Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeretnék pár kérdést feltenni, aki tud, légyszi segítsen nekem és válaszoljon :)

Szeretnék beruházni ősszel egy Suzuki drz 400-ra. kb. 450.000Ft-om lesz kb. addigra, ez elég lesz egy jobb állapotúra? A 40lóerős és az 50lovas közt mi a különbség (nem a lóerő többletre gondolok, azt értem :))? Ha rendszámosat veszek, akkor milyen plusz költségekkel kell még számoljak ? (átírás, eredetiségvizsgálat, ilyenekre gondolok, hogy ezek mennyibe kerülnek). Mennyit fogyaszt átlagban? Kényelmes-e? Nekem 50es supermotom van, elég kényelmetlen :/ (Aprilia MX 50). Illetve mennyibe kerül egy ilyen motor fenntartása (benzinköltség nélkül)?
Köszönöm előre is, aki megválaszolja :)
Jaja fasza minden jó csendes blokk:D Hát észrevenni azt a 10 LE különbséget:S de majd egyszer rakok bele E-s vezérműtengelyt!
KLX 400
A fémet 30ért adom komplett.
A műanyag pedig...?
De szerintem az is e.körül.
üdv.
Üdv!

Milyen hasonló kaliberű motor van még ilyen árban , mint a drz 400-as?
ha jól emlékszem régebben volt ez téma itt a fórumon
nem lenne ugyanaz? aki tudja biztosan az írja már meg!
de asszem nem tudod rárakni az S re mert nem ugyanaz a felfogatása
vagy ha mégis akkor nem szóltam
milyen árban adod majd a m.anyagot? és a fém mennyi?
oké, köszi a tippet, amint tudok ránézek
csak fém tankom van de várható.
üdv.
Szia, műanyag tankod van-e? és mennyi lenne?
Hali.
Ok minden?
Erő külömbség van?
üdv.
van rajta,1 csavart kitekersz a váltókar tövébe lehúzod a kart és 1-2 bordával elforgatod úgy teszed vissza, annyi biztos elég
Váltükar drz-re kecskemét parilla x fun. 7500-ha jól emlékszem és van mindenféle jóó színben :)
Nah végre összeállt a vas :D
van vmi állítási lehetőség a váltókarnál? mivel a csizmám nem fér rendesen alá...
ez nekem is igen tetszik
Szkráccs, ha olvasod, válaszolj légy szíves, mert lenne egy kérdésem a kézvédővel kapcsolatban! Köszi
Hali
drz-re tudna valaki váltókart, vagy hogy mennyi az új ára?
azért kérdezem mert akkor segítettem volna....nekem 4 liter volt 8750, ami még mindig elég durván baráti
ÜDV!

Én csak itt találtam de az ára horror

link
USA !
Kellemes estét mindenkinek.Szeretnék informálódni,hogy honnan tudok venni vagy rendelni az SM-re 310-es úszóágyas hullámos féktárcsát.Látom,hogy sok gepun hullámos van,és mivel úgyis költenem kell a fékre elöl-hátul,legalább jól nézzen ki.