Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan oroszul tanulsz?

vagy neked is megy egy csomó fos? ha ilyen lesz ez is akkor visszatérek a citromra
Na ne szórakozzál, amúgyis jó kedvem vagyok, valakit meg kell vernem!
ha innál rendesen, neked is kiadna ilyeneket az agyad
nem volt jó a másik valami robot megtalált aztán küldött egy csomó szart mindig
Текстильные элементы создают образ комнаты и их легко сочетать. Но если требуется идеальная гармония – покупайте предметы из одной коллекции. Например, те, в названии которых есть слово АЛЬВИНЕ – эта коллекция, навеянная текстилем и узорами XVIII века. Или – ХЕННИ, коллекция текстиля в спокойных тонах, созданная дизайнером Казуйо Намура. И, если для вашего умиротворенного сна этого не достаточно – посмотрите наши одеяла и подушки. У нас вы найдете текстиль для любой комнаты – от спальни до кухни – и для каждого члена семьи – в том числе, и детей, даже новорожденных – все, от пушистых полотенец до жизнерадостных ковриков.
Milyen elbaszott neveket találsz?
akkor ismét elküldtem
cirmiuljanow
nem.
nektek is!
új mail címem megkaptad? azt a cirmiset
Hát akkor kellemes ünnepeket neked, és majd jövőre találkozunk!
elég feszes itt az ünnepi menet
nincs egy szabad percem sem
Tényleg raktárnokúr holnap nem akarsz ebéd után gurulni 1et velünk? Átmegyünk érted ha gondolod....... Csak 1 KTM 1 yami, meg 2 dörzike lesz
Vannak itt mosonmagyaróvár és környéki motorosok?
Na majd jövőre akkor találkozunk és megcsináljuk! Kellemes Karácsonyt Csengődre nektek, meg mindenkinek, aki olvassa
Szevasztok! Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
Drzm füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros, fázik keze-lába,
Szentestére készül, a Jézuskát várja.

Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó! Hú, az egész vagyon
Csodálja a család hisz nem olajosa keze,
De tudják, hogy most is a gépen jár az esze.

Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat.
Törheti a fejét, minek hol a helye
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?

Ha elfogyott a tudomány, sebaj ott a Fórum
Nagyobb okosság az, mint kártyában a lúrum.
Segít a társaság bizony fűnek, fának,
Tanárnak, mérnöknek, sofőrnek, diáknak.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Kellemes Ünnepeket DöRZisek! :)
Kellemes karácsonyt márkatársak, mindjárt megyek is szétcsapatom a havat a környéken motorral
A DR-esek meg mindenkinek boldog, békés ,meghitt karácsonyt kívánnak...!
Boldog Karácsonyt minden DRZ-s nek!
Hali. Nem csináltam még ilyet, de ha be van perselyezve akkor a furat biztos nem fog kikopni, a többi pedig garantált, hogy bírni fogja! Egyedi féktárcsákat, lánckerekeket, féknyereg adaptereket, különböző védő és takaró lemezeket csináltam. Nem szokott gond lenni.
Köszi és az szerinted bírná ezt a terhelést csináltál már ilyet ,ha igen mi vele a tapasztalat? hogy bírja?
a gyári se sima alumínium úgy gondolom hanem valami ötvözet nem
Hali. Bocs, hogy csak most válaszolok, de most szabadultam a kórházból. A "kutyacsont" furattáv az én vasamon 124,4 mm a furat átmérő pedig 15mm. Perselyezve van, én a persely furatát mértem meg. Ha gondolod akkor én tudok neked csinálni ilyen kutyacsontot. Igaz nem aluból, hanem 12-es kemény anyagból, amibe, ha esztergáltatsz egy perselyt akkor ugyanolyan tökéletes lesz, mint a gyári. Ebben az esetben a furattávolságot te határozod meg és akkor akkora lesz a kutyacsont, amekkorát szeretnél. (Bármit ki tudok vágni vaslemezből.) Üdv.
Az sok! Kicsit olcsóbban, mert válság van! Vegyük figyelembe! Köszi
Mennyi az enduro szett?
DRZ 400 Enduró Szett Eladó!