Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt amúgy pikkpakk fel lehet tenni S karbi helyére vagy kell némi átalakítás?
mai extrem enduro palya avatas par kep
http://www.sportmotor.hu/motor...
minek neked rá az a felesleges súly ?
Hali!
Az s-es hátsó segédváz felszerelhető átalakítások nélkül e-re?
Stipi Stopi enyém :) küldtem email-ben elérhetőséget ahová tudod postázni
Istenem ilyeneket kérdezni... Szerintetek benzin nélkül mi megy!?
kifogy a benzin, esetleg koszos a csap szűrője! nekem is 2003s van és az összes évjáratnál típus hiba ez
Nekem van E karbim!
06-20-5-636-213
Hali Mindenki!
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
06-20-5-636-213
na
gy.david@kalocsakom.hu
az E-s drzn fcr karbi van :)
hellóka én úgy hallotam hogy a drz -e betűs karbi is ad teljesítményt vagy tényleg csak az fcr karbi olyan ?
fél tanknál?:D
Húúúúúúúú valami nagy gond lehet kifogyott a benzin de ez nem csak 2003-s évj-nál szokott probléma lenni
Szia!
Látom kened-vágod a DRZ-t!
Tunéziába megyünk motorozni nov4-11 között . Még van pár hely a tréleren . Én DRZ-vel megyek , de lesz quad is . Ha valakit érdekel a kaland hívjon : húsz/9956799
sziasztok!
körülbelül 3 hónapja gyarapítottam a DRZ tulajok táborát, nagyon megtetszett a motor főleg, hogy erő is van benne és nem csak hangja van.. namindegy, eddig semmi probléma nem volt a motorral, csak az volt a furcsa benne, hogy van mikor nem akar leesni az alapjárat vissza, hanem marad a fordulat magasabbon. Mai nap mentem vele egy kört, és miközben motorfékkel gurultam az egyik szakaszon elkezdett visszadurrogni, nemtudtam vele mit kezdeni, megálltam aztán mentem tovább. Aztán amikor a nagyobb egyenesekbe gázelvételnél körülbelül lefulladt a motor közben pöffent egy-két dobhártyaszaggatót megálttam. Szerencsémre valamit szenvedtem a benzincsappal (már volt ilyen probléma másik motornál) tartalékon hagytam, ment tovább mintha mi sem történt volna. Később nyitott állásba tettem, aztán megint elkezdte a fuldoklást, durrogást. Nyitott állapotban elég szar volt a helyzet, tartalékon pedig nem volt vészes, de amikor már itt voltam az utcában, tartalékon is elkezdte csinálni a hülyeségeit... (2003-E)
erre tudtok valami tippet adni nekem, hogy mi lehet a gáz?
Esetleg nincs valakinek e-s vezérműtengelye?
szia!
az nagyon jót tesz neki! ha találsz használt E-s tengelyeket az kb. ugyanaz mint a hotcams. meg az fcr karbi a másik ami csodát művel
Sziasztok!
Tudnátok nekem küldeni egy leírást, hogy mit cseréljek ki a drz sm-ben, hogy nagyobb legyen a teljesítménye?
Egy vezérműtengely csere mennyit dobna a gépen?
A válaszokat előre is köszi.
ide írj!
okés :) ha otthon lesz egy kis szabadidőm megkereslek
Értem,ha gondolod és majd ráérsz beszélhetnénk a motorokról.Vagy mehetnénk egy kört.
helló!
pécsi vagyok, de most külföldön melózok egy darabig
Szia!
Nagyon jó kép!Kerestem itt baranyából valakit.Te pécsi vagy?

Üdv.
Áh nem hiszem, hogy Husky-t vennék, de soha nem mondd, hogy soha.. így még bármi lehet
Doki mindenképpen marad, de még nem tudom mi lesz másik