Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megvették a drz-d?
néztem, szép volt nagyon. csak sajna nem volt rá elég
Drz-re utcai világítás és visszapillantó szett, igény szerint féklámpa kapcsolókat is adok hozzá. Akit érdekel dobjon egy e-mailt vagy megtalálja a hirdetéseim között.
volt retek a karmantyú alatt? enyém tiszta ragya volt, tuti nem cserélték a folyadékot rendesen
Köszönöm
Bocsi Trobee-t akartam írni!
Hali!
trobi-t keresd!
Helló.

Valaki meg tudná nekem mondani legyen szíves, hogy ugyan ilyen dekni védőt kitől lehetne beszerezni?
.. ..azt már megoldom..talán
okés kössz,,..
A gyengébbek kedvéért ráírták a tartály tetejére!
Hali!
Igen van egy pár kitaposott vonal. Nekem még eddig nem volt arra problémám.
dot4 valami rendesebb fajtából (a prevent már bőven elég ám)
majd ha nem sikerül légteleníteni akkor 1 sörért elárulom a titkot
Szerintem sima DOT 4.1 az előírás
Hali!..őő jah..kiszedtem a tömítesekt,hengert,meg a házat kiganéztam ... úgy néz ki,jó lesz,annyit még h.. milyen fék olaj megy is bele..?
tázlár felé van valahol egy "pálya" ilyen kacskaringós hosszabb nyomvonal, ismerős?
valamerre arrafelé egyszer összevesztem egy őstermelővel azóta nemigen járok arra
Akkor nem tudom! A felsorolt utcák valamelyikében kell kérdezősködni, valaki biztosan meg tudja mondani, hogy mivan! Én tegnap Tázlár-Fisherbócsa-Bugac környéken motoroztam. Ha jobb idő lesz, akkor egyszer gyere el arra motorozni! Kb. 15-20 Km neked is és nekem is. Sok erdő, meg buckák!
leginkább kiskőrös-dunapataj-fülöpszállás-izsák közti területeken
egyedül nem sok kedvem van messzire menni

rákerestem a tel.számra valami rendezvényszervező fax száma most
Helló ini!

Igen Soltvadkert. Már rég voltam nála, a régi motorjaimhoz csinált betéteket. Azok jók voltak. Nekem ez a száma van meg: 0678482036. A címet nem tudom, de vagy a Jókai, vagy a József A., vagy a Wesselényi utca valamelyikében van a műhelye. (Ha létezik még a cég ebben a gazdasági helyzetben!) Te merre szoktál motorozni?
Eladó ktm exc 200 - suzuki drz csere érdekel!

eladó ktm exc - drz csere érdekel
na igen csak ha nem szedi ki akkor kintébb lesz a karmantyú mint kellene és jobban fogja a dugattyút
és valószínűleg emiatt nem megy vissza, és fogja a tárcsát
amikor új gumikat tettem bele úgy kijött a kerék hogy nem is fogta, azóta eltelt egy év és már kicsit megfogja
egy varrótűvel simán kijön, ha nem fakezű akkor nem tudja elrontani, csak amikor a porvédő szélén a két kis perem nem ép akkor már semmit sem véd
olyan 3 ezer lehet 1 porvédő és 1 karmantyú, elejébe ugye 2db kell de hátra csak 1
ilyen kicsi pénzért meg szerintem kár skótoskodni
ezer féle motorba ilyen kell, ami van épp a közelben attól kell rendelni
vadkert az soltvadkert lenne?
ha igen ki az az ember? kipróbálnám milyen betéteket csinál
Ja! Szívesen! (Nem próbáltam ki. Kijön a kocsiból?)
Nem tudom. A kocsim dizel és abba sokkal többet tankolok, ezért már többször is a dizel pisztolyhoz nyúltam amikor a motorba akartam tankolni. Most nem emlékszem, mert egy haverral beszélgettem miközben tankoltam. A rendszámom fele nem olvasható a rárakodott koromtól. Holnap kimegyek a kútra és visszakerestetem a tankolásomat. Nem sok maradt benne, azt meg leengedem mosóbenzinnek.
Holnap szét fogom szedni a nyergeket és megnézem hogy állnak.
Mi az a 5.1?
Mail-en keressen!
Nem öntöttél véletlenül gázolajat a tankba. Mert az unokaöcsémnek ugyan ezt produkálta az EXC450 mikor véletlenül beletankolt gázolajat.
Hali!

Igen kipróbáltam, lényegesen jobb lett, az biztos, hogy finomabban lehet adagolni, de mivel most 5.1 olajat tettem bele, erre egy kicsit számítottam is. Nem sokat tudtam menni vele, ezért még teszt alatt áll. Remélem jó lesz, már csak azért is mert minden ki lett cserélve újra. Én most Prox fél szinteres fél kemény Off-Road betéteket tetem bele. Ilyen még nem volt benne, majd meglátom mit alakít, csak már jönne a tavasz.
Egy haverom keresni fog, WR250-re kel neki tárcsa.
Ja, köszi a kulcstartókat!
üdv.