Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyébként castrol actevo x-tra 10w40-es olajat használok
a nivó pálca mindig full-ot mutatott ezért is képedtem el mikor lejött az a 8 deci
több helyen kell leengedni? vázból kicsurgott -blokkból kicsurgott -szűrőből kicsurgott az összes, ennél több helyet nem tudok elképzelni h honnan eresszem még le
Lehetne valamit összehozni, én is benne lennék amint megvan a műszakim, jövőre meg aztán gőzerővel tervezem a motorozást :)
Hello nem tud valaki egy hátso lánc vetetöt drz 400 as hoz komplett kössszi
Nem én vettem de igen csak külön hengerhez lett véve kedvezménnyel volt 7000 ft körül
Lehet kapni csak a hengerhez külön?
Csak a hengerhez kellett tömítés nekem
Egy cross versenyszerelő szervizelte le azt mondta nem kell mert még jó állapotban van sokat elmegy még meg plusz1-2 lőerőtől nemlesz baja mikor az E 50 le és abban is ugyan olyan van
Gondolom azért mind3 helyről leengedte...
Emelt kompressziós dugóhoz lett cserélve hajtókar is? Most néztem amúgy Athena tömítés szett 40 körül mozog
több helyen kell leengedni az olajat!
Nekem olcsóbban voltak cuccok de dugócsere, szerelés, olajcsere, olajszűrő , kuplung bovden tömítés szett jött ki 49 ből,: prox dugó emelt kompressziós, gyári boden, tömítésszett, motul 5100 olaj és olajszűrő nemtudom milyen
de akkor szereléssel max 60 ból kijönne neki
Mennyire eszi?
Megette! Milyen sűrűn nézted az olajszintet?
Dugó csere 50ből? hogy? addig oké, hogy adugó +gyűrű kikerüle annyiból.. és a tömítés szett?
Vagy szelepszár szimering vagy dugó csere vagy nem szereti azt az olajat amit bele raksz de a legvalószínűbb a 2. max 50 bő megvan
Sziasztok!

Beteg a Suzim eszi az olajat és kormos a kipuff!
Szerintetek mi lehet a baja,mibe fog nekem ez fájni?,
Eladó dr-z
hali, egy kis segítség: van egy drz sm típusú motorom, kétszer cseréltem benne eddig olajat amióta nálam van, és kb 1,8 litert töltöttem bele de a leeresztésnél csak 8 dl jött le, vázból blokkból szűrből összesen, de viszont a gép nem füstől nem csörög zörög nincs olajfolyás sehol........ hova tűnhet el az olaj?
Egyébiránt szokott lenni vmi közös motorozásos,tapasztalatcserés,program itt Bp. környékén?
Szívesen csatlakoznék!
Szevasztok!
Valaki adja már meg egy olyan szerelő elérhetőségét Budapesten ,aki ért a motorhoz,látott már ilyet,nem kezdi azzal,hogy "aha,hát jó,jó,de gyengécske motorok ezek,bezzeg a KTM,meg a Husaberg..."stb.
Ja és érdekelje is amit csinál és ne akarjon fél órás munka ellenértékével a száz leggazdagabb magyar listáján előkelő helyre kerülni.
Szóval ha valaki ismer egy korrekt szerelőt,kérném jelezze!
Köszi.
Eladó komplett SM szett: http://www.kepesmotor.hu/felni...
Szia ! Érdeklődtél a motor után telefonon: 37000 km van benne fel lett teljesen újítva 1000 km -el ezelőtt. emelt kompressziós dugó van benne kb 42 Le, új kuplungbovden 1500 km es pirelli scorpion gumik szép állapotban van a motor. ledes hátsó lámpa, hátul kis indexek de megvan az eredeti mindenből. a motor 25 kw-os papírokkal van mint ahogy azt már mondtam. ha bármi kérdésed van telefonszámom: 0630 20 19 727. Ha esetleg nem érdekel a motor kérlek azt is jelezd akár itt a fórumon
A kulcs csontot lehet hogy a sisak törte el, szerez be egy ilyet