Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
használt gyári 14e+szállítás
Szia!

Eddig tetszik a dolog. Küldj róla infókat, képeket légyszives a mél címemre
Szia! Nekem van egy sérült Bódis dobom ha érdekel. Trioväl és rozsdamentes. Palástott kell cserélni rajta mert pár helyen horpadt és aszfalt álltal horzsolt. Palást cserére 10etondtak. 15e?
Szia!

Majdnem eltaláltad, még két tipped lehet :)
Na jó, segítek... Ha ma vizsgázott volna, mondhatnám, hogy malacházán vizsgázott :D

Mi van veled mostanában? Gondolom nem sokat motorozol?!
Szereztem egy utcai szörnyet is, ha motorozni támad kedved, mehetünk csak aszfalton...
Olajcsere:
1. Ellenőrizd az olajszintet, lásd lent.
2. Meleg motornál lazítsd meg az olaj leeresztő csavarokat, csúsztass alá olaj leeresztő tartályt
(egyik csavar a motor blokk alján, a másik a kipufogó ív alatt a váz alsó nyúlványán található)
3. Tekerd ki a két leeresztő csavart, és a blokk jobb oldalán található alu. fedelet, amit 3 csavaranya tart.
Mögötte található az olajszűrő, és némi olaj, szűrő kivétele után itasd ki egy ronggyal a régi olajat.
4. Tedd be az új szűrőt, óvatosan húzd meg a csavarokat, és tölts bele 1.7-1.9 liter motorolajat (10W40).
5. Ellenőrizd az olajszintet, lásd lent.

OLAJSZINT ELLENÖRZÉS:

Vízszintes területen indítsd be a motort, és hagyd melegedni kb. 3 percig (letámasztva), állítsd le és újabb 3 perc után tekerd ki a nívót, töröld le, illeszd vissza (ne tekerd be), húzd ki, a szint legyen közép és maximum között! Ha nem jó a szint, tölts utána, vagy cseréld le az olajat, lásd fent.
Olaj, és légszűrő típusa:
Oil Filter: HF139
Air Filter: HFF3015
Szia

Vígh vizsgabázis?
Cső Dávid!

Kerestelek telón... szükségem lenne egy kuplungbovdenre E-hez! Ha SM vagy S -hez van akkor mérd már meg mert szerintem nem egyforma! De majd csörgök még! ÜdVW: Terko
OLAJSZINT ELLENŐRZÉS:

Indítsd be a motort, és hagyd melegedni kb.. 3 percig, állítsd le tekerd ki a nívót, töröld le, illeszd vissza (ne tekerd be), húzd ki, a szint legyen közép és maximum között! Ha nem jó a szint, tölts utána
2-3perc melegités után!
Sziasztok tudnátok segíteni,hogy tudom pontosan elenörizni az olajszintet?Mert mindenki másképp mondja nekem.köszi elöre is.
Van, most lett felújítva a Jawa, külsőleg, fényezés, új felnik, télen meg meg kell csapágyazni a blokkot, de most még visszakéne helyezni a forgalomba 18 év garázsban állás után :)
Hali!
Egy tipp: nekem is ennyi olajatt evett a DRZ-m, amíg az előző 'hómméd' sportkipufogó volt rajta. A képek alapján nem tudtam a te kipuffod beazonosítani, úgyhogy én a helyedben azon a környéken szaglásznék
Nincs valakinek ocsó' sport kipuja drz-E-re?
Sérült is lehet, de ha nem, akkor sem lehet 40 felett... (még én sem vagyok 40 :) )
Neked is van JAWA-d?
Én a helyedben megnézetném. Nekem is kb ennyire ette elég lett volna gyűrűt cserélni de általában akkor már dugót cserélnek.. így szinte semennyire sem eszi..
Jelenleg motul 5100 10w 40 van benne,de majd megpróbálom v300 15W50-el azt lehet nem enné annyira.
Sziasztok az E s változatnál mennyit kell tekerni a levegő csavaron hogy rendesen ki forogjon
Tegyél bele motult azt nem fogja ennyire enni elvileg 5100 ast
Sztem az még nem olyan vészes. Motorszerelő szerint ennyi miatt még nem kell belenyúlni... persze ha zavar bele lehet.
1000 km-en 3dl
06-20-5-636-213
Azt általában a dr-z eszi de azért nem ilyen mennyiségben
Már 2 e-mailt írtam :) Mi a tel. számod?
Néha ilyennel is járok :)