A csatolt képen pirossal jelölt, a blokk jobb alsó oldalán lévő tőcsavarnak hány mm pontosan a menetes része? Ha minden igaz, ez a csavar 12x1.25-ös, de milyen hosszú az kérdéses. Előre is köszi a választ! Ha valaki épp olajcserét hajt végre lenne szives megmérni?
(Olajgomba jeladóhoz rajzoltam egy adaptert, de a kivitelezés előtt a tőcsavar menet hossza érdekelne még. Nem merem kicsavarni, mert friss Motul 10W40-es van benne, és minden cseppje aranyat ér. :))
Helló mester!
Köszi így már minden világos, csak azt nem tudom, hogy akkor azt nem rögzíti semmi? Kihajtok egy egészet és kész?
Az acél szúnyogháló érdekel még?
Küldtem egy mílt privátba is!
Hali!
Blokk alján jobb oldalon alul leereszted a csavarnál,a vázból pedig a blokk elött szintén a leeresztő csavarnál tudod leengedni.
De szűrőt is cserélj ám...Azt 3 anya fogja.
Ha nem érthető:20 / 3736712
Üdv Urak!
Vezérműlánc csere folyamatát letudná írni valaki nagyvonalakban? Hengerfejet le kell venni hozzá? Speciális kulcs kell hozzá?
Előlre is köszi!
köszönöm Phoenix meggugliztam ahogy mondtad és így fél perc alatta találtam olyasmit amit mondtál 1700-forintért ......már rendelem is meg !köszönöm szépen a segítséget!
szia, vehetsz hozza univerzalis javito keszletet is ha a bovden haz nem serult, en hasznaltam drz-hez is kb 1 evig. Kb 2000 ez a keszlet van benne 2 fele vastagsagu bovden meg vagy 6fele dio a vegere. En hordok magammal egy ilyen keszletet allandoan, merr ha szakad a bovden ezzel 5 perc alatt orvosolhato.
CSövi szevasztok!
olyat szeretnék kérdezni tőletek,hogy elszakadt a dr 350-en a kuplungbowden, és hogy ide csak direkt kuplungbownden jó vagy ha bemegyek egy bótba aztán kérek olyan vastag illeve hosszuságut mint amilyen fent van az is jó?ha pedig csak a direkt kuplungbownden jó honnan célszerü vásárolnom?(netről)
(Olajgomba jeladóhoz rajzoltam egy adaptert, de a kivitelezés előtt a tőcsavar menet hossza érdekelne még. Nem merem kicsavarni, mert friss Motul 10W40-es van benne, és minden cseppje aranyat ér. :))
Köszi így már minden világos, csak azt nem tudom, hogy akkor azt nem rögzíti semmi? Kihajtok egy egészet és kész?
Az acél szúnyogháló érdekel még?
Küldtem egy mílt privátba is!
Hali!
Kicsit még gyűjtesz, aztán tárgyalunk.
De szűrőt is cserélj ám...Azt 3 anya fogja.
Ha nem érthető:20 / 3736712
Nekem segítség kellene Drz 400 S szelephézag állítással kapcsolatba!
pl mire kell odafigyelni és tudd valaki gyári beállítást ?
Nem egyszerű a Kígyósi pálya! Volt fantáziája annak aki kitalálta! Ott egyből értelmet nyer a "gumi fákat" jókívánság!
A hátsó csillapító nagy állítócsavarja nem kattog. Fokozatmentesen tudom hajtani kifelé. Ez miért van?
Vezérműlánc csere folyamatát letudná írni valaki nagyvonalakban? Hengerfejet le kell venni hozzá? Speciális kulcs kell hozzá?
Előlre is köszi!
20-5-636-213
olyat szeretnék kérdezni tőletek,hogy elszakadt a dr 350-en a kuplungbowden, és hogy ide csak direkt kuplungbownden jó vagy ha bemegyek egy bótba aztán kérek olyan vastag illeve hosszuságut mint amilyen fent van az is jó?ha pedig csak a direkt kuplungbownden jó honnan célszerü vásárolnom?(netről)
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...