Nem tok menni, mert 2 éjszakát megyek most melózni. Max. hétfőn du kimegyek csapatni a fenyvesbe. Megaztán nincs senkinek a környéken vasa, így kénytelen vok egyedül gurulni. Jó lenne ha volna itt is valaki még Neked mid van amúgy?
ha kikeveredek a takonykórból akkor el akarok nézni arra, már elég régen voltam dombokat mászni
pont jó kezdő terep, olyan puha a homok hogy nem sérül a motor
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Oh, az télleg itt van a szomszédban :D
Ti merre vagytok helyileg? Mehetnénk vmikor együtt gurulni, elvégre most jön az endurós szezon :P Sajnos itt a környéken senkinek nincs semmilye, nálunk a csúcsmodell az MZ. Engem is végignéznek a városban a kibelezett kipuffommal mindig :O Lehetne az illetőről tudni egy kicsit többet ? Vinnem kell műszakira, mert 10.05.-én lejár, és vettem ki 1,5 szabit, megyünk túrázni október közepén erdélybe. Jöhetnétek Ti is pár EXC meg WR ja meg egy YZF társaságában. Két DRZ mégis csak veri a lantot : Meg a sarat majd
Hello!
Remélem nem baj h ide írok, sajnos nincs gn téma, még megpróbálok 125 4t-be is írni. Szóval a probléma: gn 125-ös motorom van, viszont a karbiba bele van rohadva a réz levegőcsavar. Próbáltuk torx-al kiszedni, de csak elnyalta, szóval teljesen esélytelen, max kifúrni lehetne, ami egyáltalán nem biztos h jó lesz. Használtan néztem mindenhol már, de egyszerűen nem találok, vagy e-bay-en 20k-ért egy használt szutykot... kínait nem akarok rá venni, mert lehet rosszabb lesz mint most. Elvileg a tu/gn/gs/dr 125-be ugyan az a blokk van, tehát gondolom a karbik is megegyeznek, ezért is írtam ide. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy valami hely, ahol lehetne kapni? (célszerű lenne bp-hez közel) Köszönöm a segítséget előre is
Használd egészséggel!
Ha valami kell keress!
üdv.
DRZ-re és 1 kis pénzre cserélném!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_smr_560_csere_dr
z400-ltz400-4991218
Köszi az ajánlatot, de sajna az újabb típus érdekel csak...
pont jó kezdő terep, olyan puha a homok hogy nem sérül a motor
egy izsáki drz-el dumáltunk múlt évben
egy piros xr és egy fekete drz
izsák-kisizsák közti földutakon
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Ti merre vagytok helyileg? Mehetnénk vmikor együtt gurulni, elvégre most jön az endurós szezon :P Sajnos itt a környéken senkinek nincs semmilye, nálunk a csúcsmodell az MZ. Engem is végignéznek a városban a kibelezett kipuffommal mindig :O Lehetne az illetőről tudni egy kicsit többet ? Vinnem kell műszakira, mert 10.05.-én lejár, és vettem ki 1,5 szabit, megyünk túrázni október közepén erdélybe. Jöhetnétek Ti is pár EXC meg WR ja meg egy YZF társaságában. Két DRZ mégis csak veri a lantot : Meg a sarat majd
Gondoljátok meg!
Küldj képeket: narancsleves@gmail.com
Remélem nem baj h ide írok, sajnos nincs gn téma, még megpróbálok 125 4t-be is írni. Szóval a probléma: gn 125-ös motorom van, viszont a karbiba bele van rohadva a réz levegőcsavar. Próbáltuk torx-al kiszedni, de csak elnyalta, szóval teljesen esélytelen, max kifúrni lehetne, ami egyáltalán nem biztos h jó lesz. Használtan néztem mindenhol már, de egyszerűen nem találok, vagy e-bay-en 20k-ért egy használt szutykot... kínait nem akarok rá venni, mert lehet rosszabb lesz mint most. Elvileg a tu/gn/gs/dr 125-be ugyan az a blokk van, tehát gondolom a karbik is megegyeznek, ezért is írtam ide. Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban, vagy valami hely, ahol lehetne kapni? (célszerű lenne bp-hez közel) Köszönöm a segítséget előre is