kb 160as főfúvókát szoktak beletenni 45ös alapjáratival, meg ki szoktak venn1 levegő csavart Itt találsz néhány variciót beállításra de nem tuti h, elsőre eltalálod a helyes beállítást.
2003 as évjáratu drz-e , szivacs légszürö, a kipuf az vmi házilag gyártott , kb 45 mm belsö átméröjü egyenes dob, gyári rendszerrel. Ha kell több ettöl holnap pontositok!
Sziasztok, szerintetek ez le van égve, vagy csak az olajból rakódott rá valami? mert minden működik! egyedül a töltés nem nagyon jó! de végül is tölt csak szerintem keveset! olyan van hogy keveset tölt?
Siasztok!
Drz karbival kapcsolatban szeretnék tanácsaot kérni!
Mivel nyitott kipuf rendszerem van, igy átkéne fúvókázni a karbit!
Az érdekelne milyen méretü fúvókára kell cserélni? Vagy egyáltalán érdemes e vele foglalkoznom?
Helló!
Nincs kereskedelmi forgalomban ilyen csapágy. Ezt már én is végigjártam. Nem is 30-as, hanem 30,1-es valójában, csak a rajzokon szerepel 30-as. Hogy miért? Passz! Én PIVOT szettet vettem, abban pivot csapágy van. Ez 19 volt. De lehet kapni Prox javító szettet, ami 16, csak akkor pont nem volt amikor vettem és nem akartam várni 1-2 hetet.
kellene(nem nekem kell csak közvetítek) első-hátsó féktárcsa és hátsó lánckerék csavarokkal kompletten
az sm verzió méreteiben
a fekete idomszett úgy néz ki kelleni fog de olyan futtában találkoztam csak az emberrel hogy teljesen elfelejtetem
vélhetőleg itthon lesz hétvégén
hondához nem volt..... de ha csapágyat cserélsz akkor a porvédőt is kell olyant meg tuti nem kapsz sehol
cseréld ki aztán 1-2 évente zsírozd át és nem lesz vele gondod sok évig
Sziasztok..lenne egy kérdésem suzuki dr650 se hátsó kereke 17 colos ki szeretném 18-as ra cserélni valakinek ötlet esetleg drz hátsókerék belemegy válaszokat előre is köszi további szép napot..
Szerintem egy jó csapágyboltba be tudják szerezni, ha nem boldogulnak vele, akkor meg kellene tudni, hogy az után gyártott szettbe milyen márkájú csapágy van. Az is egy kiinduló pont.
Megvan a linkelt leirásom, amiben az áll, hogy 22*29*30-as csapágy kell a lengőkarba.
Valaki nem tudja, h normál kereskedelmi forgalomban kapok ilyet valamilyen csapágyboltba? Eddig nem jártam sikerrel.
soknak találom egy szett majd 20ezres árát, ráadásul ebayről sem számottevően olcsóbb...
Üdv.
Keresek Drz SM vagy S-es fejidomot komplettan,felfogatással együtt.
Illetve bal oldali kapcsolót(tompitot-refi,index,duda)
Akinek van kérem írjon! Köszönöm
Eladó DRZ E elsó teleszkópba...számlával
4480.- Athena porlehúzó
3750.-Athena teló szimering
2800.-Prrogrip Markolat
Vidd el egybe aztán a postaköltséget én álltam....
érdeklődni telefonon +36303231448 vagy e-mail enjoy87@freemail.hu
ha érdekel apriliarx125@gmail.com
06304170233