Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KERESEK SUZUKI DRZ400 ba jó állapotban lévő hengert
nekem van drz 400s re hátsólámpám és rendszámtartóm az szerintem jó rá!nem kérek sokat érte mert csak foglya a helyet a garázsban biztos megegyezünk.duks77@freemail.hu
S-SM Hűtőim vannak.
Ha párban cseréled szerintem jó az is.
Még jobb is mert van rajta ventilátor és hőgomba is.
üdv.
Kedves Dr600 tulajok. kis infó kellene. Árakra lennék kiváncsi. hengerfelújítás árára és egy vezérlés csere árára. alkatrészek drágák hozzá? szivem szerint drz 400at vennék de mai világba nem szeretnék hitelhez nyúlni. külföldi papíros dr600at mennyibe fájna lepapíroztatni?
Helló!
Érdeklődnék, hogy van-e jó állapotú hűtőd Drz- E -re.
Párban is érdekelne.
Válaszodat előre is köszönöm!
semmi esetre sem!
Komplett fehér idomszettet keresek valakinek ötlete? és lyukas horpadt karambolos vagy törött drz tankot keresek...javíthatatlan is érdekel fém vagy múanyag mindegy!30 605 6883 Szerintem ezeket próbáld meg motorbontó Tarján0620/4271314 vagy Csetény 0630 8557633 annyira nincs is messze Mosonmagyaróvártól ..sok sikert...
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
Komplett fehér idomszettet keresek valakinek ötlete? és lyukas horpadt karambolos vagy törött drz tankot keresek...javíthatatlan is érdekel fém vagy múanyag mindegy!30 605 6883
Köszi
szia szerintem maradj a te régi 600 asodnál....a kicsit azt pörgetni kell...hamarabb tönkre megy....a nagy meg nyomatékos....te szerintem ugysem viszed krosszpályára max csak terepre----oda meg nyomatékból elmegy a nagy simán---nem is eszik sokat----haverom is szerzett egy 600 as ttr----a robogóját nem is használja .-----de őt is kicsit bepalizták....cserélte a 600 ast de kicsit több volt a baja a vártnál...ezért ne cseréld el mert nemtudod hogy hoygan kergették meg azt az idegen mocit---üdv
szia azt ajánlom neked hogy bontóban próbálkozz vagy van egy kipufogókészíttő srác pesten az a fórumneve hogy T.R.K. KIPUFOGÓ TOPIKBAN MEGTALÁLOD ----ő mindenféle kipufffot gyárt rendelésre---is..sok sikert hozzá
sziasztok .suzuki dr 650-se 2003- évjáratú motorra keresek "sport kipufogót" nem túl hangosat ha esetleg valakinek van vagy tud valami tapasztalatot írni azt kérem írjon... előre is köszönöm további szép napot
gyengébb, jobban is kell forgatni mint a 600osad. cserébe könnyebb, sokkal könnyebben kezelhető, ahol kezd kicsit technikás lenni a terep, jobban boldogulsz vele. nekem volt, szerettem
Hellósztok nekem van egy kawasaki klr 600 asom,és kaptam egy csere ajánlatot,adnának érte egy Suzuki dr 350 est sztetek bele menjek a cserébe?
Voltunk ma vagy, 30-an.
Ez Somogybabod varázsa
Ha nem nagy kérés megnézném a képeket :)
Hali!

Van egy eladó FOX térdvédőm, ha esetleg érdekel valakit!
Amúgy sincs már fradiban budi, csak szopatlak
Igen, kitolom a kis aparátomat, és folyik a vas............ Én meg nem márciusozok, kajázok, és megyek tekerni délután......
te piromán ördög
képes lennél a vasúti sínt is meggyújtani

amúgy már lázam nincs szóval ha jó idő lesz motorozhatunk.... márciusban....
Igen, selejtezésre került egy budi megint
látom éjjel nem sok meló volt.......
vagy megint a bobo kipufogóját tömködtétek teli és az pörgetett így fel?
Pizzaevő úr, nem 6000 km-ert bír ki, hanem a két flaskával kerül annyiba
hogyan melegedne túl...a lényege a szivatónak hogy bemelegedjen üzemi hőmérsékletre a motor! ha meg még nem elég meleg, akkor lefullad, tehát addig járatom amíg le nem fullad utána.