Текстильные элементы создают образ комнаты и их легко сочетать. Но если требуется идеальная гармония – покупайте предметы из одной коллекции. Например, те, в названии которых есть слово АЛЬВИНЕ – эта коллекция, навеянная текстилем и узорами XVIII века. Или – ХЕННИ, коллекция текстиля в спокойных тонах, созданная дизайнером Казуйо Намура. И, если для вашего умиротворенного сна этого не достаточно – посмотрите наши одеяла и подушки. У нас вы найдете текстиль для любой комнаты – от спальни до кухни – и для каждого члена семьи – в том числе, и детей, даже новорожденных – все, от пушистых полотенец до жизнерадостных ковриков.
Szevasztok! Eladó vagy cserélhető egy mtb kerékpár cipő spd talpal, de kiválóan alkalmas túrázáshoz és a hétköznapi viseletre is. Fekete-szürke színű, kb 6-szor volt rajtam. 46-os a cipő nagyon vagány stílusú cipő sokan megnézik! Kényelmes viselet annak ellenére hogy kemény a talpa de ezáltal rugalmas és megkönnyíti a járást! A talp elején lévő szegecset kilehet csavarozni! (első képen látható)Dobozába adom a cipőt nincs semmi baja,mint az új, hibátlan! Új ára 30 ezer volt! CSERÉLNÉM 46-OS CROSS CSIZMÁRA, VAGY NADRÁG MEZZEL, ESETLEG PROTEKTORING IS ÉRDEKEL! BÁRMILYEN MÁRKA SZÓBA JÖHET! 185 CM MAGAS ÉS 95 KG VAGYOK!
Drzm füstje borítja a tájat,
Karácsonyi bejgli növeli a hájat.
Pihen a motoros, fázik keze-lába,
Szentestére készül, a Jézuskát várja.
Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon,
Komplett kipufogó! Hú, az egész vagyon
Csodálja a család hisz nem olajosa keze,
De tudják, hogy most is a gépen jár az esze.
Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag,
Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat.
Törheti a fejét, minek hol a helye
A dugattyúnak miért hiányzik a fele?
Ha elfogyott a tudomány, sebaj ott a Fórum
Nagyobb okosság az, mint kártyában a lúrum.
Segít a társaság bizony fűnek, fának,
Tanárnak, mérnöknek, sofőrnek, diáknak.
Hali. Nem csináltam még ilyet, de ha be van perselyezve akkor a furat biztos nem fog kikopni, a többi pedig garantált, hogy bírni fogja! Egyedi féktárcsákat, lánckerekeket, féknyereg adaptereket, különböző védő és takaró lemezeket csináltam. Nem szokott gond lenni.
Köszi és az szerinted bírná ezt a terhelést csináltál már ilyet ,ha igen mi vele a tapasztalat? hogy bírja?
a gyári se sima alumínium úgy gondolom hanem valami ötvözet nem
Hali. Bocs, hogy csak most válaszolok, de most szabadultam a kórházból. A "kutyacsont" furattáv az én vasamon 124,4 mm a furat átmérő pedig 15mm. Perselyezve van, én a persely furatát mértem meg. Ha gondolod akkor én tudok neked csinálni ilyen kutyacsontot. Igaz nem aluból, hanem 12-es kemény anyagból, amibe, ha esztergáltatsz egy perselyt akkor ugyanolyan tökéletes lesz, mint a gyári. Ebben az esetben a furattávolságot te határozod meg és akkor akkora lesz a kutyacsont, amekkorát szeretnél. (Bármit ki tudok vágni vaslemezből.) Üdv.
vagy neked is megy egy csomó fos? ha ilyen lesz ez is akkor visszatérek a citromra