Sziasztok!
A Veszprém környéki endúrósok sajnos igen csak megfogyatkoztak körülöttem. Kifejezetten 7 végéi (nem hard cross!) endúrósokat keresek, akikkel el lehetne menni pár szombat vagy vasárnap délutáni nagyobb lélegzetvételű terepkirándulgatásokra. Egész évben motorozgatom (összesen kb 10-11 ezer km/év), és engem inkább a földes utas nem NEM motor leamortizálós (mezei + erdős) túrák érdekelnének. A teljesen kezdők jelentkezését is szívesen várom! :)
Nekem ez a 3. éve, hogy K&N légszűrő van bent, és semmi baja nincs neki tőle. Igaz, hogy én csak aszfaltozok a mocival, szóval port azt nem nagyon kap. Nem tudom te hol akarod használni? De a szívó hang az sokkal brutálisabb lett tőle, az biztos! Én 3-400 km-enként kiszoktam pucolni, és befújom légszűrő spray-vel aztán már lehet is újra csapatni.
Hali.
Szerintem ne rakj bele.
Én már sok drz-vel találkoztam amibe ilyen szürő volt és ha nem takarítod 50-100km enként újjíthatod a blokkot pár hónap múlva.
Úgyhogy haggyad szerintem.
üdv.
üdv!
egyik ismerősöm szeretne venni rendszámos drz típusú motorkerékpárt (fojtott verziót ha lehet)
adna egy rendszámos xl600ast(önindítós kiválló műszaki állapot) és kp
ha ilyent ismertek, dobjatok már egy mailt(adatlap)
köszi!
nagy.david@kalocsakom.hu ra!
köszi.