Nem éreztem semmit, de ha jól belegondolok, egy mögöttem haladó autós nemrég, előzve meg akart állítani... Nem tudtam miért, így inkább mentem tovább lehet, hogy sugár hajtóműnek tűnt a kipufogóm?!
Én ma kb. 40 km-t mentem, több menetben. Az első menet 8,5 km volt, büdös volt, füstölt. A második rövid menetbél már nem füstölt, de azóta is büdös és hangosodik is.
Első fékem nyikorog minél jobban húzom, annál inkább. Betét típusát nem tudom, kb 50% állapotban van. Próbáljak féktisztítót, vagy betétcsere ilyen esetben? A tárcsában kb 300 km van, eddig a betétet a cross szetten használtam, nincs félrekopva vagy ilyesmi.
1. E-n első teleszkópot felső két csavar valamelyikének kicsavarásával kell, illetve lehet-e légteleníteni a teleszkópot?
2. Fehér cross csizma műanyagját mivel szoktátok lepucolni a karcok illetve a váltókar okozta ,,sebektől"...? Tán Domestos?
3. Most akkor a Dryvittal érdemes tömni a kipufogót, vagy mással? Gyorsaságin nálam a sárga üveggyapot is csak ezerkilóméterek után kezdett kiégni... DRZ-t még nem tömtem meg soha.
Na, ez nem jó hír, sajnálom.
Nekem nem volt ilyen gond, vagy nem vettem észre.
Tegnap szétszedtem a kiput, kicsit fel volt lazulva a háló, és ropogós is lett, de visszatettem, mert semmi gond. (lehet, hogy észrevétlen mentem valamikor lángoló kipufogóval? :)
Nekem így néz ki egy hónap, és kb. 1000 km után:
Sziasztok.
Takarítottam a garázsban és az alábbi dolgokat találtam és mivel nekem már nem kellenek ezért eladnám:
22-es alu cross kormány új:5000Ft
Michelin MT63 alig futott 120/80-18-as gumi:15000Ft
UFO alubetétes kézvédő használt:8000Ft
Ramirez kormánymagasító(4.5cm emel+előre hátra állítható) 22-es kormányhoz:8000Ft
A kormányon kívül(mivel az új) mind a motoromon volt.
Elérhetőség az adatlapomon.
Üdv.:Zoli
Most raktam fel a dobot, nem bírtam ki, pedig nemsokára műszaki. Majd visszacserélem legfeljebb :D Első hallásra nekem is nagyon tetszik, bár még csak a garázsban indítottam el. Halkabb sajnos nem lett, de nem rossz a hangja. :)
Köszönet az ötletért!
Nekem ovál Albert dobom van, abba majdnem egy 10 m2-es tekercs belement! Az ovál részét a kivett maradék gyapottal tömtem meg picit.
Én látásból meg hallásból ismerem, de ha nem egy 1000 éves modell, és nem vagy több 100 kilónál, akkor egész jó masina lehet számodra. Igaz egy jó 50 kilós gyerek rohangál vele, de meglepően harap és jól megy 4T létére.
Nekem cbr600f2-em van és sokat küszködtem a különböző gyapotokkal, és mindig repedt fazék hang lett belőle! Kipróbáltam a dryvit hálót és még anyámnak is tetszik a hangja ! Kellemesen mély hangja van és magasabb fordulton is pöpec!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönet iiulaszlo!
Sziasztok,nem tudom pontossan ide kell ezt írni,de vennék egy DRZ 125-öt,az hirdetés feladója oda írta gyermek cross,de egy 125-ös csak nem gyerek cross,és most segítséget kérnék hogy a 125-ös DRZ télleg gyerek motort és apszolut ne vegyem meg vagy érdemes lenne foglalkozni vele ? Előre is köszönöm a válaszokat.
Nagyon hálás lennék.
2. Tippelek: CIF.
3. Várj kicsit, majd megírom mi lett.
Nekem nem volt vele semmi gondom, bár nem mentem vele túl sokat kb.: 5 km,mert dolgom volt, addig nem füstölt!
Első fékem nyikorog minél jobban húzom, annál inkább. Betét típusát nem tudom, kb 50% állapotban van. Próbáljak féktisztítót, vagy betétcsere ilyen esetben? A tárcsában kb 300 km van, eddig a betétet a cross szetten használtam, nincs félrekopva vagy ilyesmi.
Köszi
Lenne pár ,,egetrengető" kérdésem
1. E-n első teleszkópot felső két csavar valamelyikének kicsavarásával kell, illetve lehet-e légteleníteni a teleszkópot?
2. Fehér cross csizma műanyagját mivel szoktátok lepucolni a karcok illetve a váltókar okozta ,,sebektől"...? Tán Domestos?
3. Most akkor a Dryvittal érdemes tömni a kipufogót, vagy mással? Gyorsaságin nálam a sárga üveggyapot is csak ezerkilóméterek után kezdett kiégni... DRZ-t még nem tömtem meg soha.
Előre is köszi az építő jellegű segítségeket
Edem
7 végén cseregj rám.20-5-636-213
Úgy néz ki lessz.
üdv.
A lengéscsillapítókon hogy kell a húzó-nyomó fokozatot beállítani? Melyik csavar melyik? Köszi előre is!
Nekem nem volt ilyen gond, vagy nem vettem észre.
Tegnap szétszedtem a kiput, kicsit fel volt lazulva a háló, és ropogós is lett, de visszatettem, mert semmi gond. (lehet, hogy észrevétlen mentem valamikor lángoló kipufogóval? :)
Nekem így néz ki egy hónap, és kb. 1000 km után:
Takarítottam a garázsban és az alábbi dolgokat találtam és mivel nekem már nem kellenek ezért eladnám:
22-es alu cross kormány új:5000Ft
Michelin MT63 alig futott 120/80-18-as gumi:15000Ft
UFO alubetétes kézvédő használt:8000Ft
Ramirez kormánymagasító(4.5cm emel+előre hátra állítható) 22-es kormányhoz:8000Ft
A kormányon kívül(mivel az új) mind a motoromon volt.
Elérhetőség az adatlapomon.
Üdv.:Zoli
Köszönet az ötletért!
Nekem ovál Albert dobom van, abba majdnem egy 10 m2-es tekercs belement! Az ovál részét a kivett maradék gyapottal tömtem meg picit.
Örülök, hogy tetszik valakinek az ötletem, és remélem nem is ég ki sokáig.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönet iiulaszlo!