Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Légyszíves, megmondanátok h sm-be gyárilag hány amperos biztosíték kell?
Előre is köszi.
Sziasztok akciósan postával 33 000ft a supermotó szett gilera sp 01 125 ről...
30 605 6883
szia..szerintem agyári cuccot amit sok sok okos mérnök tervezett meg a motorra az úgy egész ahogy van--én 4 éve használom a drz-t és megsem fordult a fejemben soha hogy sportlégszűrőt rakjak rá--még az eddigieknél is többbet fog enni:) én ahajedben csak kipróbálásra sem cserélném ki--ha van rajta egy jó dod és a hozzá hanholt karbis akkor adrz az eg yütős kis gép tud lenn! SZERINTEM VEDD FIYGELEMBE HOGY TÖBBDIPLOMÁS JAPÁN MÉRNÖKÖKNEK HA MEGFELELT A SIMA LÉGSZŰRŐ AKKOR NEKÜNK KIS EGYSZERÜ EMBEREKNEK MIÉRT NE FELELNE MEG? NEKEM EZ EGY ÁTFOGÓ VÉLEMÉYNEM AZ ÖSSZES VARIÁLÁSRA LEYGEN AZ SZIMÓ VAGY BÁRMI--MI CSAK RONTUNK A MOTOR ÉLETTARTAMÁN NEM PEDIG JAVÍTTUNK, MINT A JAPÁNOK--
heló azt szeretném kérdezni hogy valaki megy drz-s A korlátozott (25 kw) jogosítvánnyal ?
K&N sportlégszűrőről van vkinek véleménye? érdemes kicserélni a gyárit? csak a hang ő tőle van mást is befolyásol?

16 ezerért lenne, csak nemtudom érdemes e kicsérlni...
Sziasztok!

Eladó a gép:
link
Sziasztok! 92-es DR 600 -os keresek berugókart!
Végre készen van a vas. Nagy munka volt bele. Pár kép a blokkról...link
Volt ma egy kellemes kis túránk, ha valakit érdekel, bár nem a fényképezésen volt a hangsúly, és nem DRZ-vel voltunk, azért van 1-2 jó kép...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tudja valaki mennyire kell állítani a szelephézagot suzuki dr 350-nél? :D előre is kössz
emailt írj légyszi. kgktm@citromail.hu
VAN 25 EFT
Nekem is azt mondták, hogy svájcból hozták. Akkor lehetséges hogy nálam kötött ki.
Lehetséges.Az enyém svájci import volt,önindítós változat.Én voltam az első tulaja Magyarországon.
Hello! Elküldenéd utánvéttel?
8984 Petrikeresztúr Ady t 12. Varga Róbert
Heló!
Nem tudom mert nekem azt mondták akitől vetem a mocit, hogy kintről hozták, de mondjuk azt nem mondták mikor hozták be.
Hali!
Bocs,nem a kérdésedre válaszolok.Az adatlapodon láttam egy 125ös dt-t.Pont úgy néz ki,mint az enyém anno.A shenksport felirat befigyel a hátsó idomon.Lehet,hogy ugyanazt a motort hajtottuk....
Meg van még a fesz szabályzó.- 15000Ft-

kgktm@citromail.hu
Hello! A feszültségszabályozó megvan még a DRZ400-hoz?
Mit kérnél érte?
Szép napot mindenkinek! DR 650 kellene egy jeladós állórész nem tud valaki kompletten
elküldtem
Heló!
Ismeri valaki ezt a mocit? link
Hali.
Meg.
Küld el légyszi még 1 szer mert a munkahelyi gépemen van.
Ja és küld a számod is.
üdv.
írtam neked én is legyen mit olvasni és gondolkodni rajta