Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

drz ben volt elötte?ha adsz hozzá fogaskereket + távtartót50 körüli be megveszem ha neked jo!és amugy hol lenne?ha ugyvan postai uton megoldható?
Persze. A fogaskerék szinte új, ha akarod csinálok arról is képet
távtartóval együtt?
fogaskerék van rajta?
Nem tom. 60?
jok!figyi mondj te egy árat, és megmondom hogy az nekem jo-e vagy másra gondoltam!
hali valakinek nincs véletlenül egy eladó sportkipufogó drzre?
Tessék, most csináltam, csak kicsit koszosak, le nem takarítottam őket. Az az igazság hogy nem tudom mennyiért mennek a szettek, nem is hirdettem meg őket. Mondj te vmit. Am előre van egy plussz gumi.
Hali!És menyiért szórod?képet tudsz felrakni?
Hi! Nekem van.
Drz hez alu sm szett vkinek eladó?
Hello!

DRZ 400S motorhoz keresek matricákat (tank oldalmatrica kivételével).
Esetleg valaki tud segíteni?
Keresek itt nálatok LTZ400-hoz hűtőventilátor kapcsoló hőgombát. Gondolom a DRZ-vel megegyezik?
Hali Mindenki!
DRZ 400 Alkatrészek Nagy választékban!
Kerekek SM-Enduró szettek,Futóművek,Teleszkópok,Fékrendzerek,Vázak,Segédvázak,Tank
ok,Idomok,Motorblokk,Motorblokk Bontottan,Kapcsolók,Műszerek,Hűtők........stb.......stb........stb

Hívj vagy Írj!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor
.hu/teles...

Nekem nagy kategória lesz mindenféle korlátozás nélkül. A korom és amiatt, hogy van pár másik kategóriám is..
Most is esik a víz az égből, ezért inkább
Nem kis pénz... Én már nem is emlékszem, kb. 30-40 ezer volt autóra, és egyből nagy A-ra mindent beleszámolva :)
És akkor ha most kb. 110, akkor korlátozottra kapjátok meg egy évre, és utána még vezetés vizsga, de az már nem lesz jelentős összeg?
Vagy mi a történet?
Hali.
Én eddig 1 órán se voltam jelen, minden gond nélkül megvolt a kressz a rutin meg annyi lesz, hogy Szombaton és Vasárnap 2-2óra..
Helo

Eltudnád küldeni t.számod az ELADORMZ450@FREEMAIL.HU címre? Engem érdekelne.
Köszi
Én nekem máj 25 akkor lesz kreszvizsgám, a rutinfeladatokat meg már előtte begyakorlom, beszéltem oktatóval, utánna beirkálja az órákat a lapra azt kb kresz után egy héttel rutinra is rámegyünk :)
Jött egy érdekes hang a vezérműlánc felől. Szét lett szedve és valami röppsúlyos izé fellazult. De a szelephézagok jók. Van már benne 28ezer. Legalább is az órába.....
Mindenki most csinál jogsit.. Mert én is de nekem kb 90e lesz és eddig meg vagyok elégedve. Kressz megvan Hétfőn rutin..
nem is tombol a nyár csak te vagy fázos és ráfogod a motora
Hali!Érdeklödnék hogy valakinek nincs-e véletlen olcson elado sm szettje?
hali. a csatlakozók egyeznek az enyém ilyen. üdv