Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Érdeklődnék hogy DRZ 400S-hez mennyibe kerül a vezérműlánc és hogy hol lehet kapni?Pest megyén belűl.Köszi!
Hali Koko! Egyenirányítva méred a 80V-ot?
Hi all reg jartam itt kerdes a drz kupa sorozat megszunt ?
Hali!

Még mindig nincs töltés a mocin.

Már 2 fesszabályzót is kipróbáltam, de változatlan a helyzet, max 12,5V-ot nyom.

A tekercsektől feljövő vezetékeken bőven 80 V felett jön fel a fesz.

Átnéztem a vezetékeket, test csatlakozást, de semmi hiba nem látszik. Műszerek működnek, világítás, meg minden jó.

Valakinek valami tipp?
Sziasztok érdeklődnék hogy Yoshimura rendszer vagy csak dob kb menyibe kerül sm-re használtan jó álapotú.Vagy esetleg miet tudnátok ajánlani?
Nehéz megmondani, elég botfülű vagyok. Szerintem friss töméssel mindig csendesebb, mélyebb volt, de halknak semmiképpen nem nevezném, és 100 km után már zavaró volt. Mindenképpen az üvegszövet hálóval a legkellemesebb, tartósabb. Spontán irányú gázkitöréseket produkál alapjáraton, motor mögött kb. 4-5 méterrel is érezhető, talán távolabb is. Persze így sem csendes, de nem nyírnak ki a szomszédok :)
Korábban már ott tartottam, hogy veszek rá másik kipufogót, de az üvegszövethálós megoldás után letettem a dologról, már nem szükséges, bár szebb lenne...
Köszi, ez hasznos információ, ki fogom próbálni! Nagyon ötletesnek találom, és nem sok vesztenivalóm van vele, 10 m2 háló egy zacskó tömőgyapot ára. Ha még a hangja is halkabb és mélyebb lenne...
Neked a többi próbálkozásnál milyen hangja volt közvetlenül tömés után?
Köszönöm szépen, a kolléga üveghálós megoldását kipróbálom azt hiszem.
Fokolt (DR-Z E) vezérműtengelye nincs valakinek eladó?
http://motoroswebaruhaz.hu/sct... Itt találsz új alkatrészeket DR-Z-hez!
Valakinek nincs véletlenül 2006-os sm-re eladó sportdobja?
Honnan lehet venni 440 athena hengert?
Ezt elbírja a gyári főtengely és hajtókar?
Ferodót semmiféle képpen sem!Nekem most az van benne de nem vagyok vele megelégedve!
lassan első fékbetét csere esedékes...

ki milyet ajánlana? csak utcán van használva, mondhatni normál használatban

2005ös SM.
nagyvas.hu
universalmotor.hu
motormann.hu
motoralkatrészek.hu
pari
lla.hu
(még sorolhatnám)
van választék bőven
Köszi!
Azt nem tudod hol tudnék olcsón hozzájutni egy 39 vagy 40 fogas lánckerékhez?
Köszi! :-)
Ilyeneket én is tudok , de szeretném azért olcsobban megúszni .
Érdekel még gyári kipufogó , ha valaki tud jelezze .
Szia!majd szept végen addig itt nyomom 12 méterrel a tenger szint alatt. Meg bolondulok ettől a síkságtól:)
Köszi! Nem az a konyhai 1kezes dörzsi, hanem amiből egy zacsival elég egy kipuba, de lehet, hogy az is konyhai cucc, nem tudom mire való igazán, de gondoltam ha fém, csak nem ég ki... Egy hét után maradt belőle pár szem összetöpörödött fém golyó, de nem biztos, hogy kiégett lehet, hogy kirázkódott, kifújta a gáz. Szikrafogó nincs a kipuban, azért is mehetett ki könnyen a régi tömés
Üdv. !
A végsebesség nől, de viszont nehezebben gyorsul.
Nagyon szivessen!
Használd egészséggel!
üdv.
nincs semmi a perforált csövön!
Én acerbis kupufogo tömővel szoktam anno!
Ha jól tudom az aunernél lehet kapni!
Nem tudom én versenymotoromat évente tömtem.
sztem ötletes, és az a fémdörzsi is ki tudott égni neked? ez érdekes... vagy nem arra gondolsz?
Jókor írtál, jó helyre!
Pár hónap kísérletezés után, amit "olcsó" kipufogó tömő anyagokkal végeztem, elmondom az eredményeket, hátha másnak is bejön.
Gyári drz dobom van, előző gazdi kiherélte, mikor hozzám került, nem volt már benne tömőanyag, csak alig. (Eredmény: repedt fazék hang)
1-es próba: Építőipari hőszigetelő gyapot, barna. 1-2 hét alatt kiégett, (Eredmény: repedt fazék hang)
További próbák: sárga gyapot, Lidl-s vasgyapot, egyebek...
Mind kiégett 1-2 hét alatt, (Eredmény: repedt fazék hang)
Legutóbb eszembe jutott egy kézenfekvő megoldás, amivel épp dolgoztam, egy olyan hőálló anyag, ami nem szúr, nem szemetel, és hőálló. Eredmény: mély, kellemes hang, egy hónap elteltével nem változott a hang, ezek szerint nem égett ki, de még nem volt időm szétszedve ellenőrizni...
Kipufogó tömésére megfelelő anyag: Dryvit üvegszövetháló!
Vágtam 2 métert, felvágtam 25 cm-es csíkokra, rátekertem, forgatva megszorítottam, majd ugyanez még két méter anyaggal, végül befért négy négyzetméter háló...
Vélemények?
Szerintem ne tömd lazára, attól is könnyebben kihullik/kiég/kirázkódik.
Hangosabb? Hm. Pont fordítva gondoltam volna. Azt hittem a lazább anyag jobban elnyeli gázt, jobban csillapít. Mivel tömöd, meddig marad benne? Van vmi a perforált csövön?