári karbi/ ha nem is pontosat, legalább annyit, hogy merre induljak el vele?
Azt esetleg meg tudod mondani hogy honnan tudnám azt a manualt letölteni amiben irja a szelephézag adatokat? vagy esetleg el tudod küldeni? és hogy ugyan azok a szelephézag méretek az E nél és az S nél is? üdv
műszaki kipipálva
Hello!
Ha valakit érdekel van egy eladó jó állapotú FINSTER dobom.
Tel:06204694352
Üdv!
Papíros Drz- t keresek 500.000-ig, SM előnyben.
Hali!

DRZ Manual-ba a 17-18o. pontosan le van írva, hogyan kell a szelephézagot ellenőrizni, és ott vannak az értékek is. Belinkeltem volna az oldalakat csak nem tudtam kimásolni az Adobe Reader-ből.
Hézagmérő lapkával tudod megmérni,szerszám szaküzletben vagy autós boltban biztos kapsz.
Példának egy link:http://www.szerszamia.hu/terme...
A korábban leírt értékeket kell mérned,ami tized milliméterben van megadva.
A mérést teljesen hideg motornál végezd,az olajat nem kell leengedni hozzá.
Csak szedd le a tankot,a szelepfedelet,csavard ki a gyújtás felőli deklin lévő szervízablakot illetve a fölötte található imbuszos csavart.
Állítsd a főtengelyt egy 15ös(ha jól emlékszem) dugókulccsal felső holtpontra.
Onnan tudod,hogy felső holtponton vagy,hogy a fenti kis ablakban megjelenik a lendkerékbe ütött T illetve egy vonal és ekkor a vezérműtengelyek bütykei felfelé néznek.A vonalat a denlin lévő vonalhoz állítod és ekkor mérsz hézagot a szeleptőke és a bütykök között a lemezekkel.
Remélem érthető volt!De ha mégsem,hozd el,ingyen és bérmentve megmérem.
Helló!
Holnap levágom a hálót és elviszem Kecskemétre, ha mész haza a melóból, akkor csörögj rám és odaadom!
Írok már én is egy pár sort, hogy ne maradjak ki a Majsa környéki drz-sek sorából!
Igen,hézagmérővel kell nézni. Én is mm-ben értettem. Szívó: 1 és 2 tized mm között(0.10-0.20mm). Kipu.: 2 és 3 tized mm között(0.20-0.30mm). Ezek a gyári adatok,alig akarták elárulni. Nagyon titkolóztak.
szelephézagot : szelephézag mérővel kell mérni v állitani és az mm-be van és nekem azok az adatok kellenének! Drz 400 s hez!
Kellemeset mentünk ma Tázlár közelében egri04 kollégával! Igazán tartalmassá tette ez a hétvégét! Mikor lesz már megint hétvége?
Hoppá, a 2. ez akart lenni.
Matricaszettek hamarosan.

Írjátok meg kinek milyen jönne be.
az acélháló kellene
Szia! Mennyiért sikerült?