nekem van drz 400s re hátsólámpám és rendszámtartóm az szerintem jó rá!nem kérek sokat érte mert csak foglya a helyet a garázsban biztos megegyezünk.duks77@freemail.hu
Kedves Dr600 tulajok. kis infó kellene. Árakra lennék kiváncsi. hengerfelújítás árára és egy vezérlés csere árára. alkatrészek drágák hozzá? szivem szerint drz 400at vennék de mai világba nem szeretnék hitelhez nyúlni. külföldi papíros dr600at mennyibe fájna lepapíroztatni?
Komplett fehér idomszettet keresek valakinek ötlete? és lyukas horpadt karambolos vagy törött drz tankot keresek...javíthatatlan is érdekel fém vagy múanyag mindegy!30 605 6883 Szerintem ezeket próbáld meg motorbontó Tarján0620/4271314 vagy Csetény 0630 8557633 annyira nincs is messze Mosonmagyaróvártól ..sok sikert...
Komplett fehér idomszettet keresek valakinek ötlete? és lyukas horpadt karambolos vagy törött drz tankot keresek...javíthatatlan is érdekel fém vagy múanyag mindegy!30 605 6883
szia szerintem maradj a te régi 600 asodnál....a kicsit azt pörgetni kell...hamarabb tönkre megy....a nagy meg nyomatékos....te szerintem ugysem viszed krosszpályára max csak terepre----oda meg nyomatékból elmegy a nagy simán---nem is eszik sokat----haverom is szerzett egy 600 as ttr----a robogóját nem is használja .-----de őt is kicsit bepalizták....cserélte a 600 ast de kicsit több volt a baja a vártnál...ezért ne cseréld el mert nemtudod hogy hoygan kergették meg azt az idegen mocit---üdv
szia azt ajánlom neked hogy bontóban próbálkozz vagy van egy kipufogókészíttő srác pesten az a fórumneve hogy T.R.K. KIPUFOGÓ TOPIKBAN MEGTALÁLOD ----ő mindenféle kipufffot gyárt rendelésre---is..sok sikert hozzá
sziasztok .suzuki dr 650-se 2003- évjáratú motorra keresek "sport kipufogót" nem túl hangosat ha esetleg valakinek van vagy tud valami tapasztalatot írni azt kérem írjon... előre is köszönöm további szép napot
gyengébb, jobban is kell forgatni mint a 600osad. cserébe könnyebb, sokkal könnyebben kezelhető, ahol kezd kicsit technikás lenni a terep, jobban boldogulsz vele. nekem volt, szerettem
hogyan melegedne túl...a lényege a szivatónak hogy bemelegedjen üzemi hőmérsékletre a motor! ha meg még nem elég meleg, akkor lefullad, tehát addig járatom amíg le nem fullad utána.
Ha párban cseréled szerintem jó az is.
Még jobb is mert van rajta ventilátor és hőgomba is.
üdv.
Érdeklődnék, hogy van-e jó állapotú hűtőd Drz- E -re.
Párban is érdekelne.
Válaszodat előre is köszönöm!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
Ez Somogybabod varázsa
Van egy eladó FOX térdvédőm, ha esetleg érdekel valakit!
képes lennél a vasúti sínt is meggyújtani
amúgy már lázam nincs szóval ha jó idő lesz motorozhatunk.... márciusban....
vagy megint a bobo kipufogóját tömködtétek teli és az pörgetett így fel?