szia..szerintem agyári cuccot amit sok sok okos mérnök tervezett meg a motorra az úgy egész ahogy van--én 4 éve használom a drz-t és megsem fordult a fejemben soha hogy sportlégszűrőt rakjak rá--még az eddigieknél is többbet fog enni:) én ahajedben csak kipróbálásra sem cserélném ki--ha van rajta egy jó dod és a hozzá hanholt karbis akkor adrz az eg yütős kis gép tud lenn! SZERINTEM VEDD FIYGELEMBE HOGY TÖBBDIPLOMÁS JAPÁN MÉRNÖKÖKNEK HA MEGFELELT A SIMA LÉGSZŰRŐ AKKOR NEKÜNK KIS EGYSZERÜ EMBEREKNEK MIÉRT NE FELELNE MEG? NEKEM EZ EGY ÁTFOGÓ VÉLEMÉYNEM AZ ÖSSZES VARIÁLÁSRA LEYGEN AZ SZIMÓ VAGY BÁRMI--MI CSAK RONTUNK A MOTOR ÉLETTARTAMÁN NEM PEDIG JAVÍTTUNK, MINT A JAPÁNOK--
Volt ma egy kellemes kis túránk, ha valakit érdekel, bár nem a fényképezésen volt a hangsúly, és nem DRZ-vel voltunk, azért van 1-2 jó kép... http://www.sportmotor.hu/motor...
Hali!
Bocs,nem a kérdésedre válaszolok.Az adatlapodon láttam egy 125ös dt-t.Pont úgy néz ki,mint az enyém anno.A shenksport felirat befigyel a hátsó idomon.Lehet,hogy ugyanazt a motort hajtottuk....
Légyszíves, megmondanátok h sm-be gyárilag hány amperos biztosíték kell?
Előre is köszi.