Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt általában tömszelence elhasználódás okozza... Nem egyszerű a cseréje - min. 6-7e Ft lesz.
Hali!

Van valakinek tudomása arról, hogy hol, és kb. mennyiért eloxálnának le egy első és egy hátsó agyat.
az nem hiba ,hogy ugrál nekem is így jár és jó a láncom
DID 520Vm lánchoz keresek nem nittelős patentszemet! sehol nincsen neten, se Debreceni boltokba... csak nittelős van jól beszoptam ezzel a lánccal, esetleg eladó ha nem találok hozzá patentszemet... nittelőst adom hozzáá
köszi de nem a típusára gondoltam hanem az állapotára
D.I.D ATV GOLD
Jó, csak ez a motor a váznyaknál található tartályban tárolja az olajat, illetve a nívópálca is nyilván itt van, viszont az állás során az olaj lecsorog a blokkba. Amíg járatod, a pumpa visszanyomja a tartályba, elvileg ennyi idő alatt az összes olaj felkerül. Ha hagyod állni +3 percet akkor valamennyi megint lefolyik, tehát ott vagy ahol a part szakad... illetve nekem így tanították Persze a Japók pedig nem hülyék.
szerintetek ez a lánc milyen?

Cz lánchoz tuti jó a DID is!
Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Srácok nekem is lekezdett szivárogni a vízpumpám, ahogy látom , a szerkezet ahol fel van illesztve ott folyik a "nyál" szerintetek elég levennem azté oda vágok tömítést vagy paszta, vagy még kéne valmit cserélni?
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hívj:06-20-5-636-2
13
Írj:nagy.david@kalocsakom.hu
Még jó is hogyha az E cuccait hagyod.
Az E és az SM blokk a vezérlésben külömbözik.
ÜDV.
A felhasználói kézikönyv szerint várni kell utána is 3 percet.
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi h a Drz E be bele lehet-e rakni az SM blokkot anélkül h a karbit és az elektronikát kicserélném?!
Ha valaki szeretne Keihin fcr karbit fúvókázni szívesen cserélgetnék fúvókákat vele.
Sajnos túl nagyokat vettem 160-170-180 asok, de most úgy tűnik 130as sorozat kellene:(
Már elég sokat vettem, de meguntam, hogy hetente megyek fúvókáért, úgyhogy inkább cserélnék valakivel.
Hello Drzések!Kéne egy kis help nemrég vettem egy k5 400e-t olyan gondom van vele,hogy log a hátsó kerék felfüggesztés valószínű kuka az összes tűgörgő vagyis nagy része biztos!A kérdés érdemes venni bele ujjakat vagy persely valamiből?ha persely akkor miből és hogy lenne e valaki aki már csinált ilyet és mi a tapasztalat vagy esetleg eladó persely?ja és hogy mennyi lenne ez a műtét?vagy csak a gyárit?
már megvan, csak nittelő szemmel adták a láncot és most várom h. rendeljenek patentszemet, mert én cserélgetem az enduro/sm szettet, most pl terepen járkálok be debrecenbe dolgozni
ha gyakran nézed a debrecen fórumot akkor oda szoktam irni mindig ha megyünk, de jobb ha felveszel msn-re ha van neked, cimem az adatlapon
Sziasztok

Tud valaki Kokodrz-hez valamilyen elérhetőséget?
Látom elég ritkán jár erre én meg megvenném a portékáját, de nem tudom
Egy mail címet, ha tudna valaki megköszönném.

üdv
L.
Köszönöm a lánc tippeket.
Ha csere lesz, akkor a lánc márkájával azonos patentszemet teszek rá. Nem szeretnék úgy járni, mint a képen látható - törött patentszem.
DRZ-hez nem kapható after market kardánhajtás?
A viccet félretéve egyelőre nem bontom meg a nittelt gyári láncomat.

üdv.
Jó rendben fogok csapódni hébe -hóba. Majd a részleteket megbeszéljük.
15-39et mikor fogod venni vagy kipróbálni?
A 13-47es SM áttételt (115nél szabályzott) lecseréltem 14-44-re.

Sokkal használhatóbb lett a motor, 2esben még gázra felveszi. Vége 140 körül biztos van, még nem néztem. A 112 szemes lánc még pont jó, 6os állásban van ezzel az áttétellel.

Raktam fel galériát Piknikezés DRZ-vel II néven, lessétek meg
Sziasztok!

Épp aktuális lánc témához írnék, durva dolgot:

Krossz szettet lecserélve Sm-re mondom leveszem a láncot pucolásra. Eddig is kicsit lötyögött a patent szem, de nem volt vészes, de most levételnél kezemben maradt a szem egyik fele

Szerintem így már bármikor el szakadhatott volna... Iris lánc volt, did 520VM patentszem lett hozzá jó!

Maga a lánc jó állapotú, nem tudom, hogy a patentszem hogy kophatott így el... lehet nem odavaló volt...
Szia
Én vettem X gyűrűs patentszemet a motoroázisnál volt, de rendelni biztosan tudnak.
Üdv
L.
Hali!
Annyit tennék hozzá, hogy a 3 perc melegítést követően ne várj újabb 3 percet, hanem nézd meg azonnal! Ez szárazkarteres motor, ennél így kell