Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szivatóval simán, meg ha már pirosodik a leömlő akkor eléggé túlmelegedhet...
Hali!

DRZ 400 E karbit keresek! (Keihin)
Sziasztok érdekelne drz e 2004 karbi suber,km óra
Valaki feltudna világosítani a drz első tengelyén lévő spirálmeghajtó méreteiről. Nekem egy RMX250-esem van annak a meghajtójában egy spirál alakú, műanyag "fogaskerék" van, ami egy fém alkatrészen van rajta aminek a belső és külső átmérője érdekel, hogy megegyezhet-e az enyémmel

Válaszotok előre is köszönöm
Hali!

Suzuki DR125-höz ami 1994-es, nincs vkinek egy szerelési útmutató pdf. formátumban vagy esetleg hogy honnan lehet letölteni? Ja meg annyi hogy a fesz szab is ki van menve, hogy valakinek nincs otthon egy elfekvőben? vagy honnét tudnék rendelni? esetleg valami jó bontó elérhetősége...
Előre is köszi!
hideg motor 2 perc alatt hogy tud túl melegedni
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan gondja, hogy elment a műszerfal háttérvilágítása? Visszajelzők működnek, a motor is indul, fényszóró is világít, kijelző is mutat értékeket, csak a háttérvilágítása hiányzik. Ha valaki tudja mi a megoldás légyszi segítsen, de bármi ötletet szívesen látok :D
Üdv
nem egészséges olyan sokáig szivatón járatni... nagyon túlmelegszik...
vmit tuti mókoltál vele
indítás után szivatós alapjáraton kb 2 perc után.... gyári cső
indítás után szivatós alapjáraton kb 2 perc után....
ÓÓÓ, télen még a feléből is alkudhatsz és kérhetsz hozzá ajándék kerékszettet téli gumival.
ez ilyen reed relés jeladó?
nagy hiba volt érte annyit kiadni
Most vettem új jeladó kábelt hozzá, ami csak 12 pénz volt. Ingyen nem tudom odaadni...
ÚÚÚÚÚ
20 pénz a szett.
Pirelli Diablo 150/60 17 110/60 17 95% os ELADÓ! érdeklődni itt : ventobt@freemail.hu
Most építettem be egy DRZ 400-ba, de van még egy szett, ha valakit érdekel...
Megvan, vakegér vagyok!
Mármint az e és az s között,vagy hogy érted?
valaki tudja e ,hogy mi a külömbség a e-seken a karburátoron?

Califorinia ....
enyém meg 20 centis lángcsóvát lő sötétbe n agyobb gázról visszaengedéskor....
jól meghajtottad.
hali. esetleg valakinek lenne kérem jelezze köszönöm!