Tessék, most csináltam, csak kicsit koszosak, le nem takarítottam őket. Az az igazság hogy nem tudom mennyiért mennek a szettek, nem is hirdettem meg őket. Mondj te vmit. Am előre van egy plussz gumi.
Nem kis pénz... Én már nem is emlékszem, kb. 30-40 ezer volt autóra, és egyből nagy A-ra mindent beleszámolva :)
És akkor ha most kb. 110, akkor korlátozottra kapjátok meg egy évre, és utána még vezetés vizsga, de az már nem lesz jelentős összeg?
Vagy mi a történet?
Én nekem máj 25 akkor lesz kreszvizsgám, a rutinfeladatokat meg már előtte begyakorlom, beszéltem oktatóval, utánna beirkálja az órákat a lapra azt kb kresz után egy héttel rutinra is rámegyünk :)
Jött egy érdekes hang a vezérműlánc felől. Szét lett szedve és valami röppsúlyos izé fellazult. De a szelephézagok jók. Van már benne 28ezer. Legalább is az órába.....
fogaskerék van rajta?
DRZ 400S motorhoz keresek matricákat (tank oldalmatrica kivételével).
Esetleg valaki tud segíteni?
DRZ 400 Alkatrészek Nagy választékban!
Kerekek SM-Enduró szettek,Futóművek,Teleszkópok,Fékrendzerek,Vázak,Segédvázak,Tank
ok,Idomok,Motorblokk,Motorblokk Bontottan,Kapcsolók,Műszerek,Hűtők........stb.......stb........stb
Hívj vagy Írj!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor
.hu/teles...
És akkor ha most kb. 110, akkor korlátozottra kapjátok meg egy évre, és utána még vezetés vizsga, de az már nem lesz jelentős összeg?
Vagy mi a történet?
Eltudnád küldeni t.számod az ELADORMZ450@FREEMAIL.HU címre? Engem érdekelne.
Köszi