Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

e.mail !
sziasztok drzbe való supermozo felnik eladók---36.000ft és 49.000ft ért 30 605 6883
szia. meg nézted a képeket?
Te mennyit adnál érte?
Sziasztok!

Lenne egy eladó Pirelli Scorpion A/T 140/80-18 8-5-8mm bordával 2007es 5000 ft-ért, és egy Fox Racing Mez Xl-es szép állapotú 4000 ft-ért, az árak fixek

Üdv: Edem
köszi, írtam Neki:D
Hali, a hirdetést feladó úriember, biztosan tud neked segíteni:
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Nekem ő küldött a mocimba küllőt, darbra is van és nagyon jó áron.
Sziasztok!

Nem tudjátok honnan a viharból tudnék rm-z 450 k5 hez küllőket venni? Köszi!
Hú, persze hogy érdekel! Köszönom előre is
A beszerelést, ill. minden mást igyekszem majd magam megoldani, mert érteni akarok hozzá...meg mert ügyes vagyok
ELADÓ egy tökéletesen működő fesz.szabályzó(15000Ft-) DR-Z-re + Kuplungkosár (15000Ft-).

kgktm@citromail.hu
DRZ-LTZ Alkatrészek Nagy Választékban!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
http://www.kepesmotor.hu/m
otor...

szia Dávid nem sikerül elküldenem a képeket meg tudnád adni az e-mail címedet? köszi
Elsősorban beszerzésben.Én is a közelmúltban cseréltem szettet,21.000-be jött ki.Adok majd egy elérhetőséget,ha érdekel.Még mielőtt bárki félreértené,nem reklám,semmi hasznom nem származik belőle.De szívesen segítek cserében is.
Megoldható.
Hívj fel.
06-20-5-636-213
üdv.
Nem tudtam még végig olvasni azt a túrát, és a többit sem, csak átfutottam az oldalad, ami azt illeti irigylésre méltó életed lehet, rengeteget túrázol, gratulálok hozzá! Rengeteg kép miatt percek múltán sem töltődik be az egész oldal, talán pont ezért nem is néztem meg, de ez lehet, hogy csak nálam gond valamiért. Megyek is előkészülni egy rövid túrához, nincs olyan leírásod, hogy mit kell vinni egy túrára?
Zsírcsipesz!
Én meg pont elsőt lőttem, hátsó meg nem van...
Hát erről szólna ez a fórum (is), nem? A zúttörő (vagy Dr-es) ott tud ahol segít...
Üdv david nem érdekelne egy olyan csere hogy az én s-s első telóm cserélnénk egy sm ére ? ez csak ötlet illetve ha úgyvan akkor ráfizetnék
Megnéztem.
Lehet róla szó.
Küldesz 1 árat amiért megválnál tőle és meggondolom.
üdv.
Azt gondolom, hogy jól megy a motorozás, nem úgy értettem a tesztvezetést, hanem kipróbálhatod a Husky TE 510 gépemet (is), kisebb(alacsonyabb) a DRZ E-nél, és egy hangyányit "pörgősebb".
Hátha megtetszik a típus, és olyat veszel.
Mellé? Milyen gép egészítheti ki a 350-es DR-t? Tűhegyes crossmotort akarsz?
Köszi a tippet, első nem volt már, de egy hátsó lánckereket stipistopiztam náluk.
Köszi, az lesz az első hogy megnézem lehet-e még feszíteni.
A láncszett cserével kapcsolatban milyen segítségre gondoltál?
Beszerzésben vagy szerelésben? Most amiből kevés van az a zsé, úgyhogy egy olcsó forás jól jönne...
Szió!
Kööszi
A motorozás már megy, csak egy jó kis gép kellene a doki mellé
Ha meg lesz az új gép mehetünk egy kört valamerre.
ELADÓ egy tökéletesen működő fesz.szabályzó(15000Ft-) DR-Z-re + Kuplungkosár (15000Ft-).

kgktm@citromail.hu
menj fel itt adatlapomra és ott meg tudod nézni
Karasnánál az első lánckerék 1000 a hátsó meg 2000Ft! Kiárusítás van! Occó! Öccáé comóját...
http://www.karasna.hu/index.ph...