Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!arra lennék kíváncsi,h mi a külömbség a drz SM és S(sm kerékkel) között?motorikusan:váltóáttétel,menetteljesítmény,végsebesség
,persze ez tudom áttétel függő is,fogyasztás,stb?!
Várom tapasztalatokat,előre is köszi!
segítség! fél évvel ezelött volt tekercselve. azóta ha világítással megyek, fél óra után durrog, puffog majd leáll. egyébként meg semmi baja. fesszabájzó? tekercselés rosz?
meg hátsó fékmunkahenger meg duda, meg fém fékcső, azt kihagytam, este megbeszéljük a részleteket Zeher
szeva zeher-69.kuldtem az e-mailed-re 1 kis kivansaglistat mi erdekelne,ha nagyon raersz nezd+.udv gabesz
Halihó DRZ alkatrész eladó ! Olcsóbban mint ekárki mástol !

Váz, Papírok, gyujtás oldali dekli, hütő, blokk védő müanyag, kivételével minden eladó !

Továbbá van hozzá még teljesen új SOSEM VOLT MÉG BESZERELVE 440 es hengerszett ! és Prox hajtókar ! ezek teljesen újak !

a képen látható állapotban van !

Érdeklődni.: Telefonon .: 06 30 417 02 33
email.: apriliarx125@gmail.com
MSN.: kiszeher@hotmail.com
Szia Robee,

Mail ment hasonló kérdéskörben :)
Heló!
6e+Posta.
Más alu protektor nem érdekel? Jobban járnál!
OK!

Csak a költséghatékonyság jegyében próbálkozok.
Hali, vennék tőled kuplung és tekercs oldalra alu védőt a blokkra, mi pénzbe kerül?
Biztos vevőd vagyok Robi a tankra !
Hali.
Van hűtőm hibátlan állapotú!
Ha érdekel hívj vagy írj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Valóban jó az önindító, csak a DRZ-be a bronzkefék beszerzése és kicserelése kicsit körülményes........ Meg drága is, de muszáj, mert ezt rugdosni nem lehet sajna...........
deklivédő van, a többin még gondolkozok
Hondamen te meg gyógyulj meg, önindítózgatás helyett menjünk gurulni! Írtam mailt, azt olvasd el! Szerdán meg szombat délután ráérek!
Hát ez a jobbos hűtő kuka, de ne dobd el az alja meg a teteje még használható. Az enyém is egyszer kilyukadt, de degufittal meg 1-es égőszárral megcsináltam...
Erdélybe azért karter és hűtővédő csak kellene nem?
Jaa! A dekli-védőkről már nem is beszélve.
Alu túratank érdekel valakit drz-re?
remélem
Szerintem meg lehet csinálni.A hűtősöknek meg biztos van benne gyakorlata.
igen, az önindító nagyon jó találmány
én majd leestem a motorrol amikor a drz-s gyerek mondta hogy 70 pénzért vett hűtőt a drz-re(akkor még egy bontóban sem volt)
szóval ekkor el is dőlt a dolog
ellenben az önindítót nagyon tudom irigyelni tőletek......
szerinted ezt ki lehet egyengetni?, van itt a közelbe hűtős, ha nem tudják megprobálhatod
hát ja, nekem régen nem volt szempont, mert nem gondoltam h. hard endurozok vele majd erdélybe de rákaptam mostanság
Hűtővédő!
ha nem sikerül a hegesztés segítek szívesen.
emiatt esett ki a motorválasztáskor a drz(is) mert vizes
xr nagy előnye hogy nem akad el hűtő sehol sem