Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Akkor egyenlőre nem bonyolítom túl én sem...
CSak simán beletettem!futómüvön negativba állitottam picit!ugy ennyi!
Szia!
Engem érdekel a kézvédő! Meg van hozzá minden csavar a felfogatáshoz? Írj az email címemre: ozej@freemail.hu
van egy srác fórumon azthiszem tekercselés néven fut ő azthiszem 13 000 ért megcsinálja--csak el kell neki küldeni-----
nekem is letépte a dolgokat-a fél blokkom odalett 130 000 be került mire rendberakattam---
Vkinek van eladó tekercse?Fel lazultak a csavarok és szétkaszabolta a tekercsemet... :( Típushiba!Minki ellenőrizze,menetrögzítő!
Hello!

Láttam az eladó motorod, és pont ilyet csinálok én is most az enyémből. Segíts légyszi a tapasztalatoddal: a futóművön kellett valamit alakítani, ( olaj, rugó) vagy gyári állapotban hozzá állítható az utcai használathoz? Előre is köszi: Dizeta
ha tudna vki ilyet szerezni bolti ár alatt akkor az érdekelne
Sziasztok!

Van egy Alu sm kerékszettem fékadapterrel + fogaskerék + tárcsa és cross kerékszettre cserélném.

ha érdekel valakit e-mail: narancsleves@gmail.com
Eladó a képen látható Acerbis kézvédő.
Szinte karcmentes, törés mentes!

4500- postaköltséggel együtt.
Hello!

Ha előre utalsz akkor elküldöm 9000ben.

Írj kérlek levelet az edem89@freemail.hu -ra

Köszi
Hi! Ha a posta költsége a tied, kell a páncél.
Sziasztok!

Van egy eladó szép állapotú Acerbis Cross Páncélom 9000 ft, 3 db drz lánckerék ha valaki áttételezéssel variálna árak a képen, és egy ledes rendszámvilágításom csak kipróbálva lett 1200 ft-ot kérek érte.

Üdv: Edem
há: ha csak a dob kell akkor csak azt, de az egész kipuffot odaadom. Neked is teljes a Bódis? mert akkor nekem az kéne és azt dobnám rá :D Nekem mind1 h csak dob-ot vagy teljes rendszert cserélünk :)
helló köszi az infót ! :D széles utat !
drz s re kellene a gyári sm 310 féktárcsa+fékadapter valakinek lenne írjon köszi
OK.Köszi kipróbálom a 300 v-t.
Nem.
Amit te raktál azt kroszmotorokba szokták tenni.
üdv.
Meg kaptam 3 üzenetet, volt benne két kép, de csak az eleje, és a vége. Palást nem látszik, megvárom inkább az e-mail-es képeket.
mennyit kérsz érte?
csak dob, leömlő nélkül?
há: Üdv nekem van 1 gyári Drz S kipufogóm...ha érdekel. Engem meg a Bódis kipufogó érdekelne :D
én 5100 10W40 -t használok az E be sportkipufogóval, semmi bajom vele de elég sűrűn cserélem 1000 km , igaz főként terepen használom a gépet, utcán kb 2000 km ... eddig nem ette
Nekem van egy S dobom, hibátlan, sosem használtam kacmentes, nekem E van arra nem volt jó, mit adnál érte? hátha eladom :)