Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

5100 15 w 50 nem jó?
Egyébként a v300 15 W 50 nem nagyon vékony?
Rodeo Ride 34
rodeoride34.hu - 6000 Kecskemét, Mária körút 12 - 06 76 328-633
Nekem a 1981-s DR 400-hoz is tudtak új alkatrészt
vagy ha bontott kell keresd a Gerecsemotort
Hali.
Jó a Motul de a 300V 15V 50 est rakjatok bele.
Amit te raktál az is jó de azt télen használd.
üdv.
Hát,nem tudom.Én is Motul 10w40-et használok,de bizony 3000 km alatt elfogy egy liter olaj.Mondjuk nem kímélem és minden nap kb. 150 km-t megyek vele városban.Ja Finster féle nyitott dob van rajta.Ez gondolom kicsit megnöveli az olajfogyasztást.
helló mindenkinek suzuki dr 650 akinek suzuki dr je van az hol szokott vásárolni hozzá melyik kereskedésbe ahol van hozzá alkatrész ?
Inkább sm dob mint e dob. Az e majdnem olyan mint egy hurkatöltő..
Nem gyári az SM szetem,sportkerék van alatta,azért van kicsi lánckerekem :D
avon diztanzia gumi tök újonnan drz re való null kilóméteres a bolti árnál jóval kedvezméynesebb áron--
a bolti ár minimum 26 000 ft nálam kb 18-20 000ft
Avon Distanzia AM44 R
méret: 4/0 R18
sebesség: S (180 kmh-1)
teherbírás: 64 (280 kg)
Nem is tudtam, hogy van hátra 39-nél kisebb fogszámú...
Szerintem egykerék tanulás közben keresd, tanuld a hátsó féket, én ezt elmulasztottam, így mikor 50-ből egy, nem sikerült, kicsit túl emeltem, nem tudtam visszahozni...
Ma kínáltak nekem egyet, szerintem megéri.:
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Mit kell alakítani, és mennyi az eladó rendszered?
Küldj róla képeket.
szia
nekem is ez a problémám és úgy oldottam meg hogy a benzincsőre raktam egy 2500 ftos műanyag csapot--elég korrekten néz ki.....
a benzincsövet elvágrtam a csap alatt 5 cm -rrel ha akarod küldök képet..
Haveromnak a Martin is húzta az olajat Úgyhogy én rápróbálnék egy gyárit pufót 1000 km erejéig, ha eszi még mindig ráérsz szétszedetni, ha nem akkor elég egy szűkítő a Finsterbe, vagy utánatöltesz
Sziasztok!

Keresek DRZ 400 S gyári kipufogó rendszert és hátsó lábtartót. Tud valaki segíteni?
Valamint van egy eladó Bódis rendszerem DRZ400 S-re, de minimális átalakítással az E-re is felrakható.
7végén gyakorlás egykerózni, valaki valami kezdőtipp,tanács? :)
Eddig nem is erőltettem,35ös lánckerék van hátul, de visszateszem alá az endurosettet és lesz ami lesz :D
Még mindig eladó!
Ár alatt Sürgős!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_drz400-esup
ermoto-4990468
Sziasztok!

Heidenau 130/80 R18 K60-as enduró hátsógumit keresek. Esetleg nincs valakinek eladó?
Köszi! Nem tudom elég jó-e a minősége egy mms képnek, meg azt sem, hogy tudok-e mms-t fogadni, de ha más nem meg tudom nézni a telenor online oldalán, legalább is volt már rá példa. Mobil számom ott van a nevem alatt. Persze ha nem tudom hétvége előtt átvenni, akkor mindegy. Egyébként a gyári helyére fel tudom tenni az E-s gépemre, azaz van hozzá összekötő cső? Vagy nem is kell hozzá?
Nekem is tönkre ment az a pici fogaskerék. Bicikliboltban vettem hozzá 3.500- ért kerékpár komputert, ami 199-ig mér. Annyira jól bejött, hogy másik motorra is tettem a gyári műszer mellé. Vezeték hossza kevés lehet, arra is figyelni kell. Nekem toldani kellett.
Telefonos képet tudok küldeni ha adsz mobil szämot..
Sziasztok!

Cimborám drz400s-én kipurcant a km spirál műanyag, ferde fogazású meghajtója. A gyári külön nem rendelhető, csak egyben az egész egység huszonezerért.

Pótolható esetleg valemelyik DR bontott alkatrészével?
SM dob lenne?
A féklámpás hátsó idom nem eukonform...
Jó, köszönöm!
Ha hamarabb tudsz küldeni, az is jó lenne, már ma mentem volna érte.
Mondjuk nem nagyon sürgős, de nem szeretnék erről is lecsúszni, nemrég vittek el egy dobot előlem...
Köszi, már nézegettem a hirdetésed, néha járok is szegeden, de most inkább sport kiput akarok. Egyébként ez a gyári dob nem SM-é? Nekem az E-n nem ilyen van...
Hétvégén tudok képeket csinálni és küldöm ha megvannak.
Szia!
A dob nyitott Finster és néha puffan olyat!