DRZ 400 kormányzárat szeretnénk kivenni, mert az előző tulaj elvesztette a hozzá való kulcsokat, és ki akarjuk cserélni a zárat, vagy kulcsot csináltatunk hozzá impressziós technikával (csak ahhoz is ki kell emelni a zárat!). A kérdések a következők lennének:
Leírná nekem valaki ha kérhetem mindenképpen privátban [A DRZ-sekre nézve biztonsági okok miatt!] (csizipeti@gmail.com) hogy:
1. Pontosan hogy lehet aktiválni a kormányzárat (nehogy a zár kivétele közben véletlenül lezáródjon a zár, úgy hogy ne tudjuk kinyitni)? Ha minden igaz a szokásos és általános módon. (Privátban legyél szíves megírni.)
2. Pontosan hogy lehet a zárat kihúzni a helyéről egy zárcsere esetén? (Privátban legyél szíves megírni.)
3. Hány stiftes a zár (egy meglévő kulcs alapján lehet megmondani), ezt is csak privátba ha [egyáltalán] kérhetném. Mert enélkül sajnos csak tapogatózni lehet.
Nyugodtan írjatok mérték nélkül, minden infót szívesen veszek ami a témával kapcsolatos.
talán próbáld meg google mapsból print screennel lefényképezni a dolgokat aztán jól megszervezett és elnevezett képekként elrakni (kisebb helyet is foglal) és szerintem jobb is.. még ha térképet találnál is, a földutat biztosan nem mutatja..
szia.érdekelne,hogy meg vannak e még a dolgaid,és az is hogy csak a hátsó idomot adod e külön és ha igen akkor milyen áron és hogy elküldenéd e postán?Válaszod előre is köszönöm.
http://www.ronakft.hu/
Én hozzájuk küldtem már fékbetétet.Gyors,korrekt volt minden.A gyári vastagságra ferrodolozzák fel,csak meg kell adnod a motor típusát,évjáratát.
Postai levélként feladod párszáz forintért és utánvétesként küldik vissza.Ha jól emlékszem talán 2000 ft-ért csinálták meg a hátsó fékpofa párt.
Eladó 1 zsír új Racetech fehér Suzuki RM-Z / DR-Z első sárvédő SUZUKI LOGO-val!
Csak pár fénykép erejéig volt felszerelve a motorra.
Garantáltan karcmentes, tip-top állapotban!
ki sem kell venni