hali! van egy DR-Z S em gyári dob volt rajta és tettem rá egy nyitott dobot kell valamit állítani a karburátoron? amúgy megy rendesen nem fullad, semmi.. a másik kérdésem az lenne, hogy miért van hogy nehezen indul télen és nyáron is, szivatóval indítom és egyszer csak megáll, a gyertya most lett cserélve de ugyan úgy nehezen indul..
Nem, nem a takaró tartja sajnos. Úgy lehetne kiemelni, ha meglenne az eredeti kulcs, és balra elfordítva ütközésig (tehát ellentétesen, mint ahogy lezárnám) =- ekkor a zár rögzítő stift (ami rögziti a komplett zárművet a foglalathoz/tokhoz amiben van, [ez nem ugyanaz stift/retesz mint a kormánylezáró stift/retesz, amit a kulcs jobbra fordításakor és egyidejűleg rugó ellenében befele nyomásakor kitolunk.])
Nagyon jól hangzik! Köszi!
Kérdés, hogy ugyanaz a kulcs nytitja-e a sisakzárat mint a kormányzárat? Szerintem nem. Attól félek hogy a sisakzárat a gyújtáskulcs nyitja ugyanúgy mint a tanksapkát ha jól emlékszem...
http://shox.hu/content/napi-ak...
Ezt csekkold le!Az első csizma az oldalon,szinte ajándék.Tudom semmi köze a cross csizmákhoz,csak belinkeltem,hogy ne unatkozz.
Oh ha 41-es lábam lenne...
Sziasztok! Csizma vásárlás előtt álok és méretbeli kérdésem lenne. Nekem 41-es a lábam talphosszban 26cm. Melyik az a minimum és maximum méretű csizma amit még kényelmesen hordhatok? Azért kérdezem mert találtam egy Fox tracker csizmát aminek a számozása US11 42-23 as lábra 26-28cm lábhosszra ajánlják szerintetek az még elviselhető?
Üdv! Segítség kellene E-bay-el kapcsolatban privátban!
Elérhetőség az adatlapon! Köszi!
Az sem lenne baj, ha olyan jelentkezne aki fel van regisztrálva!
a kormanyt minfenkepp ki kell venned h hozzafer, mikor en szetszedtem akkor neztem is hogy van megoldva, de nem emlexem h bele van sajtolva vagy ragasztva abba a hazba ahol van.
Eddig mindegyik kulcsmester (5 különböző) elhajtott engem motorostól akár személyesen a motort vittem oda, akár nem... Rá se néztek, meg se próbálták. Azt mondták vegyem ki a zárat és csinálnak bele kulcsot. A hogyan kérdésemre 5-ből 3 kulcsmester a flexet javasolta alternatívaként...
Sajnos semmi infó nem jött eddig így marad az intuíció.
Érdekelne engem gyári dob drz s hez. Nemkell,hogy széplegyen csak halk legyen. Meg ha lehet ne elvetemült bontós áron.
Üdv Zsolt