Hello! Egy olyan problémám lenne hogy menet közbe elment az elektronika. Megnéztem a biztosítékot és ki volt égve beleraktam a pótot, az is kiégett. szóval valami zárlatos. otthon szétszedtem de külsőleg nem látszódott a kábeleken semmi mozgattam őket egy kicsit aztán beleraktam még egy biztit és működött. Aztán elmentem vele egy próba útra de úgy durrog össze-vissza meg minden. Mi lehet szerintetek a baja? tudom, h láthatatlanba nem lehet sokat mondani de ha még is tudnátok valamit azt megköszönném. A tankon van két cső az egyikből a benzin megy a karbiba a másik mi? túlfolyó?
Eladó a fent emlitett Suzuki DR-Z400SM tipusú motorom. Egy Suzukit alapvetően nem tartottam olyan tartósnak sosem mint egy Hondát vagy Yamahát, de vannak jól eltalált szériái, és ez a DRZ-széria nagyon jóra sikeredett. A motor rendszeresen karbantartott darab, gyári állapotban eladó. Idén lett 3 éves, a 19ezerből 15öt én pörgettem bele. Rendszeres (6000km-enkénti) olajcsere kizárólag MOTUL 5100 10W50 olajjal volt töltve. (Fanatikusoknak is max. 20W50et ajánlok hozzá. ) Új akkumlátor (fél éves). A motoron 1500km-es új RK láncszett van! A láncot 100lóerős motorokhoz tervezték, én rendszeresen fújtam a Valvoline kerámiaspréjével. Aki ezt a hagyományt folytatja annak az életben nem kell láncot cserélnie rajta. A gyári supermoto kerékszett (Excel felnik, Dunlop sportmax gumik) mellé ajándékba adok egy alig futott MITAS enduro hátsógumit. Komoly érdeklődők jelentkezését telefonon várom a nap 20 órájában. Üdvözlettel: Molnár Ádám
sziasztok, mostanában készülök féklámpával és indexekkel felszerelni E gépemet (részben műszakiztatás miatt), szerintetek mennyire macerás a dolog?
Illetve ha van valakinek hozzá akár használt alkatrész - fék,index lámpa, kapcsoló, relé...akármi - az is érdekelne
Hellósztok meg tudná mondani nekem valaki hogy SUZUKI DRZ 400 E típusra lehet e hátsó lábtartót fel tenni?meg van a felfogatás helye?mert nemsokára lessz ien gépem:)akinek van hátsó lábtartó hozzá az írjon!köszi előre is
sziasztok supermoto szett drz be ha érdekel valakit----a tárcsákat kipolírozom és szép lesz ha érdekel valakit 40 000ftért eladó a két kereke...üdv 30 605 6883
Annak sokan örülnénk, ha tényleg egyszer valaki beszkennelné jó minőségben a DRZ Kezelési utasítást tartalmazó könyvet, mert ismerősi körben nem nagyon van nekünk ilyen, csak angolul. :)
Előre is köszönjük! :)
Eladnám az alábbi két cuccost:
1. Fox Racing Mez Xl-es szép állapotú 5000 ft
2. Pirelli Scorpion A/T 140/80-18 8-5-8mm bordával 2007es 6000 ft
Üdv: Edem
Dobj egy emilt s megadom a telszámát.
ggunyics@gmail.com
Illetve ha van valakinek hozzá akár használt alkatrész - fék,index lámpa, kapcsoló, relé...akármi - az is érdekelne
Nincs valakinek elfekvőben Suzuki dr 650 RS hez szelephimbái?
mélem:kisszirt@citromail.hu
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
http://youtu.be/tCa9i_veYDU
Akkor ezek szerint mindenki csak S-es dobot akar tömni? Dobot kell vennem, ha nem akarok fazék hangot... elszomorító
Köszönöm az infókat!
a légtelenítést bakon végezd(teleszkóp teljesen kinyúlt állapotában)
A magyar nyelvü szervizkönyv nekem is jól jönne !
Kössz !
DOT 4 szerintem.
Milyen fékolaj kell a DR350-be
Ahogy elnéztem a kipufogós képeitek, az enyém mintha más lenne. vagy hiányzik valamim?
Esetleg az első tömés előtt vágni kell a krómos vég előtt?
Csak a 3 csavaros véget tudom levenni, és onnantól ennyi
Ha kiveszem az első teló légtelenítő csavart akkor ott jönnie kell olajnak? Egyik telónál nem, másiknál 1 csepp kijött. Rendesen csillapít a teló.
Köszi!
Edem
Előre is köszönjük! :)