KUrva egyszerüen lehet rá tenni órát, mi azt tettük, de most le van véve mert félő h. enduro közbe vmi letépi a csöövet...
Igyis most 1 sziklabeütötte a jobboldali hűtőmet, ha nem tudom behegesztetni akkor csecs mert vehetek jó drágán
Hello
Annyi van, hogy néha megtorpan gyorsítás közben egy pillanatra.
Ritkán történik, de azért szerintem nem normális.
Arra gondoltam első körben üzemanyagszűrő, karbipucolás, légszűrőmosás,aztán meglátjuk...
Valakinek tipp a megtorpanás okára?
Üdv
Köszi, akkor nem erőltetem a mosást - a nagynyomásúra kitérve, az első lánckerék körül esetlegesen leverődő olajat sem érdemes akkor ezzel mosni, vagy ennyi azért belefér?
én 1 darabig benzinbe mostam ki, de olvastam 1-2 helyen hogy többet ártok neki mintha le se takaritanám, kimosod vele a gyűrűk közül a akenőanyagot... úgyhogy én azóta nem mosoom, csak drótkefe körbe és befúj... sterimoval se jó mosni, az is tönkreteszi a gyűrűs láncokat.....
Hát végülis nem néz ki rosszul, de most egy 4-es laposvassal van felcsavarozva a rendszámtábla, amit felgányoltam rá, az egy ezeréves yamaha lámpája. Volt ezen gyári fekete műanyag, de azt lepottyantottam az erdőben, úgy kellett visszamenni megkeresnünk..... Olyan valami cumó kellene, ami masszív, és nem szórom el a rendszámtáblát
Szerintem csak az a konkrét darab volt szarul megcsinálva mert nekem 3 motoromon is volt hátul LED-es cucc és csak 1-el volt gond, azt meg gariban cserélték.
A hagyományos izzóssal viszont amikor működött is csak a cumi volt, eleve szarabbul világított olyankor a fényszóró, de még az is elhalványult fékezéskor...
Szia
TAnács: ha nincs semmi baja a karbinak ne szedd szét, mert nagyon macerás kivenni és visszaépiteni is, meg nem is beszélve ha eltekergeted abeállitásokat nehéz megtalálni az ideálisat újra
Nekem is ilyen van, piros búrás, amíg normálisan működik, megvilágítja a rendszámot rendesen, de csak ha nincs tartóban. Egy idő után elkezdett villogni a rendszámvilágítás és el is ment. Valahogy aztán sikerült megcsinálni, asszem ki lettek cserélve a ledek. Szerintem ez a ledes technika a terepet annyira nem bírja
Hali!
Nekem is van egy ledes hátsó lámpa, de az csupasz, nincs hozzá rendszámtáblatartó csak egy házi kis tartó amivel fel tudod csavarozni. DRZmen volt fent csak én tettem helyére egy rendszámtáblatartósat. Ha érdekel teszek fel képet, agyon nem dícsérem, koszos is, de ha érdekel megbeszélhetjük.
Igyis most 1 sziklabeütötte a jobboldali hűtőmet, ha nem tudom behegesztetni akkor csecs mert vehetek jó drágán
Kerékszettek,motorblokk alkatrészek,elektronikák,teleszkópok,idomok,üllések éa nagyonsok minden!
Hívj vagy Írj!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Annyi van, hogy néha megtorpan gyorsítás közben egy pillanatra.
Ritkán történik, de azért szerintem nem normális.
Arra gondoltam első körben üzemanyagszűrő, karbipucolás, légszűrőmosás,aztán meglátjuk...
Valakinek tipp a megtorpanás okára?
Üdv
van olajnyomás jelző lámpa? nekem a gyári műszerfal nincs rajta.
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
üdv.
Ilyen blokkvédőt keresek, enyimen nem volt sohasenem. Aki tud eladót írjon.
900,000ft
A hagyományos izzóssal viszont amikor működött is csak a cumi volt, eleve szarabbul világított olyankor a fényszóró, de még az is elhalványult fékezéskor...
1800mtől is magasabbb
TAnács: ha nincs semmi baja a karbinak ne szedd szét, mert nagyon macerás kivenni és visszaépiteni is, meg nem is beszélve ha eltekergeted abeállitásokat nehéz megtalálni az ideálisat újra
Nekem is van egy ledes hátsó lámpa, de az csupasz, nincs hozzá rendszámtáblatartó csak egy házi kis tartó amivel fel tudod csavarozni. DRZmen volt fent csak én tettem helyére egy rendszámtáblatartósat. Ha érdekel teszek fel képet, agyon nem dícsérem, koszos is, de ha érdekel megbeszélhetjük.