van egy srác fórumon azthiszem tekercselés néven fut ő azthiszem 13 000 ért megcsinálja--csak el kell neki küldeni-----
nekem is letépte a dolgokat-a fél blokkom odalett 130 000 be került mire rendberakattam---
Láttam az eladó motorod, és pont ilyet csinálok én is most az enyémből. Segíts légyszi a tapasztalatoddal: a futóművön kellett valamit alakítani, ( olaj, rugó) vagy gyári állapotban hozzá állítható az utcai használathoz? Előre is köszi: Dizeta
Van egy eladó szép állapotú Acerbis Cross Páncélom 9000 ft, 3 db drz lánckerék ha valaki áttételezéssel variálna árak a képen, és egy ledes rendszámvilágításom csak kipróbálva lett 1200 ft-ot kérek érte.
há: ha csak a dob kell akkor csak azt, de az egész kipuffot odaadom. Neked is teljes a Bódis? mert akkor nekem az kéne és azt dobnám rá :D Nekem mind1 h csak dob-ot vagy teljes rendszert cserélünk :)
én 5100 10W40 -t használok az E be sportkipufogóval, semmi bajom vele de elég sűrűn cserélem 1000 km , igaz főként terepen használom a gépet, utcán kb 2000 km ... eddig nem ette
Engem érdekel a kézvédő! Meg van hozzá minden csavar a felfogatáshoz? Írj az email címemre: ozej@freemail.hu
nekem is letépte a dolgokat-a fél blokkom odalett 130 000 be került mire rendberakattam---
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Láttam az eladó motorod, és pont ilyet csinálok én is most az enyémből. Segíts légyszi a tapasztalatoddal: a futóművön kellett valamit alakítani, ( olaj, rugó) vagy gyári állapotban hozzá állítható az utcai használathoz? Előre is köszi: Dizeta
Van egy Alu sm kerékszettem fékadapterrel + fogaskerék + tárcsa és cross kerékszettre cserélném.
ha érdekel valakit e-mail: narancsleves@gmail.com
Szinte karcmentes, törés mentes!
4500- postaköltséggel együtt.
Ha előre utalsz akkor elküldöm 9000ben.
Írj kérlek levelet az edem89@freemail.hu -ra
Köszi
Van egy eladó szép állapotú Acerbis Cross Páncélom 9000 ft, 3 db drz lánckerék ha valaki áttételezéssel variálna árak a képen, és egy ledes rendszámvilágításom csak kipróbálva lett 1200 ft-ot kérek érte.
Üdv: Edem
Amit te raktál azt kroszmotorokba szokták tenni.
üdv.