Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából én sem tudom, hogy sikerült összehozni. Már a rakparton hallottam valami furcsa hangot, olyan volt, mint ha menet közben magától indítózott volna a motor. Akivel voltam, mondta, hogy a lánc lesz az... Furcsa volt, mert nem hátulról hallottam a hangot. Reménykedtem bármi is az, legalább hazáig kibírja (max 10 perces út lett volna). A lényeg: elhagytam az első lánckereket s minden hozzá tartozó alkatrészt
Még nem kaptam meg a képeket, de amint lesz, felteszem!
engem érdekel, mi történt?
A képen látható cuccok érdekelnének használtan is....

E betűs drz-böl kellene a henger dugó gyűrű hengerfej vezérléssel kipukönyökkel

vagy ide írjatok vagy email: apriliarx125@gmail.com
Sziasztok!

Van pár eladó cuccom:

1. Nolan X-lite X701 versenybukó párszor használt új állapotú XL-es eladó vagy L-esre csere csak 45.000 ft.
2. Hein Gericke 2 részes újszerű bőrruha 1 szezont használt 54es kb 185 cm 80 kg-ra 40.000ft
3. Fox Racing Mez Xl-es szép állapotú 4000 ft
4. Pirelli Scorpion A/T 140/80-18 8-5-8mm bordával 2007es 4000 ft

Postázom is a cuccokat! Az árak FIXEK!

Üdv: Edem
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy drz E nél van e valami gyári beállitása a levegő csavarjának vagyis hányat kell tekerni rajta ? Minden ami rajta van a motoron gyári !
Hello! Érdekelnének a gumik. Képet és átat tudnál róluk adni?
szia

beszereltem a karbit amit küldtél megminden más kütyüt de a próba uton azt mondta a motor hogy álj

és úgy néz ki hogy kellesz hozzá egy pár alkatrész gondolkodom használt cuccban is de csak E betűs drz röl érdekelne a henger dugó gyűrű hengerfely vezérléssel...... üdv

egy közelítő árat írhatnál ezekre külön külön de ha nem publikus akkor email címre apriliarx125@gmail.com
Köszi a választ, a slickeknek amúgyis más az alakjuk, csak befér tán... megrendeltem egy 165öst, majd kiderül...
igen igen de számold ki hogy amennyivel többet eszik majd hogy árban szinte ugyan ott leszel.....onnan tudom hogy nekem a kocsi megy azzal
Hello mindenkinek. Lenne egy műszaki kérdésem. S-es DRZ-m van sport kipuval, szal a lényeg: a mai nap folyamán mentem egy jó kis kört kb. 140 km és úgy 50 km után elkezdtem érezni egy erősebb rezgést az egész motoron és a kipufogó is hangosabb lett viszont erőben nem lett változás inkább csak hangban, viszont a rendszer nem fúj ki sehol. Valaki találkozott már ilyennel? Esetleg tipp? köszi
köszi szépen..rendes tőled a link---
Hello!

Gyári sm-ben a 160/60as utcai gumi elfért nekem régen, de valakinek az is belenyal a láncba.

165 slicket használ ismerősöm, kinézetre olyan széles mint egy 150/60as, gond nélkül elfér.

E-ben nekem a 150/70es túragumi szélét nyalja a lánc, de ugye ez más...

Edem
Azért ezek már barátibb árak.
Ennyit megér szerintem a gyakorlatozás helyett.

http://motoroswebaruhaz.hu/sho...
sziasztok, nem a fórumba tartozik bocs. DRZ-m ellopása miatt, eladnák két rávaló krosszgumit, újak, dunlop. dunailaci@gmail.com
lorinczgtd@gmail.com
szia nekem is VAN egy eladó 2005 S DRZ meg írod az e-mail címed küldök róla képet
micsoda mi lett vele, a fél motort a hídon marat ? az meg hogyan?
Tegnap meg volt dokival az utolsó karika.
A Lágymányosi híd közepén úgy döntött, hogy szétesik. Áttoltam a hídon egészen az OBI-ig. Ott várt a felmentő sereg. Első ránézésre lesett a lánc, de amikor vissza akartuk tenni, már nem volt mire tenni A fél motort elhagytam a hídon. Dokit bepakoltuk a kocsiba. Ki kellett centizni, de pont befért. Este visszamentünk, amikor már kisebb volt a forgalom és összegyűjtöttük kicsi doki lelkét.
Képeket később mellékelek az esethez (hátha érdekel valakit)...
Olyan motor kellene, amivel tudok mászkálni az erdőben, bírja a krossz pályát, s majd ha elég ügyes leszek, talán 1 versenyt is
nem-nem hideg motort járatod 3-4 percet,leállítod vársz 3-4 percet (tejesen függőleges állásban) kitekered a nívót letörlöd visszadugod (nem tekered vissza) min és a max jel között kell hogy legyen.
Mi ott leszünk!
Sziasztok!Olyant szeretnék tőletek kérdezni hogy drz400sm-be hogy elenörzitek az olajszintet ha mentek vele utánna megálltok és mennyit vártok hány percet kb?
Üdv. az én gépem is eladó.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Hy!ha érdekel van eladó E-s drz m jo áron!http://www.kepesmotor.hu/suzuk...