Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na lényeg, hogy Oszi megtudja hegeszteni sztem, de nemtudjuk mennyire van elrohadva. Én is nekifuthatok akár 2-es égővel meg bórax+sárgaréz, de a rozsdát se én sem ő nem fogja tudni bepöttyinteni. Vagy holnap okítás után sztem az avalával lelépek, és délután átmegyünk megnézni, persze ha eltűrsz az udvarban a nagy kutyarengetegben egy LC4-est meg egy koszos DRZ-t
írtam is neki egy kérdést
reggel az elsővel mennék ha mennék, de nem megyek mert ma is melózom és inkább itt alszom a melóhelyen
semmi kedven minden nap 3 kor kelni
Nekem mindegy, a 17 colos sm-el úgysem mennék sárba Különben is mivel megvan az új naoncukor láncom, szombaton meg 85 ezret otthagyok kipuffra, lehet megtartom az e kerekeket, de nincs senki a környéken akivel normálisan lehetne menni. Persze ezalól kivétel vagy Találtam ismit amúgy itt nálunk aki tud segíteni a kipuffodban, bár írtam mailt is, amiben küldtem egy linket. Nemtom megkaptad-e? Reggel megyek a koraival te nem jössz melózni?
Hát érdekes adat,akkor nem érdemes fujkálni,de minőségi láncot feltenni sem.Nekem vegyes,terep -aszfalt(20-80%) tapasztalatom van csak,ott fújással 3x-os élettartam adódik.
Hali
A láncom cserés az oldalába az alábbi jelzés van : DC428 R, akkor ez a lánc jó nekem?link

DR-125 ről van szó
nekem mindegy de tavasszal copni fogsz azokkal az sm kerekekkel a mocsárban
Hát az spec nem kell pizzamen, de kemény vagy puhapöcs, majd hátha valami jobb gazdára találnak a kerekek. Itt már nagyon amúgy sincs szükség rájuk.
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
akkor úgy persze hogy megéri
mondjuk nekem még nem sikerült 2ezer alatt venni láncsprayt
aztán volt hogy egy hétvégén elment
kb 3db, az az kb 3000Ft :)
És a lánckereket is kíméli!
20 000km re vetítve nem pénz érte!
és utcai használatnál 20 ezer alatt mennyi flakon spray megy el?
Ha csak terep használattal 4000 vagy 6000Km -ről beszélünk, akkor az nagyon jó eredmény! (Akkor akár évekig lehet így használni csak terepen.) Utcán 20-25eKm megy el egy jó lánc kenve, kenés nélkül talán a felét!?
eddig 5500 van benne de még nem kezdett el nyúlni
de mint írtam én nem szokványos módon használom
volt egy ismerős aki tesztet végzett ha nem fújta( ha idegesítően nagyon csikorgott akkor megkente fáradtolajjal) kb4 ezernél pattant ha fújta kb6 ezernél pattant a lánc (valami olcsóbb o gyűrűs)
a fújás kb minden használat előtt volt
és ő is arra jött rá hogy ne éri meg fújkálni

persze aszfalt az egész más téma
Ezzel a módszerrel mennyi nálad a lánc élettartama? Gondolom nem sok.
nekem spéci szerem van, amitől minden retkes, csak a sisak nem
én arra jutottam hogy ha lefújom és veretek egyet a homokban akkor az első 30km után már szárazon fut, (a spéci anyaggal akár 50ig is) szóval tökmindegy a dolog
max akkor fújok ha messzire megyek aszfalton, oda meg többnyire futóval viszem

takarítani meg benzin+ecset+rongy a legolcsóbb
Mennyibe kerülne?
Próbáltad már sima olajjal, vagy pl. wd40-el befújni a láncot?
500m múlva még a sisak teteje is olajos lesz:)
Nekem beváltak a lánc spray-k.
Nem egy összeg és nagyon megkönnyítik a karbantartást!
Én még tisztító habot is használok a műanyag alkatrészekre, nem kell mosni 1 perc és tiszta egy nagyobb eső után!
Ha hozzá van karburálva a LEO-hoz akkor a gyárival természetesen nem fog felpörögni rendesen...
nekem a homok letakarítja csillogósra
drótkefe meg csak az oldalára kell

amúgy ez a lánctisztító meg láncspray kb olyan dolgok mint a hűtőillatosító.........
csopper meg bőrszerkó nem kell?
nem vagy te ilyen puhapöcs vazzeg, meg kell tartani azokat az endúró kerkeket
A drótkefe is szépen bevágja a gumi gyűrűket, azt se szereti:(
A megoldás lánctisztító spray + rongy,esetleg körömkefe ....nekem bevált:)
Eladó soarba került egy DRZ400E gyári kipuff, előző tulaj kályhaezüsttel kente le, és ki van belezve. Kinek mennyit ér? (csak a dob) Sztem lassan még lesz heteken belül eladó gyári 18 colos 120/90-18 as hátsó kerék fél éves mitas C10-el, és egy első 21 colos 90/90-21 es szintén mitas C11-es 1,5 hónapos. Felnistől mindenestől. Vagy esetleg SM cuccokra csere is érdekelne. (első-hátsó excel ráfizetéssel )
király! köszönöm szépen sokat segítettél, megszerzem hozzá a cuccokat.
Hali van tökéletesen működő tekercsem illetve fesz szabályzóm is ! lejebb megtalálod az elérhetőségem
Helló!
Hogy kell kiszedni a gyári dobból a szikrafogót? Ha kiveszem belőle, akkor felpörög-e a motor normálisan, vagy még akkor is nagy lesz a fojtás? Most egy nyitott LeoV. dob van rajta, (ami nagyon tuti, csak hangos)! Rápróbáltam a gyárit is, de azzal fel sem akart rendesen pörögni, a hangja meg nulla.