Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok!
Használd egészséggel!
Ha valami kell keress!
üdv.
Hali.
DRZ-re és 1 kis pénzre cserélném!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_smr_560_csere_dr
z400-ltz400-4991218
Hali!

Köszi az ajánlatot, de sajna az újabb típus érdekel csak...
Köszönöm Dávid az agyat a DR-z-hez, jó lett, már benne is van.
Nekem van egy SV-ÉM CSERE? ADATLAP ELADÓ HOLMIK
Nem tok menni, mert 2 éjszakát megyek most melózni. Max. hétfőn du kimegyek csapatni a fenyvesbe. Megaztán nincs senkinek a környéken vasa, így kénytelen vok egyedül gurulni. Jó lenne ha volna itt is valaki még Neked mid van amúgy?
Hétvégén jössz Orgovány fele vagy inkább egyedül motorozol
Írtam neked mailt, már rég a fékadapterrel kapcsolatban, érdekelne!
Hello!Nincs kint a email címed,az enyémet most kiraktam küldj légyszi képet akkor róla arra a címre !Kössz!
ha kikeveredek a takonykórból akkor el akarok nézni arra, már elég régen voltam dombokat mászni
pont jó kezdő terep, olyan puha a homok hogy nem sérül a motor
Csá! Nem hiszem, én szabadszállási vagyok, bár szoktam arrafelé is járni csapatni eső után De ettől függetlenül találkozhatunk!
nem futottunk mi már össze?
egy izsáki drz-el dumáltunk múlt évben
egy piros xr és egy fekete drz
izsák-kisizsák közti földutakon
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
kösz majd jövőnyáron akarok venni drz-s de szerintem pénzel mindent meglehet oldani hogy hány kw legyen
Adatlapomon az emailcimem, oda irj es kuldok kepet!
Oh, az télleg itt van a szomszédban :D
Ti merre vagytok helyileg? Mehetnénk vmikor együtt gurulni, elvégre most jön az endurós szezon :P Sajnos itt a környéken senkinek nincs semmilye, nálunk a csúcsmodell az MZ. Engem is végignéznek a városban a kibelezett kipuffommal mindig :O Lehetne az illetőről tudni egy kicsit többet ? Vinnem kell műszakira, mert 10.05.-én lejár, és vettem ki 1,5 szabit, megyünk túrázni október közepén erdélybe. Jöhetnétek Ti is pár EXC meg WR ja meg egy YZF társaságában. Két DRZ mégis csak veri a lantot : Meg a sarat majd

Gondoljátok meg!
Orgovány
Nekem forgalmi szerint 20Kw-os a drz 400e-m, de A-s jogsim van. Nem tudom, hogy mókolta meg az előző tulaj, de ilyen is van..:)
sztem tudsz Pesten a Motorrad-tól
Mennyit kér az ismerősöd a rendszámos XL-ért?
Üdv! Igen, az még az. Hol is van pontosan?
UFO kézvédő érdekelne ha megvan még.
Küldj képeket: narancsleves@gmail.com
Hello!
Remélem nem baj h ide írok, sajnos nincs gn téma, még megpróbálok 125 4t-be is írni. Szóval a probléma: gn 125-ös motorom van, viszont a karbiba bele van rohadva a réz levegőcsavar. Próbáltuk torx-al kiszedni, de csak elnyalta, szóval teljesen esélytelen, max kifúrni lehetne, ami egyáltalán nem biztos h jó lesz. Használtan néztem mindenhol már, de egyszerűen nem találok, vagy e-bay-en 20k-ért egy használt szutykot... kínait nem akarok rá venni, mert lehet rosszabb lesz mint most. Elvileg a tu/gn/gs/dr 125-be ugyan az a blokk van, tehát gondolom a karbik is megegyeznek, ezért is írtam ide. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy valami hely, ahol lehetne kapni? (célszerű lenne bp-hez közel) Köszönöm a segítséget előre is