Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ 400 Alkatrészek!
Idomok,Elektronikák,Kerékszettek,Futóművek,Bontott blokk,Karburátorok,SM műszerfalak,Hűtők,Vázak,Segédvázak,Üllések,STB...STB...STB...

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hívj vagy írj!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
DRZ-t Vásárolok Hibássat,Papírost,Papír nélkülit.
jah bocs.
maszek melohoz..... nem döglött be enyém ne örülj
Miheeeeez?
köszi
esetleg drz s? vagy bármi más motoré megvan? dugó és henger átmérők úgy mint itt. maszek melohoz kell......
Minek?
a henger gyárilag nicasil-os, szóval nem igen kopik. ha megsérül a bevonat akkor már mindegy
sziasztok
drz E gyári hengerfurat átmérő és dugattyú átmérő kellene pontosan.
esetleg valami szerelési pdf vagy bármi más jól jönne. köszi a segítségeteket.
Bolvári motor KFT Baján.
Ne gondolkodj rajta sokat,teljesen jó rá,már vagy 3000km-t mentem vele gond nélkül Emiatt el ne add ezt a jóféle láncot.
ha más nem lesz ez lesz nekem is
mutass légyszi 1 olyan helyet ahol tudnak nekem rendelni, mert 2 hete nem találok seholll
szia
ZSír új, nem volt feltéve... 110 szemes, nitelőszemmel
D.I.D Patentszem 520VM-hez max 1500ft.
Nekem ilyen van rajta,az ugyanilyen láncon.
Szia!
Zsír új lánc ez?
Hány szemes?
üdv.Dávid
Most nézem, hogy te is úgy oldod meg..
cserélgetni én is szoktam, de nekem másik lánc van az sm hez és az endurohoz is..
Jóbban megéri ha megveszem szettben mert úgy megkapom első, hátsó lánckerékkel 26e-ben. Azért köszi.
hát figyelj, bolti ára 25, 20ért odaadom, mert nem sokat érek vele igy nittelőszemmel... annak jó ez a lánc aki nem cserélgeti... amúgy nagyon erős elvileg, 75Le-ig ajánlják
Láttam hogy írtad az adás-vételbe is mennyi lenne?
Sziasztok!
Info kijelzőhöz használati útmutató beszerzésében tud valaki segíteni?
mielőtt még valaki komolyan venné: vicc volt.
akkor ha ügyesen feltekered e lengővillára - még fent is maradhat... ;)))
Az a baj én cserélgetem, mert az enduró szetthez van másik lánc , mindenképpen patentszenes kell nekem.
Egy időben én is ilyet használtam - nem volt vele semmi gond. Rakd fel. Egy nagyobb kalapáccsal tarsál neki ellent és a másik oldalt meg valamivel verd el a kistengelyek végét. Direkt úgy csináltak, hogy könnyű legyen elverni.
A gond akkor van, ha cserélgetni akarod. ;)
Amúgy a helyi offroadboltban mindig hoztak 3 napon belül hozzávaló patentszemet is rendelésre - több mit ezer forintért...