Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ 400 SM Szett Kompletten Eladó!
Ir.ár.:170eft.
Újszerű gumik,Tárcsák,Lánckerék.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu

Mivan? Ne igyál annyit!
milyent milyent........
repülőt, ami az eget csíkozza össze
Különben is alig mozgok, mert valami paraszt Mátraháza és Lillafüred között leöntött egy csomó sittet az erdőben az út közepére, amit belepett a hó, és sikeresen megtaláltam egy wc kagylót A gépnek semmi baja nem lett, de én repültem meg fáj a derekam, meg mindenem
Milyen repülőt? Ne szórakozzál, nincs hozzá hangulatom! Hulla vagyok, még jó, hogy maradt 4 nap szabim
küldj már pár képet mik vannak
lehet csinálok egy repülőt belőlük
Nyugi van........ Minek annyira gyorsan? Dorcikámmal is kell foglalkozni Majd jövő hét elején, elvégre dolgozni is kell valakinek
Fasza kis gép városban....... Terepre totál alkalmatlan
A szutykaiddal mi lesz? Kidobálhatom az összes dörzi meg kawa alkatrészt? Nem fogom itt kerülgetni a garázsban a ládákat
LÁSSUK galériába
30 ló az a wr, csak sajna alul elég soványka, ráadásul nem is könnyű, azt hittem könnyebb, de kb olyan mint az xr4
Ja meg ez lemaradt: az én új leo dobommal ne számíts ,,halkra" hiába, hogy benne van az a kis bizbasz a torkában, de hadd bömböljön, hagyni kell a lovakat érvényesülni
Hát elég gyenge paci Megyek megpakolom a kazánt gumival meg cipőkkel a szomszédok nagy örömére Utánna meg filmnézés sós szotyival Majd írj mikor érsz rá, de szerintem én idénre be vok táblázva
ahol az a 250es wr elmegy ott én is, erdélyben is egy wr után szoktam kocogni, kedvelem mert halk, legalábbis ismerősé
A-A ott nincs hátul kocogás raktárnokúr, ott egykupacban megy mindenki, és nem baromkodunk! Bár szegény Miklós a WR250R-jével mindig a sor végén kullogott, de megvártuk
Miért? Orgoványban nincs hó? Majd ha lesz időm felrakom őket, de abból is csak a lényegeset
Képeket feltöltöm az adatlapomra, a videókat meg a youtube-ra
De nem túl jó reklám, hogy a mohás sziklákon taknyolok Ez a mátrai mászásunk felért egy mini hungary erdéllyel.
Csak a macik hiányoztak De ez sem ér semmit, mert a meleg szobából a képernyődön nézve teljesen más, mint ott átélni és végigmenni az útvonalon. Tényleg a topoguide-ról belinkelem merre voltunk Tele vagyok lila foltokkal, izomlázam van, és 2 napot tudnék aludni, mert mi éjszaka is nyomtuk Amúgy most levizsgázott ez a 85 ezres neoprén alpinestars téli göncöm is: 6 órát bír ki, utánna elég gáz, nejlonzacskókkal kellett felvennem alá
márciusban ha jó idő lesz én is benevezek. majd elkocogok a hátsó sorban
Megoszthatnád itt is legalább a képeket de megnéznénk a videót is

VÁRJUK
Jójó, de sajnos nekem is dolgozni kell még szilveszter éjszaka is, meg itthon is van mit csinálni. Pl. holnap tapétázok Túrázásból idén elég, majd márciusban egy bakonyt megejtünk 11en megint Csináltunk sok taknyolós videót meg rengeteg képet Átviszem a laptopomat, és majd megmutatom Mi így szoktunk menni tengelyig érő hóban a mátrába
ok, épp írni akartam hogy ma minden dolgomat elintéztem szóval a holnap szabad
de nekem is jó jövőre
Hát akkor ez valószínűleg jövőre lesz Bár havat szántani így is tudok Karikor én is dolgozok, úgyhogy fám sincs, van az erdőben bőven Jó legyél, majd akkor januárban megcsináljuk, és kellemesebb ünnepeket neked!
Keresek olcsó krossz bukót m- s méretben csizmat42-43méretben ,pÁncélt és ruhát.m -l .Gy-M-S megyéből
Na szép, Karácsonyi kedvezmény, engem meg vissza sem hívsz...
Hali.
Komplett karbit adok neked Karácsonyi kedvezménnyel 17e ft ért.
üdv.
ha ma vagy holnap nem jössz akkor csak jövőre
2 ünnep között folyamatosan melózom